Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaudai,kankoriežiai ir kt. Idėjos ir darbai

http://www.7ya.ru/ph...brid=91235&ob=0

Labai jau anksti aš laukt pradedu... ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aciu smile.gif ne per anksti visai . As prisirinkau ivairiu grudu varpu ,graziai sudziuvo tai dabar galvoju kur pritaikyti g.gif
Beje,gal kuri mokat sukti rozes is klevo lapu ???? Labai noreciau ismokti ax.gif
Atsakyti
Pasigirsiu tongue.gif
Mano bandymai :
Apelsino zieveles rozes
user posted image
user posted image
Almenine boruzele.piesta guasu,tik nerisiruosiu nulakuoti
user posted image
Atsakyti
Aš tai kažkada rinkdavau. Turėjau pilną dėžę visokių sausų šakelių, samanėlių, kankoriežių... Bet kai išsikrausčiau iš tėvų namų, ta dėžė liko pas juos, o po to buvo išmesta. verysad.gif
Dabar turiu sumažintą tos dėžutės versiją, kurioje jau tik pirktinės žolės...

O kad ir prieš kalėdas dažniausiai nėra laiko. Galbūt kai bus vaikučiai, dėl jų labiau viską puošim. Kol kas tik nusiperkam gyvą eglutę ir kartu puošiam. Aš dar lange ant siūlų prikabinu karpytų snaigių. Nuo radiatorių šilumos jos visai smagiai sukasi aplink savo ašį biggrin.gif

Dar prisiminiau, kad dažydavau su savo pasibaigusio galiojimo nagų lakais kankoriežius. Labai gražiai gaudavosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2005 08 03, 10:40)
as maciau ta laida smile.gif
dariau irgi,graziai susisuko,bet namie padejau,po keliu dienu toks pelesis uzsidejo  cry.gif tai ismeciau...

Aš dariau tas rožes man labai gražiai gavosi ir niekas nesupelijo. Keletą dienų kvepėjo apelsinais kol sudžiūvo. Kai turėsiu proga padarysiu vėl ir parodysiu.
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 09 14, 18:14)

Beje,gal kuri mokat sukti rozes is klevo lapu ???? Labai noreciau ismokti  ax.gif

Moku smile.gif

Draugei gimtadienio proga kaip tik tokia puokštę 'rožių' padovanojau.

Principas panašus kaip iš kaspino darant, tik reikia lapą skersai per pusę lenkti ir nereikia 45 laipsnių kampu lankstyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 09 14, 23:19)
Pasigirsiu tongue.gif
Mano bandymai :
Apelsino zieveles rozes
user posted image
user posted image
Almenine boruzele.piesta guasu,tik nerisiruosiu nulakuoti
user posted image

Labai smalsu paisdarė, su kokiais dažais piešiai tą boružėlę??? mirksiukas.gif Jei nepaslaptis parašyk
Atsakyti
blush2.gif
QUOTE(Irunia @ 2005 09 14, 21:17)
Aš tai kažkada rinkdavau. Turėjau pilną dėžę visokių sausų šakelių, samanėlių, kankoriežių... Bet kai išsikrausčiau iš tėvų namų, ta dėžė liko pas juos, o po to buvo išmesta. verysad.gif
Dabar turiu sumažintą tos dėžutės versiją, kurioje jau tik pirktinės žolės...

O kad ir prieš kalėdas dažniausiai nėra laiko. Galbūt kai bus vaikučiai, dėl jų labiau viską puošim. Kol kas tik nusiperkam gyvą eglutę ir kartu puošiam. Aš dar lange ant siūlų prikabinu karpytų snaigių. Nuo radiatorių šilumos jos visai smagiai sukasi aplink savo ašį  biggrin.gif

Dar prisiminiau, kad dažydavau su savo pasibaigusio galiojimo nagų lakais kankoriežius. Labai gražiai gaudavosi  tongue.gif

o as kiausinio luksta perpjaunu kreivai per puse ir tada lakuoju ji su nagu lauku rolleyes.gif tada prilipdau grazia plona juostele ir kabinu ant sprogstancios sakeles biggrin.gif cia zmones Kaledom ruosiasi blush2.gif o as pvz pavasario ir Velyku noreciau labiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2005 09 16, 16:16)
blush2.gif
o as kiausinio luksta perpjaunu kreivai per puse ir tada lakuoju ji su nagu lauku  rolleyes.gif tada prilipdau grazia plona juostele ir kabinu ant sprogstancios sakeles  biggrin.gif cia zmones Kaledom ruosiasi  blush2.gif o as pvz pavasario ir Velyku noreciau labiau  ax.gif

Su kuo lukštą perpjauni?
Atsakyti
QUOTE(jurga...a @ 2005 09 16, 14:08)
Labai smalsu paisdarė, su kokiais dažais piešiai tą boružėlę???  mirksiukas.gif  Jei nepaslaptis parašyk

Guasu smile.gif Reiketu nulakuoti,kad nenusiplautu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudra @ 2005 09 16, 09:14)
Moku smile.gif

Draugei gimtadienio proga kaip tik tokia puokštę 'rožių' padovanojau.

Principas panašus kaip iš kaspino darant, tik reikia lapą skersai per pusę lenkti ir nereikia 45 laipsnių kampu lankstyti smile.gif

Gal galetum dar karta paaiskint, nesuprantu kaip lankstyt ir kaip sukt, o ir kiek lapu vienai rozei reikia?
Atsakyti
as pasigirsiu blush2.gif pernyksciais savo "sedevriukais" blush2.gif -pirma syki dariau kazka panasaus... blush2.gif is konkoreziu, o virtuvej -is kadagio sakeliu -dvi mazyte sir viena didesne eglutes ax.gif
Atsakyti