sausį planuojam su vyru į Hurgadą,o vasara su vaiku į latviją į neprišnerkštus Baltijos paplūdymius
smagu, kad planuojat savo keliones
mano planuose kol kas yra:
pavasaris: Čekija, Austrija, Vengrija
vasara: Vokietija, Prancūzija, Liuksemburgas ir GAAAAL (konkretus pasiūlymas jau yra, bet viskas dar priklauso nuo tam tikrų dalykų) Malta..
Žinoma, neatmetu ir įvairių netikėtų kelionių, nebūtinai tolimų, tikimybės
mano planuose kol kas yra:
pavasaris: Čekija, Austrija, Vengrija
vasara: Vokietija, Prancūzija, Liuksemburgas ir GAAAAL (konkretus pasiūlymas jau yra, bet viskas dar priklauso nuo tam tikrų dalykų) Malta..
Žinoma, neatmetu ir įvairių netikėtų kelionių, nebūtinai tolimų, tikimybės
Planuojamos kelionės šiemet:
Gegužę Iranas per Armėniją.
Gruodį Australija.
Bet, kadanki krize, nesu tikra ar abi kelionės įvyks.
Gegužę Iranas per Armėniją.
Gruodį Australija.
Bet, kadanki krize, nesu tikra ar abi kelionės įvyks.
Egiptas, Amsterdamas
Kovo 10 d. išskrendam į Maroką
Nežinau kur, bet noriu prie jūros.
Pasvajosiu ir aš: Tailandas, Italija, Juodkalnija, Šveicarija
balandžio pradžioje Thessalonikai
Romoj jau buvau
Planų daug, finansai visą sureguliuos
Planų daug, finansai visą sureguliuos
Niekaip nenusprendžiu, kur ir kada, bet faktas, kad noriu ir važiuosiu.
Buvau kažkaip užsiciklinusi ties ta mintim, kad reikia Egiptą antrą kartą aplankyt, į Jordaniją nulėkt, bet ėmiau mąstyt: kurių galų trenktis į tą pačią vietą antrą kartą, kai dar yra galybė kitų, kurių neaplankei? Kas be ko, kai kurie norai neįgyvendinami (finansine prasme), bet visai mielai ėmiau galvoti apie Turkiją, Graikiją. Būtų visai smagu Kenija, Tailandas, Mauricijus, bet čia nebent labai pasispaudus ties finansais.
Buvau kažkaip užsiciklinusi ties ta mintim, kad reikia Egiptą antrą kartą aplankyt, į Jordaniją nulėkt, bet ėmiau mąstyt: kurių galų trenktis į tą pačią vietą antrą kartą, kai dar yra galybė kitų, kurių neaplankei? Kas be ko, kai kurie norai neįgyvendinami (finansine prasme), bet visai mielai ėmiau galvoti apie Turkiją, Graikiją. Būtų visai smagu Kenija, Tailandas, Mauricijus, bet čia nebent labai pasispaudus ties finansais.