Planuojam vasarą porai savaičių į Kroatiją, savo automobiliu
Man kilo paprastas klausimukas: kaip Jus nusprendziate kur keliauti ?? Nes tiek daug idomiu ir viliojanciu saliu, kaip apsispresti, kur vaziuot ? Gal Jusu patarimai pades ir mano seimynai apsispresti kur vaziuoti siais metais Nes simet mes niekaip nesutariame
QUOTE(almaklp @ 2010 01 24, 17:33)
Nes simet mes niekaip nesutariame
Kiekvienas šeimos narys tegul surašo po tris vietas kurias norėtų aplankyti ant skirtingų lapelių, tuomet sudėkite juos kur nors išmaišykite ir traukite, ką ištrauksit, ten ir keliaukit ir nereikės ginčytis Prieš tai aišku susitarkite, kad piniginiu atžvilgiu įmanoma tai būtų padaryti.
O as noriu visur Bet visada pinigu mazai
QUOTE(almaklp @ 2010 01 24, 14:33)
Man kilo paprastas klausimukas: kaip Jus nusprendziate kur keliauti ?? Nes tiek daug idomiu ir viliojanciu saliu, kaip apsispresti, kur vaziuot ? Gal Jusu patarimai pades ir mano seimynai apsispresti kur vaziuoti siais metais Nes simet mes niekaip nesutariame
Mes dazniausiai panasius norus turim su MB tai nebuna problemu O jus gal pakalbekit ko is atostogu kiekvienas tikites, pvz- papludimio, saules, sniego, kalnu, istorinio pabudzio, gamtovaizdzio, gyvunu ir tada ziurekit kuri vieta atsizvelgiant i financines galimybes galetu pateninti daugiausiai noru
QUOTE(Gėlėta @ 2010 01 24, 14:26)
Planuojam vasarą porai savaičių į Kroatiją, savo automobiliu
I kroatija su savo auto tai yra super pasirinkimas. Mes taip vaziavom, kai dar vaiko nebuvo. O seis metais planuojam i Turkyje, nzn kodel bet gal ten servisas geresnis. Nzn vaikui bus pus 2 metu. Baisu skryst, kaip vaikas reaguos i skrydi bet pailset labai noresi.
Šian išskrendame 2 savaitėms į Tailandą...bėgame nuo šalčių
pries dvi savaites grizom is Egipto-sharm el sheiko kurorto,buvo super ! tikrai pailsejau kaip tik vakar su mb zejom kelione vasarai.nors aplekiau jau daugiau nei puse europos,bet mane labai vilioja- Graikija,Italija,Londonas taigi kalbinsiu mb palekti gal i Venecija
QUOTE(fotodizain @ 2010 01 26, 10:26)
I kroatija su savo auto tai yra super pasirinkimas. Mes taip vaziavom, kai dar vaiko nebuvo. O seis metais planuojam i Turkyje, nzn kodel bet gal ten servisas geresnis. Nzn vaikui bus pus 2 metu. Baisu skryst, kaip vaikas reaguos i skrydi bet pailset labai noresi.
Turkija super kurortas su vaikais
Jau rezgam atostogų planus vasarai į Gruziją, Armėniją ir Azerbaidžaną. Tikiuosi, viskas pavyks.
QUOTE(almaklp @ 2010 01 24, 15:33)
Pas mus tai viskas ekspromtu gaunasi, mes nieko nesvarstom. Buvo atvejų kai pasižiūrėjom Travel kanalą ir nuvarėm į Maltą, Rodo salą aplankėm, nes mama buvo įsitikinus, kad uoste matosi koloso griuvėsiai, pasidarė įdomu ar tikrai. Ciurichas, Paryžius ir Roma buvo tokie spontaniški sprendimai. O pernai po akių pasipynė Finnairo pasiūlymas pigiai skristi į Seulą ir pagalvojom, o kodėl gi ne.
As labai noreciau nuvaziuoti su vyru i Cekijos kurorta, kur yra gydomieji vandens saltiniai. Gal jau kas yra buve? Kaip geriau vaziuoti savo transportu ar su agentura bendrauti?