http://www.7ya.ru/ph...brid=91235&ob=0
Labai jau anksti aš laukt pradedu...
aciu ne per anksti visai . As prisirinkau ivairiu grudu varpu ,graziai sudziuvo tai dabar galvoju kur pritaikyti
Beje,gal kuri mokat sukti rozes is klevo lapu ???? Labai noreciau ismokti
Beje,gal kuri mokat sukti rozes is klevo lapu ???? Labai noreciau ismokti
Pasigirsiu
Mano bandymai :
Apelsino zieveles rozes
Almenine boruzele.piesta guasu,tik nerisiruosiu nulakuoti
Mano bandymai :
Apelsino zieveles rozes
Aš tai kažkada rinkdavau. Turėjau pilną dėžę visokių sausų šakelių, samanėlių, kankoriežių... Bet kai išsikrausčiau iš tėvų namų, ta dėžė liko pas juos, o po to buvo išmesta.
Dabar turiu sumažintą tos dėžutės versiją, kurioje jau tik pirktinės žolės...
O kad ir prieš kalėdas dažniausiai nėra laiko. Galbūt kai bus vaikučiai, dėl jų labiau viską puošim. Kol kas tik nusiperkam gyvą eglutę ir kartu puošiam. Aš dar lange ant siūlų prikabinu karpytų snaigių. Nuo radiatorių šilumos jos visai smagiai sukasi aplink savo ašį
Dar prisiminiau, kad dažydavau su savo pasibaigusio galiojimo nagų lakais kankoriežius. Labai gražiai gaudavosi
O kad ir prieš kalėdas dažniausiai nėra laiko. Galbūt kai bus vaikučiai, dėl jų labiau viską puošim. Kol kas tik nusiperkam gyvą eglutę ir kartu puošiam. Aš dar lange ant siūlų prikabinu karpytų snaigių. Nuo radiatorių šilumos jos visai smagiai sukasi aplink savo ašį
Dar prisiminiau, kad dažydavau su savo pasibaigusio galiojimo nagų lakais kankoriežius. Labai gražiai gaudavosi
QUOTE(Olaiva @ 2005 08 03, 10:40)
as maciau ta laida
dariau irgi,graziai susisuko,bet namie padejau,po keliu dienu toks pelesis uzsidejo tai ismeciau...
dariau irgi,graziai susisuko,bet namie padejau,po keliu dienu toks pelesis uzsidejo tai ismeciau...
Aš dariau tas rožes man labai gražiai gavosi ir niekas nesupelijo. Keletą dienų kvepėjo apelsinais kol sudžiūvo. Kai turėsiu proga padarysiu vėl ir parodysiu.
QUOTE(Jumi @ 2005 09 14, 18:14)
Moku
Draugei gimtadienio proga kaip tik tokia puokštę 'rožių' padovanojau.
Principas panašus kaip iš kaspino darant, tik reikia lapą skersai per pusę lenkti ir nereikia 45 laipsnių kampu lankstyti
QUOTE(Jumi @ 2005 09 14, 23:19)
Pasigirsiu
Mano bandymai :
Apelsino zieveles rozes
Mano bandymai :
Apelsino zieveles rozes
Labai smalsu paisdarė, su kokiais dažais piešiai tą boružėlę??? Jei nepaslaptis parašyk
QUOTE(Irunia @ 2005 09 14, 21:17)
Aš tai kažkada rinkdavau. Turėjau pilną dėžę visokių sausų šakelių, samanėlių, kankoriežių... Bet kai išsikrausčiau iš tėvų namų, ta dėžė liko pas juos, o po to buvo išmesta.
o as kiausinio luksta perpjaunu kreivai per puse ir tada lakuoju ji su nagu lauku tada prilipdau grazia plona juostele ir kabinu ant sprogstancios sakeles cia zmones Kaledom ruosiasi o as pvz pavasario ir Velyku noreciau labiau
QUOTE(Apuokas @ 2005 09 16, 16:16)
o as kiausinio luksta perpjaunu kreivai per puse ir tada lakuoju ji su nagu lauku tada prilipdau grazia plona juostele ir kabinu ant sprogstancios sakeles cia zmones Kaledom ruosiasi o as pvz pavasario ir Velyku noreciau labiau
Su kuo lukštą perpjauni?
QUOTE(jurga...a @ 2005 09 16, 14:08)
Labai smalsu paisdarė, su kokiais dažais piešiai tą boružėlę??? Jei nepaslaptis parašyk
Guasu Reiketu nulakuoti,kad nenusiplautu
QUOTE(Gudra @ 2005 09 16, 09:14)
Moku
Principas panašus kaip iš kaspino darant, tik reikia lapą skersai per pusę lenkti ir nereikia 45 laipsnių kampu lankstyti
Gal galetum dar karta paaiskint, nesuprantu kaip lankstyt ir kaip sukt, o ir kiek lapu vienai rozei reikia?