Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaudai,kankoriežiai ir kt. Idėjos ir darbai

QUOTE(bonda @ 2005 10 24, 12:03)
o ant kokio plastikinio butelio nesilaikytu? g.gif

Laikytis gal ir laikytųsi, bet kažin ar gautusi eglutės forma, aš vis tik lieku prie minties apie oazę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2005 10 24, 11:43)
Laikytis gal ir laikytųsi, bet kažin ar gautusi eglutės forma, aš vis tik lieku prie minties apie oazę  biggrin.gif

na is jo padaryt kugio forma -ir viniot ar lipint 4u.gif na, as dar apmastymuose...cia tik variantai... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2005 10 22, 16:11)
Dėk į kokį internetinį puslapį, pvz www.photobucket.com, tada galėsi kelt čia. Kol 100 žinučių neturi, neleis tiesiai iš kompo.
Jei nepavyks atsiųsk man - įdėsiu. vaida@jur.kli.lt

Ačiū, Vaidullka, pamėginsiu taip, jei nepavyks- siųsiu tau smile.gif
Atsakyti
[URL=user posted image]My Webpage[/URL]
man labai patiko toks angeliukas, ir originalus ir manau nesunku butu padaryt
Atsakyti
pasigirsiu, kokį indėnų vadą padarėme su sūneliu
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 10 25, 13:32)
pasigirsiu, kokį indėnų vadą padarėme su sūneliu

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunu indenas ,tik vigvamo (turbut taip vadinas ju palapine blush2.gif blush2.gif ) truksta biggrin.gif
Atsakyti
tokia gėle nuo turto gavau kovo 8 proga, o tokiais žmogiukais apdalinti seneliai ir draugai, galima vaidinti, o ir siaip kokioj vazoj gražiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Mano klevo lapu puokste

Kazkodel neleidzia ikelti nuotraukytes cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazyte: 26 spalio 2005 - 09:09
QUOTE(kazyte @ 2005 10 26, 10:07)
Mano klevo lapu puokste

Kazkodel neleidzia ikelti nuotraukytes cry.gif  cry.gif  cry.gif

Sumažink, turėtų leisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol dar yra lapų...

Dovanų dėžutė:

user posted image user posted image

Darėm kartu su sūnum wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2005 10 27, 16:04)
Kol dar yra lapų...

Dovanų dėžutė:

user posted image  user posted image

Darėm kartu su sūnum wink.gif

Idėja liuks thumbup.gif , tikrai labai gražu, o ir sūneliui smagu matyt buvo 4u.gif
Atsakyti
Dėl tos kaštoninės eglutės, tai būtų toks patarimas:
kaip kas jau minėjo, reikia pasidaryti iš kokio kietesnio kartono kūgio formą, tada kaštonus suverti ant kietos vielos, na bent kad nebutų labai jau lanksti, tokia storoka, tuomet tas kaštonų "juostas" tiesiog sukti aplink tą kūgį, kiekvienos "juostos" galą užtvirtinti supynus visas "juostas". manau taip turėtų gautis, aš pati mielai pabandyčiau bet kaštonų neturiu ir manau niekur aš jau jų neberasiu cry.gif
Pabandykit, man atrodo šia nereiktų nei jokių klijų. Ai dar pamaniau, kad tą kūgį būtų galima padaryti iš tokio sietelio, ar kaip ten jis vadinasi, na kur pavasarį seneliai viščiukus kaime augina tokiuose narveliuose, arba kur žvejai gaudykles žuvims daro, na tikiuosi supratote. Tokiu būdu karkasas būtų stipresnis thumbup.gif
Atsakyti