Įkraunama...
Įkraunama...

Kur keliausime šiemet?

Kaip fainiai 4u.gif smile.gif kur tiksliai planuojate buti? ar visur po truputi? smile.gif
Papildyta:
Dekui 4u.gif
Atsakyti
O aš niekaip Turkija atsidžiaugti negaliu. Pradžia tradicinė, į kurortą su kelionės paketu, bet atsirado noras savarankiškai Turkiją pažinti 4u.gif Pradėjau nuo Stambulo, kuris man labai patinka ir pastoviai ilgiuosi. Toliau link Kapadokijos, Pamukales, planuose Nemrut ir Mardin pasiekti 4u.gif
O čia mano kelionių fotoreportažai:
http://www.supermama...?...0488&st=156
Tikiuosi kas nors susidomės ir patrauks panašiais maršrutais 4u.gif
Atsakyti
Šiais metais buvome Egipte - nusivylėme; rolleyes.gif
Dar laukia kelionė į Disneilandą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, keliautojos!

Rugpjūčio mėnesį turime su MB 10d atostogų ir norime kur nors keliauti su mašina(ir tikriausiai šuniu). Patys gyvename Austrijoje. Paprasčiausias variantas būtų Kroatija. Bet kad jau kelis kartus buvę ir norėtųsi kažko naujo. Italijoj irgi buvom, be to, labai brangu ten ir baisiai neapsimoka, ypač su mašina. Vien kelių mokesčiai kokie. Man mintis kirba apie Graikiją. Bet nei karto nebuvus ten, neturiu jokios patirties. Gal iš jūsų kas ten keliavę ir ką patartumėte? Ar gal dar kokių kitokių idėjų turit? Pasidalinkit, būčiau labai dėkinga!
Atsakyti
Lapkričio mėn. planuojam kelionę į Majamį, o iš ten - kruizas po karibus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sabrina @ 2013 06 24, 12:57)
Sveikos, keliautojos!

Rugpjūčio mėnesį turime su MB 10d atostogų ir norime kur nors keliauti su mašina(ir tikriausiai šuniu). Patys gyvename Austrijoje. Paprasčiausias variantas būtų Kroatija. Bet kad jau kelis kartus buvę ir norėtųsi kažko naujo. Italijoj irgi buvom, be to, labai brangu ten ir baisiai neapsimoka, ypač su mašina. Vien kelių mokesčiai kokie. Man mintis kirba apie Graikiją. Bet nei karto nebuvus ten, neturiu jokios patirties. Gal iš jūsų kas ten keliavę ir ką patartumėte? Ar gal dar kokių kitokių idėjų turit? Pasidalinkit, būčiau labai dėkinga!

Su šituo klausimu eikit i tema Europa - po Europa automobiliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 26 birželio 2013 - 07:26
Kas supranta rusiškai, kviečiu prisijungti į vebinarą, kur bus papasakota ir pristatyta viena kompanija ir kaip pigiai galima paatostogauti.
17val
http://login.meetche...ference,anrenew
Atsakyti
Kovo men. skrendame i Havajus smile.gif
Atsakyti
Liepa-i Sardinija 4u.gif Po 3 metu atostogu neturejimo.
Atsakyti
Kovo mėn. Seulas, spalio - Barselona.
Atsakyti

Tradiciskai rudens- ziemos menesiais palmes, egzotika, zydras vandenelis. Vasara - kelios keliones autobusu po Europa (megabus, ecolines ir pan.).
Kur, kaip, kada, priklausys nuo pigiu bilietu, akciju. ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Gardos ezeras-Toskana-Venecija-Milanas wub.gif 3 savaites aktyvaus seimyninio poilsio (kalnai, 'trekingas', vandens sportas) su 'kulturiniais' intarpais ax.gif Labai laukiu naujos adrenalino ikrovos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levandų laukas: 27 sausio 2014 - 14:22