Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaudai,kankoriežiai ir kt. Idėjos ir darbai

QUOTE(Jumi @ 2008 10 09, 13:39)
jei gerai prisimenu temoj ne karta buvo apie klevo rozes sneketa tongue.gif juk praeitu metu snekas nesunku susirasti ir paziuret pamokas kaip tas rozes sukti  drinks_cheers.gif
Papildyta:
o kad nepasirodyciau didele burbekle ir pikciurna idedu ta pamoka tongue.gif BEt nesunku visai pasieiskoti o ne laukti kol kazkas ant lekstutes atnes ir ta pati per ta pati vel rasys........
http://igrushka.fore...34/buosro.shtml

neatidaro man tos nuorodos schmoll.gif
Atsakyti
kad gautusi pustos atkreipk demesi nuo12-15paveikslelius,reikia atlenkt lapa siek tiek panasei kaip kalnieriu
tikiuos kad kazka paaiskinau,del to pustumo blush2.gif ax.gif
bandyk dar karta turetu atidaryt,man ir taip buna kartais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 10 spalio 2008 - 11:56
QUOTE(laukine @ 2008 10 09, 16:24)
neatidaro man tos nuorodos  schmoll.gif

Rožės iš klevo lapų biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Nuotraukų šaltinis
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2008 10 09, 14:39)
jei gerai prisimenu temoj ne karta buvo apie klevo rozes sneketa tongue.gif juk praeitu metu snekas nesunku susirasti ir paziuret pamokas kaip tas rozes sukti  drinks_cheers.gif
Papildyta:
o kad nepasirodyciau didele burbekle ir pikciurna idedu ta pamoka tongue.gif BEt nesunku visai pasieiskoti o ne laukti kol kazkas ant lekstutes atnes ir ta pati per ta pati vel rasys........
http://igrushka.fore...34/buosro.shtml

Vat kaip jas daryti aš jau senai ta nuoroda radau bet va kaip gaunasi tokios pustos. Aš tik tiek prašiau paaiškinti jei galima . Bet pati pamėginau lyg kažkas ir gaunasi vakare įmesiu foto jei kam įdomu priraičiau visą puokštę bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 10 10, 16:40)
Vat kaip jas daryti aš jau senai ta nuoroda radau bet va kaip gaunasi tokios pustos. Aš tik tiek prašiau paaiškinti jei galima . Bet pati pamėginau lyg kažkas ir gaunasi vakare įmesiu foto jei kam įdomu priraičiau visą puokštę  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

na va,ne aiskinimu nereikejo 4u.gif Labai idomu pamatyti rezultata.
O paburbejau tik todel,kad forume pilna temu i kurias uzejus begti greiciau norisi nes snekama ta pati per ta pati ir nesivarginama kelis lapus atgal paskaitineti arba savais eksperimentais atrasti kazka idomesnio. Prasau nesupykti,nenorejau izeisti drinks_cheers.gif
Atsakyti
taip netikėtai šiandien susukau ir aš tokią puokštę. smile.gif
ir taip netikėtai i supermama.lt užsukau. smile.gif
džiugu matyti besidarbuoijančias . sekmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2008 10 10, 22:18)
na va,ne  aiskinimu nereikejo  4u.gif Labai idomu pamatyti rezultata.
O paburbejau tik todel,kad forume pilna temu i kurias uzejus begti greiciau norisi nes snekama ta pati per ta pati ir nesivarginama kelis lapus atgal paskaitineti arba savais eksperimentais atrasti kazka idomesnio. Prasau nesupykti,nenorejau izeisti  drinks_cheers.gif

Baik tikrai neisizeidziau o kas liecia "snekama ta pati per ta pati ir nesivarginama kelis lapus atgal paskaitineti " as su tavim sutinku. Tik kazkaip nesusisnekejom ar as gal ne aiskiai isreiskiau mintis tai ir gavos toks blush2.gif nesusipratimas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
Na stai mano meginimas raityti rozez bigsmile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu bet spalvos tavo rožyčių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 10 11, 17:08)
Nu bet spalvos tavo rožyčių thumbup.gif

Aciu blush2.gif labai stengiaus blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
dabar tik pamaciau kiek cia prirasiusios klausimu man. na nieko pora metu pavelavau atsakyti lotuliukas.gif nz nezinau kodel man jos tokios gaunasi, cia gal nuo rankos priklauso. tiesiog mezesnius lapus suku i viduri, didesnius is krastu, truputi juos paraitau, na ta prasme kad ne tiesiai uzdedu lapa, o ji palankstau zigzagu
Atsakyti
nu kaip grazu pasaka,matau dar fotoshopa pasitelkei i pagalba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti