Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaudai,kankoriežiai ir kt. Idėjos ir darbai

o tie lapai ar ilgai nesuvytę laikosi?
MAn reikai dukrytei į daželį "Rudenio šventei" paruošti kokią puokštę iš rudenio gėrybių ir daržovių, gal kuri nuotraukyčių ar minčių turi?
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 10 15, 20:39)
o tie lapai ar ilgai nesuvytę laikosi?
MAn reikai dukrytei į daželį "Rudenio šventei" paruošti kokią puokštę iš rudenio gėrybių ir daržovių, gal kuri nuotraukyčių ar minčių turi?

yra tema apie rudenelio svente mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 15, 16:45)
nu kaip grazu pasaka,matau dar fotoshopa pasitelkei i pagalba thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif aha truputėli programėle pagražinau foto. Šeip įdomus užsiėmimas gėlių sukimas iš lapų man patiko. Aš jas apipurškiau sintetiniu laku tai spalvos vis dar laikosi o lapai kurie buvo neapipurkšti jau sudžiuvo blink.gif
Atsakyti
Mergaites, ka daryt, kad sermuksniu uogytes nenubyretu ir nesusirauksletu??? Gal laku apipurkst???
Atsakyti
pukuciai,geras o as galvojau na kaip kitoms issilaiko spalva ilgiau,o kiek kainuoja toks lakas?
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 17, 14:23)
pukuciai,geras o as galvojau na kaip kitoms issilaiko spalva ilgiau,o kiek kainuoja toks lakas?

Oi nepamenu vasara pirkau senukuose bet atrodo apie 10-14 Lt. Spalvos vis dar neblogai laikosi tik geltona nebe tokia ryski tamsesne jau paliko bet seip dar neblogai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
jau radau tam skirtą tėmelę.
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
kokie faini darbeliai.. thumbup.gif
Atsakyti
nepakartojama smile.gif
Atsakyti
Idėja...

user posted image
Atsakyti
as pernai is sieno gaminau eglutes, o uzpernai vainikus. ikelsiu keles foto
vainikas
eglutes zaisliukas
eglutes blush2.gif