birzelis-Kroatija,rugsejis-Turkija,vasaris-Kosta Rika.
QUOTE(maziulele @ 2009 04 28, 21:03)
Rugpjuti lekiam i Maroka Gavom pigiai bilietus Tikiuosi tenais neiskepti
Mes Kalėdoms - naujiems apturėkom turne po Austiją, Vengriją, ir į Bratislavą užlėkę buvom. Kalėdos ten gražus metas. ir slidinėjom biški.
Valentinadienį šventėm Stambule 4 dienas.
Kovo pabaigoje buvau Budapešte (komandiruotė + kelios dienos savo malonumui).
Už 2 sav. nepilnų išskrendam į Maroką 2 savaitėms.
Kitam Sausiui jau turim bilietus į Malaiziją 3 sav. (numatėm palakstyti ir po Indoneziją, singapūrą, gal filipinnus ir pan. Dabar pirksim vietinius skrydžius ten).
Ir manau dar bus iki naujų keli savaitgaliai kokio pasilakstymo į Angliją ar pan. Šopintis kur palėksim
Na va, pagaliau turiu jau suplanuotų kelionių
Beje, jos tokios paprastutės ir visai nereikšmingos, bet kai išgirsit, už kokią kainą buvo nusipirktos, tai
Žodžiu, sėdim vieną vakarą su draugu prieš važiuodami į miestą ir www.luxexpress.lt pamatom akciją kelionėms autobusu Vilnius-Talinas-Vilnius Į vieną pusę bilietas - 20 litų
Nusipirkom. Autobusas LuxExpressas Euroline'ų, išvyksta vakare 21h, į Taliną atvyksta 6 ryto. Taip pat ir su grįžimu atgal. Už 40 lt apturėsim kelionę į Taliną savaitgaliui Dar su ISIC kortele radom viešbutį už 30 eurų dviems žmonėms berods 4*, tai išvis popigiai
Sekančią dieną nusipirkom dar vieną kelionę Vilnius-Ryga-Vilnius už 10 lt į vieną pusę, ir vieną kelionę paėmėm važiavimui su tėvais. Mamai Rygą parodysiu, papietausim senamiesty ir grįšim vakare namo
Iš viso dvi kelionės į Rygą ir atgal, viena kelionė į Taliną ir atgal man atsiėjo 80 lt
Beje, jos tokios paprastutės ir visai nereikšmingos, bet kai išgirsit, už kokią kainą buvo nusipirktos, tai
Žodžiu, sėdim vieną vakarą su draugu prieš važiuodami į miestą ir www.luxexpress.lt pamatom akciją kelionėms autobusu Vilnius-Talinas-Vilnius Į vieną pusę bilietas - 20 litų
Nusipirkom. Autobusas LuxExpressas Euroline'ų, išvyksta vakare 21h, į Taliną atvyksta 6 ryto. Taip pat ir su grįžimu atgal. Už 40 lt apturėsim kelionę į Taliną savaitgaliui Dar su ISIC kortele radom viešbutį už 30 eurų dviems žmonėms berods 4*, tai išvis popigiai
Sekančią dieną nusipirkom dar vieną kelionę Vilnius-Ryga-Vilnius už 10 lt į vieną pusę, ir vieną kelionę paėmėm važiavimui su tėvais. Mamai Rygą parodysiu, papietausim senamiesty ir grįšim vakare namo
Iš viso dvi kelionės į Rygą ir atgal, viena kelionė į Taliną ir atgal man atsiėjo 80 lt
QUOTE(Makalius @ 2009 05 19, 14:42)
Ir aš lygiai tokią pačią kelionę apturėsiu gegužės 23 d
Antroji bus liepą Ne egzotiška, bet širdžiai labai miela Keliausim į Turkiją
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 19, 14:21)
Ir aš lygiai tokią pačią kelionę apturėsiu gegužės 23 d
Mes tai gegužės 30, birželio 28 į Rygą
O į Taliną birželio 12-15
Na pasigirsiu ir as
Kita penktadieni isskrendu i Portugalija.. aplankysiu Porto, Lisabona, Sintra ir dar keleta miestu ne per toliausiai ir vaziuosiu i kaimelius kelis, kelias dienas gyvensiu Douro regione, garsiame vynuogynais.. is ten skrisiu 4 dienoms i San Juan, greta Madrido esanti miesteli, kur visai netoli yra tie garsus vejo malunai, kazkada ikvepe Servantesa parasyti Don Kichota
Kita penktadieni isskrendu i Portugalija.. aplankysiu Porto, Lisabona, Sintra ir dar keleta miestu ne per toliausiai ir vaziuosiu i kaimelius kelis, kelias dienas gyvensiu Douro regione, garsiame vynuogynais.. is ten skrisiu 4 dienoms i San Juan, greta Madrido esanti miesteli, kur visai netoli yra tie garsus vejo malunai, kazkada ikvepe Servantesa parasyti Don Kichota
Šįmet planuojam Bulgariją su Rumunija, tikim nenusivilti, nors mielai į Kroatiją ir ketvirtąkart važiuočiau.
Uz nepilnu 2 sav i Alzyra 15 dienu.
Mano sesuo į Pietų Afriką darbo reikalais ruošiasi. Į Durbaną.
O a6 planavau skristi į Kubą, paskui radau gan pigius bilietus į Naujają Zelandiją... Bet pas juos šiuo metu greit žiema prasidės, tai nežinau, ar ir taip trumpą mūsų vasarą noriu iškeisti į rudenį. O dabar jau ir apie Aziją, galbūt Malaiziją pasvarstau. Bet reiktų jau kuo greičiau bilietus pirkti, tik niekaip neapsisprendžiu.