Prisirinkom su vaikais kastonu
Gal kas turit kokiu ideju ? Gal vertetu suverti ant virveles ir kai isdzius nupurksti kelios spalvom - butu girliandos buto papuosimui kaledoms ...
Ka jus su kastonais veikiat Ar nieko ? Jokiu ideju ?
Pernai kaštonus subėriau į stiklinę vazą permatomą didelę, bet matyt negerai išdžiūvę buvo, pradėjo pelyti Bet atrodė super
QUOTE(Aga @ 2005 10 02, 19:21)
Pernai kaštonus subėriau į stiklinę vazą permatomą didelę, bet matyt negerai išdžiūvę buvo, pradėjo pelyti Bet atrodė super
Dar gražiau jie žiūrisi, kai būna nulakuoti permatomu nagų laku su blizgučiu, kai kas net klausdavo kas čia yra?...
O mes vakar iš kaštonų pridarėm įvairiausių gyvūnėlių - žirafą, strutį, gyvatę ir ežiuką.
Pavyzdžių galite pasižiūrėti čia
QUOTE(Majuke @ 2005 10 04, 08:53)
O mes vakar iš kaštonų pridarėm įvairiausių gyvūnėlių - žirafą, strutį, gyvatę ir ežiuką.
aciu uz idejas
Man labai patiko elnias(ar briedis )
Is rusaiciu parsisiunciau kelis zurnaliukus "Rucnaja Rabota" Viename is ju buvo stai tokia ideja svietuvo gaubtui. Kokiam sode,sodyboj tikrai graziai ziuretusi
Ir va dar riesutu kevlu,kukuruzu ir kitokiu niekuciu panaudojimas
QUOTE(Majuke @ 2005 10 04, 08:53)
Labai gražu
Manau vaikams tikrai smagu buvo
Aš irgi nesupratau, kaip reikia tą lapą sukt. Jumi, sakei tau gavosi, papasakok ką
QUOTE(Vaidullka @ 2005 10 04, 11:54)
Aš irgi nesupratau, kaip reikia tą lapą sukt. Jumi, sakei tau gavosi, papasakok ką
Pasiimi klevo lapą už koto - čia apačia ir rožės kotas bus
Lapa lenki pusiau skersai (vadinasi imi už ilgiausio smaigaliuko ir nuo saves lenki per pusę)
Nuo kurio krašto tau labiau patinka susuki truputį įstrižai.
Prie koto suriši siūliuku.
Gali taip suvynioti vieną ant kito kelis skirtingo dydžio lapus ir visus kartu perrišti apačioje - gausis didesnė rožė.
Tiesiog paimk lapą ir pabandyk iš eilės daryti veiksmus kuriuos surašiau - tikrai nesunku
QUOTE(Vaidullka @ 2005 10 04, 14:54)
tai pasakosiu kaip as dariau
emiau lapa ir lenkiau mazdaug per puse,kotelis turi likti apacioje,lenki horizontaliai.O toliau jau viskas taip pas kaip sukant medziagine roze tik cia atskiri lapai. Tiesioj kita dedi siek tiek ant pries tai uzdeto. Gaila nenufotografafai as savo klevines rozes palikau sodyboj nes labai tiko tokiam moliniam dedei zukista uz kepures. Beje,lapus rink kuo spalvingesnius Aisku,veliau ta spalva nubluks bet dabar tai liuks atrodo
Tiesa,uzmirsau dar si ta.Susukta ta lapu roze gerokai man sketesi taias ja aprisau nestipriai siulu ir "imerkiau" i vaza,kotelius visus palikau. Kai sudrziuvo didesne ju dali nulauziau,o kitus apvyniojau siulu.
Gal ir nelabai taisyklingai padariau,bet man buvo idomu isbandyti. Kitas gal jau kitais bandyciau susukti
kol as galvojau ir rasiau Gudra mane aplenke
Aciu Gudra !!!! Issamus paaiskinimas TObulinsiuos ir as
Aciu Gudra !!!! Issamus paaiskinimas TObulinsiuos ir as