Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaudai,kankoriežiai ir kt. Idėjos ir darbai

QUOTE(apsinge @ 2005 12 06, 18:26)
as tai dar norejau paklausti gal kuri yra is alytaus? g.gif  tai sakau gal matet kur pirkt tu karstu kliju? a tai as tundra nelabai zin kur galeciau rast? gal kuri zino tai buciau labai dekinga 4u.gif

Aš ir tokia pati tundra. Bet gal manau pažiūrėk Lankavoj. Kad iš vis Alytuj sunku su viskuo.
Atsakyti
Jei Alytuj yrs Senukai, tai tikrai ten turetu buti. 4u.gif
Atsakyti
nu buva senukai ale kad uzdare unsure.gif ai vistiek ka nors sugalvosiu bigsmile.gif
reiks uzsukt i lankava g.gif
Atsakyti
Karštų klijų prašykit gėlių parduotuvėse, ten visur ir visada turi. Pasibėdavokit, kad labai reikia ir parduos biggrin.gif
Atsakyti
Aš Kaune klijų irgi SEnukuose pirkau, ir pistoletą ten pat tongue.gif
Atsakyti
O kai nusipirksi klijų, tai pabandyk tokį angelą arba elnią pasigamint. Elnius vakar vyras gamino biggrin.gif Žaidė, taip sakant . Visai nieko atrodo, bet pas mumi kambaryje per blanku, tai sakėm darysim didelį ir kabinsim kieme - turetų super atrodyti. Gal tuos mažiukus "naminius" dažais nupurkšt g.gif Bet tokie gražūs kai natūralūs.
O angeliukas man neišėjo, gavosi ne toks gražus ir jau ant rytojaus sparnai nubyrėjo unsure.gif tongue.gif Matyt eglė tam netinka, reik to kaip ten jo - kėnio ieškot arba lauke irgi kabint g.gif
O gal tiesiog per anksti kaledom pradėjau ruoštis tongue.gif
Atsakyti
Na, taip tokios dekoracijos manau labiausiai tiktu lauke... 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kagi nieko as gero nepamaciau ir nenusipirkau doh.gif
tai va gi paimsiu kastonu egle ir nutepsiu laku (mano anyta tokia prie meno tai pas ja dar turi but like) tongue.gif o i tarpus ka nebutu taip baisiai plika padarysiu tokius bantukus is raudono siauro kaspinuko bigsmile.gif turetu gerai atrodyt biggrin.gif
Atsakyti
Merginos iš Alytaus - šeštadieni, 12 10; 15 val Kraštotyros muziejuje rengiamas seminaras "Kaip pasipuošti kalėdoms" (pavadinimo tiskliai nežinau). Seminara apie 1 val trukmės praves floristė Rita, Dzūkijoje turinti savo firmines gėlių parduotuves.
Kaina superinė už dalyvavimą - 3 Lt thumbup.gif
Atsakyti
o registruotis nereikia?
Atsakyti
sakykit, o koks to kraštotyros muziejaus adresas? kaip jį rasti? nes aš neperseniausiai atsikėliau į Alytų tai dar visko nežinau, o į tą seminarą tai norėčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Į Alytaus seminarą registruotis, man minėjo, nereikia. Atsinešti nieko irgi nereikia, bus rodoma. O GAILA verysad.gif
Kraštotyros muziejus yra centre, netoli bažnyčios.Dariaus ir Girėno g. sukti link bažnyčios ties PAREX banku.Gatvė atrodo, SAVANORIŲ.
Atsakyti