Įkraunama...
Įkraunama...

Kur keliausime šiemet?

QUOTE(lêli @ 2013 01 29, 00:32)
blush2.gif Si savaitgali kaip tik ten iskrendu menesiui pasizvalgyt:) tongue.gif

O aš dar mėgaujuosi laukimu, po mėnėsio irgi lekiu ten thumbup.gif Čia bus pirma tokia ilga (mėnėsio) ir tokia egzotiška kelionė. wub.gif
Atsakyti
Planuojam balandzio viduryje Turkija, su vaikais... Tik bijau, kad nebutu dar per salta... Gal ka turit parekomenduoti? Kur galima pasideti dviems savaitems nuo balandzio vidurio?
Atsakyti
Mes planuojam: Viena, Venecija, Cirque Terre, Milanas, Miunchenas, Praha. Dar nemažai miestų ir miestelių bus pakeliui. Tikiuosi šiais metais niekas nesukliudys. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2013 01 29, 11:02)
Planuojam balandzio viduryje Turkija, su vaikais... Tik bijau, kad nebutu dar per salta... Gal ka turit parekomenduoti? Kur galima pasideti dviems savaitems nuo balandzio vidurio?

blush2.gif Tokiu laiku buvau TAboje. Ten buvo karsta tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 27, 16:29)
Manau, gruodi jeigu viskas gerai, keliausim i Ispanija, Sevilija, Granada, Kordoba. ax.gif  ax.gif  Smulkiu ir artimu kelioniu neskaiciuoju (pvz rugseji numatau  Garda ezera).
Siaip mano svajoniu sarase dar noras sugrizt i Bavarija, Austrija Salcburga, Luaros pilis, Sveicarija. Is didziuju miestu liko tik Londonas ir Madridas. Mielai sugrizciau i Paryziu, Praha..Zodziu daug planu, reikia tik laiko ir pinigu.
Italijoje dar nesu buvus Neapolyje, Sicilijoje, Venecijoje... verysad.gif  verysad.gif

blush2.gif Rekomenduoju aplankyt Kaprio sala... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki, radau temą tai nusprendžiau "pranešti". Dirbu Santa Barbara golf and ocean resort (Tenerifės pietuose) vaikų animatore, tai planuojantys atvažiuoti esat labiau nei labai laukiami!!! ;-)
Linkėjimai iš Tenerifės!

Ramūnė
Atsakyti
Birželio pabaigoj Šveicarija, o rugspjūčio pradžioj Pietų Korėja smile.gif
Ir dar mąstau po pačią Lietuvą pasižiūrėt, nes baisu kaip savo šalies nepažįstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2013 05 05, 13:16)
Birželio pabaigoj Šveicarija, o rugspjūčio pradžioj Pietų Korėja smile.gif
Ir dar mąstau po pačią Lietuvą pasižiūrėt, nes baisu kaip savo šalies nepažįstu biggrin.gif

Mes irgi turim idėją pakartot Pietų Korėją, nereali šalis.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 05 05, 14:22)
Mes irgi turim idėją pakartot Pietų Korėją, nereali šalis.

kokiu metu planuojate skristi ir kokius miestus aplankyti? smile.gif
Pas mane viskas suplanuota išskyrus Jeju unsure.gif
Atsakyti
Pirmoji kelione laukia i LT smile.gif smile.gif veliau leksime i Tunisa pasimegauti smile.gif
Atsakyti
Pries pora savaiciu buvom Maltoje. Rudeniui suplanuota kelione i Kreta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2013 05 05, 13:33)
kokiu metu planuojate skristi ir kokius miestus aplankyti? smile.gif
Pas mane viskas suplanuota išskyrus Jeju  unsure.gif

Mes buvom Seule, dabar galvojam rudenį (spalio antroj pusėj) gal link Busano pavažiuot. Bet čia dar tik planai, kurie gali keistis.
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2013 05 05, 20:42)
Pries pora savaiciu buvom Maltoje. Rudeniui suplanuota kelione i Kreta  wub.gif

Kreta- nuostabi sala, verta nuomotis masiniuka ir pakeliauti wub.gif
Atsakyti