Aš jau šiemet prisikeliavau, išsipildė mano svajone aplankyti Taivaną , tad laukiu kitų metų.
ar naudojotes kadanors kilk.lt paslaugomis? planuojam pakeliauti liepą, tai jie visai neblogų pasiūlymų davė, kai kelionespervarsuva.lt sake, kad tokiu kainu liepą nėra (iki 900 eurų dviems) kipras, malta, rodo ir koso salos...
I lietuvišką kaimą su svirpliais, varlių kvarkimu iki užkimimo kukuojančia gegute, aibe kvapų ir tyvuliuojančiu ežeru...
O mintimis į kalnus, į Tenerifę, Šrilanką, Japoniją ...
O mintimis į kalnus, į Tenerifę, Šrilanką, Japoniją ...
Mes su seima i portugalija savaitei planuojam, bet gal tik rugsejo pradzioj. vasara bilietai lektuvu labai brangus
Keliausiu rudenį į Taivaną, o artimiausiu metu į Izraelį.
QUOTE(aya @ 2015 06 06, 21:05)
Keliausiu rudenį į Taivaną, o artimiausiu metu į Izraelį.
O aš kovo mėn buvau Taivane. Nereali šalis, jau planuojam sugrįžtuves.
Aš jau skaičiau jūsų reportažą. Labai patiko. Aš skrisiu į Kaohsiung, bet kadangi būsiu ten 6 savaites, tai pakeliausiu ir po visą šalį. Tęskite savo reportažą
O mes jau trecia karta i alpes dumsim
Pasigirsiu ir as. Vos uz keliu menesiu keliausiu po Meksika, Gvatemala ir Kuba
mes siemet Mauricijuj pabuvom ir dar rudeniop zvalgomes kur, kazkaip sunku apsispresti
QUOTE(aya @ 2015 06 06, 21:16)
Aš jau skaičiau jūsų reportažą. Labai patiko. Aš skrisiu į Kaohsiung, bet kadangi būsiu ten 6 savaites, tai pakeliausiu ir po visą šalį. Tęskite savo reportažą
Mes irgi galvojame vykti į Kaohsiung'ą sekančiais metais. Pasibastėm po šiaurinę dalį, bet dar norisi ir į pietus.
QUOTE(pupune @ 2015 06 02, 11:53)
Patarkite kur skristi su mažu vaiku, liepos gale-rugpjūčio pradžioje? Nenorim, kad būtų nežmoniškas karštis, bet šiltos jūros ir gero oro norim
Patarčiau į Bulgariją.