Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaudai,kankoriežiai ir kt. Idėjos ir darbai

o as radau neboga puslapi kur galima pasidaryt grazia masinyte savo sunui arba kad vyrui jo svajoniu masina lotuliukas.gif

Popieriniai modeliukai

Cia issirenkame marke einame giliau ir apacioje kiekvieno modelio yra pdf failiukai juose yra netgi su spalvom iskarpa padaryta tik reikia atsispausdinti spalvotai iskirpti ir suklijuoti thumbup.gif

Lauksiu jau jusu padarytu foto bigsmile.gif
Papildyta:
dar noreciau suzinoti detaliau kaip daromos zelines zvakes gal visgi atsiras mamyciu kurios tokias daro? kazkiek radau info bet labai mazai unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz modeliukus wink.gif
Zeline zvake kazkada per Kauno dienas "dariausi" Labai patiko bet nebandziau pati. Tikrai butu idomu daugiau suzinoti smile.gif
Atsakyti
Labai gera svetainem su mašinikėm thumbup.gif
labai ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 03 06, 23:26)
Aciu uz modeliukus wink.gif
Zeline zvake kazkada per Kauno dienas "dariausi" Labai patiko bet nebandziau pati. Tikrai butu idomu daugiau suzinoti smile.gif

man norisi daugiau suzinoti ta prasme apie technika kas ten per zele skystis pilamas ir kur jo galima nusipirkti ax.gif
Viena mamyte buvo kazka pradejusi rasyti tai vat idomu butu kad placiau papasakotu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2006 03 08, 09:02)
man norisi daugiau suzinoti ta prasme apie technika kas ten per zele skystis pilamas ir kur jo galima nusipirkti  ax.gif
Viena mamyte buvo kazka pradejusi rasyti tai vat idomu butu kad placiau papasakotu  4u.gif

Radau stai ka :
Man sita kalba nesuprantama bet kazkam gal bus naudinga drinks_cheers.gif
user posted image

Dar CIAtema apie zvakes bet apie zelines nelabai daug sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 03 08, 10:45)
Radau stai ka :
Man sita kalba nesuprantama bet kazkam gal bus naudinga  drinks_cheers.gif
user posted image

Dar CIAtema apie zvakes bet apie zelines nelabai daug sad.gif

is kokio saito emei sita foto?
Atsakyti
jau radau ir daugiau info tik nelabai suprantu to skaidraus ir skysto skyscio kur galima butu lietuvoj nusipirkt rusijoje tai berods sitas jeigu neklystu

Gel candles

na gal visgi atsiras mamu kurios tokias zvakes gaminat?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2006 03 08, 15:02)
jau radau ir daugiau info tik nelabai suprantu to skaidraus ir skysto skyscio kur galima butu lietuvoj nusipirkt rusijoje tai berods sitas jeigu neklystu

Gel candles

na gal visgi atsiras mamu kurios tokias zvakes gaminat?

To skaidraus skyscio zvekems yra pikrti is musu prekybos centruose, pvz, esu maciusi RIMI, prie zvakiu..
Atsakyti
Ruduo, gelsta lapai, keliu į viršų šitą temą ir rodau vakar pagamintu kvietkelius iš klevo lapų user posted image gal ir jūs jau ką nors pasigaminot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2006 03 08, 16:37)

Man labai šita vyrukas patiko, gal jo darymo schemutė yra?
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 28, 11:22)
Ruduo, gelsta lapai, keliu į viršų šitą temą ir rodau vakar pagamintu kvietkelius iš klevo lapų user posted image gal ir jūs jau ką nors pasigaminot  mirksiukas.gif

Kaip GRAŽU!!!!! thumbup.gif thumbup.gif notworthy.gif thumb_yello.gif ploja.gif clap_1.gif
Atsakyti