Įkraunama...
Įkraunama...

Kur keliausime šiemet?

QUOTE(Gezike @ 2012 08 24, 17:03)
Jei jokiu sunkumu ir netiketumu neiskils, keliaujame i Hong Konga, Filipinus, veliau i Vietnama. Iki naujuju metu dar keleta saliu, nes priklausys nuo "pagautu" spec. pasiulymu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man patiko Hong Konge, nors gal todel, kad tai buvo pirmoji kelione i Azija smile.gif
Dabar laukiu nesulaukiu kito menesio, San Franciskas-Las Vegas-NYC lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai lapkriti keliausiu į LT va galiu šituom pasigirt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Manau, gruodi jeigu viskas gerai, keliausim i Ispanija, Sevilija, Granada, Kordoba. ax.gif ax.gif Smulkiu ir artimu kelioniu neskaiciuoju (pvz rugseji numatau Garda ezera).
Siaip mano svajoniu sarase dar noras sugrizt i Bavarija, Austrija Salcburga, Luaros pilis, Sveicarija. Is didziuju miestu liko tik Londonas ir Madridas. Mielai sugrizciau i Paryziu, Praha..Zodziu daug planu, reikia tik laiko ir pinigu.
Italijoje dar nesu buvus Neapolyje, Sicilijoje, Venecijoje... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 27 rugpjūčio 2012 - 16:32
Spali - Lapkriti keliausime i Honkonga, Filipinai, Singapuras ir Tailandas wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau bilietus i Kipra biggrin.gif Ir tik paskui pradejau ieskoti kokios nors informacijos apie sia sali, deje nelabai randu, tad gal kas padetu bent tema nurodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2013 01 09, 20:53)
Nusipirkau bilietus i Kipra  biggrin.gif  Ir tik paskui pradejau ieskoti kokios nors informacijos apie sia sali, deje nelabai randu, tad gal kas padetu bent tema nurodyt ax.gif

Suveskite i paieska Kipras ir viskas cia tema .
Atsakyti
Siemet pagaliau Tailandas - vasara niekur neatostogavom, tai reiks atsigriebti kaip reikiant smile.gif Taciau paskaicius, kaip Tailandas keiciasi ir viskas komercinama - liudna... Matyt busim pavelave keleta metu....
Atsakyti
į Kiprą wub.gif bus viena iš vaikystės išsipildžiusių svajonių... wub.gif
Atsakyti
Pagaliau vasaros metu ištyrinėsiu nuo vaikystės dievintą šalį - bus medaus mėnuo Prancūzijoje. smile.gif o pavasarį kelionė į Lietuvą, po Prancūzijos, turbūt tiesiogiai, vėl į Lietuvą.
Atsakyti
Kur keliausiu siemet???? Atsakysiu paprastai - NEZINAU. Jei zinociau, nebutu idomu. Kaip visada, keliones krypciu daug, o spresim paskutiniais menesiais ax.gif ax.gif ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2013 01 22, 22:58)
Kur keliausiu siemet???? Atsakysiu paprastai - NEZINAU. Jei zinociau, nebutu idomu. Kaip visada, keliones krypciu daug, o spresim paskutiniais menesiais  ax.gif  ax.gif  ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man irgi tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2013 01 09, 19:53)
Nusipirkau bilietus i Kipra  biggrin.gif  Ir tik paskui pradejau ieskoti kokios nors informacijos apie sia sali, deje nelabai randu, tad gal kas padetu bent tema nurodyt ax.gif

ax.gif buvau ten preis koki trejeta metu tik turku puseje jei ka...
Papildyta:
QUOTE(Asta L. @ 2013 01 22, 20:27)
Pagaliau vasaros metu ištyrinėsiu nuo vaikystės dievintą šalį - bus medaus mėnuo Prancūzijoje. smile.gif o pavasarį kelionė į Lietuvą, po Prancūzijos, turbūt tiesiogiai, vėl į Lietuvą.

ax.gif brangi, bet laabai grazi salis. Yra daug ko apziuret. Ir per viena atvykima visko apziuret fiziskai neimanoma:)
blush2.gif Pora metu jau apziurineju, ale dar daug kiek liko nepamatyta....
Papildyta:
QUOTE(Danela @ 2013 01 10, 09:11)
Siemet pagaliau Tailandas - vasara niekur neatostogavom, tai reiks atsigriebti kaip reikiant smile.gif Taciau paskaicius, kaip Tailandas keiciasi ir viskas komercinama - liudna... Matyt busim pavelave keleta metu....

blush2.gif Si savaitgali kaip tik ten iskrendu menesiui pasizvalgyt:) tongue.gif
Atsakyti