Turkiiiiiiiiiiija uz 2 sav.
Vasara Turkija/Prancuzija , o daugiau ziuresim , "zvejosiu bilietus"
vasarą kažkur su mašina norėtume... nuo fnansų viskas priklausys... jei krizė neužklups, gal į Italiją/Juodkalniją ar Šveicariją
QUOTE(Rudenėja @ 2008 12 06, 15:33)
Mes kitais metais turbut vel i Sardinija mausim, tik dabar pietineje dalyje zvalgysimes:).Vat ten tai papludimiai!
i Sardinija su raynairu?
2009-aisiais
Birželį - Suomija
Rugpjūtį - Vokietija, Ispanija
Kolkas tiek.
Birželį - Suomija
Rugpjūtį - Vokietija, Ispanija
Kolkas tiek.
Sie metai kelioniu atzvilgiu buvo puse velnio: Tenerife, Kreta ir pora kartu y Lietuva parlekiau. Bet vat mb tai visai nupuso: zvejybines keliones buvo- Amsterdamas, Prancuzija, Belgija, Prancuzija, Kanada ir darbines - Budapestas, Vokietija.
Kitiems metams lygtais galvojam vaziuot y Gran Kanarija (jei suspes iki sausio vidurio nuimt man gipsa) ir Meksika (jei darbu nesugalvosim pakeisti). MB jau y Amsterdama vel bilietus uzsisake (kazkokia karpistam skirta paroda) ir svaigtsa apie Kanada (jam jo pagautas veik 3m erzketas vis sapnuojas ). Na y Lietuva reiks pora karteliu vel parlekt
Kitiems metams lygtais galvojam vaziuot y Gran Kanarija (jei suspes iki sausio vidurio nuimt man gipsa) ir Meksika (jei darbu nesugalvosim pakeisti). MB jau y Amsterdama vel bilietus uzsisake (kazkokia karpistam skirta paroda) ir svaigtsa apie Kanada (jam jo pagautas veik 3m erzketas vis sapnuojas ). Na y Lietuva reiks pora karteliu vel parlekt
Sausio menesi i Kinija - Tailanda O paskiau kaip jau iseis, nes MB ruosiaasi i Amerika (Majami) tai jei iseis sudelioti darbelius gal ir ten patrauksiu
keliausiu i Egipta jau si menesi, nes norisi bent kazkokio pavasario, nors Egiptas netraukia panasiai kaip ir Turkija.
O siaip norec vasaros pabaigoje/rudeniop i Kipra arba Malta
Dar visai kazkur po Europa paklaidzioti taip pat smagu. Nors ir i kokia Roma ar Amsterdama dar karteli. Bus matyti. Kaip bus su $$$
O siaip norec vasaros pabaigoje/rudeniop i Kipra arba Malta
Dar visai kazkur po Europa paklaidzioti taip pat smagu. Nors ir i kokia Roma ar Amsterdama dar karteli. Bus matyti. Kaip bus su $$$
O aš net nežianau. Neišsipldžiusi svajonė pamatyti Lisaboną gyvai ir toliau pačiam giliausiam kampe.
Kovo pradžioj, jei krizė nesuės galutinai manau aplankyti Veneciją, Florenciją, Veroną ir Romą. Keliausim 11 dienų savarankiškai
tik pusantro menesio iki atenu beliko
O aš VISIŠKAI jokių planų šiemet nebeturiu, nu VISIŠKAI JOKIŲ
Taip keista net.
Taip keista net.