o as radau neboga puslapi kur galima pasidaryt grazia masinyte savo sunui arba kad vyrui jo svajoniu masina
Popieriniai modeliukai
Cia issirenkame marke einame giliau ir apacioje kiekvieno modelio yra pdf failiukai juose yra netgi su spalvom iskarpa padaryta tik reikia atsispausdinti spalvotai iskirpti ir suklijuoti
Lauksiu jau jusu padarytu foto
Papildyta:
dar noreciau suzinoti detaliau kaip daromos zelines zvakes gal visgi atsiras mamyciu kurios tokias daro? kazkiek radau info bet labai mazai
Aciu uz modeliukus
Zeline zvake kazkada per Kauno dienas "dariausi" Labai patiko bet nebandziau pati. Tikrai butu idomu daugiau suzinoti
Zeline zvake kazkada per Kauno dienas "dariausi" Labai patiko bet nebandziau pati. Tikrai butu idomu daugiau suzinoti
Labai gera svetainem su mašinikėm
labai ačiu
labai ačiu
QUOTE(Jumi @ 2006 03 06, 23:26)
Aciu uz modeliukus
man norisi daugiau suzinoti ta prasme apie technika kas ten per zele skystis pilamas ir kur jo galima nusipirkti
Viena mamyte buvo kazka pradejusi rasyti tai vat idomu butu kad placiau papasakotu
QUOTE(Atize @ 2006 03 08, 09:02)
man norisi daugiau suzinoti ta prasme apie technika kas ten per zele skystis pilamas ir kur jo galima nusipirkti
Viena mamyte buvo kazka pradejusi rasyti tai vat idomu butu kad placiau papasakotu
Radau stai ka :
Man sita kalba nesuprantama bet kazkam gal bus naudinga
Dar CIAtema apie zvakes bet apie zelines nelabai daug
QUOTE(Jumi @ 2006 03 08, 10:45)
Radau stai ka :
is kokio saito emei sita foto?
jau radau ir daugiau info tik nelabai suprantu to skaidraus ir skysto skyscio kur galima butu lietuvoj nusipirkt rusijoje tai berods sitas jeigu neklystu
Gel candles
na gal visgi atsiras mamu kurios tokias zvakes gaminat?
Gel candles
QUOTE(Atize @ 2006 03 08, 15:02)
jau radau ir daugiau info tik nelabai suprantu to skaidraus ir skysto skyscio kur galima butu lietuvoj nusipirkt rusijoje tai berods sitas jeigu neklystu
Gel candles
Gel candles
To skaidraus skyscio zvekems yra pikrti is musu prekybos centruose, pvz, esu maciusi RIMI, prie zvakiu..
QUOTE(X-iuke @ 2006 03 08, 16:37)
Man labai šita vyrukas patiko, gal jo darymo schemutė yra?