Sena tema:
http://www.supermama...;#entry21581126
Aš po mėnesio į Romą.
Na aš ne šiemet, bet kovo mėn - į Tenerifę, Dubliną
As tai tikriausiai i Frankfurta, o tiesiai is ten bandysiu su last minute kur nors kur silta
Siais metais tai jau niekur,o Vasari i Kanarus(Gran Kanarija)
Kadangi esam varles keliauninkes ir kasmet issiruosiam bent i dviejas keliones i uzsieni ir iskilo man cia toks vienas klausimas, tad nezinodama, kur ji uzklausti pabandysiu cia, jei nesupyksite
Kovo menesi trauksim i Egipta pailseti, as linkusi pirkti bilietus jau dabar, vyras kalbina del esancios krizes palaukti bent sausio menesio. Vieni sneka, kad mazosios kelioniu agenturos bankrutuoja, issilaikys tik tiek didieji rykliai, tipo pagal viska turetu ir keliones i uzsieni pigti. Kitu nuomone, kadangi mokesciai pakyla- tai pakils ir kelioniu kainos. Kaip jus manot? kas cia nusimato buti? ir ar verta jau dabar dairytis keliones ar visgi laukti bent keleta menesiu?
Kovo menesi trauksim i Egipta pailseti, as linkusi pirkti bilietus jau dabar, vyras kalbina del esancios krizes palaukti bent sausio menesio. Vieni sneka, kad mazosios kelioniu agenturos bankrutuoja, issilaikys tik tiek didieji rykliai, tipo pagal viska turetu ir keliones i uzsieni pigti. Kitu nuomone, kadangi mokesciai pakyla- tai pakils ir kelioniu kainos. Kaip jus manot? kas cia nusimato buti? ir ar verta jau dabar dairytis keliones ar visgi laukti bent keleta menesiu?
Nu siemet jau nespesim, bet vasara jau planuojam i egipta arba i kreta pilnai dar neisirenkam i kuria geriau
O gal zinot kur smagiau
O gal zinot kur smagiau
Aš vasarį - kovą trim savaitėm į Tailandą ( jeigu viskas gerai ). Vasarą dar liks 10 dienų atostogų, tai galbūt į Portugaliją vėl lėksim, buvom pernai ir labai patiko.
Mes tikriausiai keliausim į Turkiją, nors jau 2 kartus ten buvom, tačiau su vaikais ten tikrai labai faina
O šiaip svajonė yra nuvykti į Taitį
O šiaip svajonė yra nuvykti į Taitį
QUOTE(Gudri lape @ 2008 12 03, 09:06)
Kelionių kainos nepigs - niekas už savikainą kelionių nebepardavinės. Dabar visi skrenda vienam lėktuve - ir tezai, ir novos ir jų dukterinės bendrovės. Taip kad lėktuvus pakraus, o jeigu ir liks viena kita laisva vieta, tai ir išsidalins tarp savų. Politika mažinti skrydžius, bet ne kainas. Apie tokias kainas, kurios mus džiugindavo anksčiau (iki 1000lt), galit pamiršti....
Papildyta:
Sausis - Austrija (slidinėti)
pavasaris - Zakopanė ir tradiciškai Egiptas
vasara - jeigu krizė neužpuls - Kroatija (jeigu užpuls - egiptas )
ruduo...??? egiptas....???
As pries savaite grizau is Egipto ir jau planuoju kitam rudeneliui i Turkija. Gi koks tu lietuvis jeigu nepabusi Turkijoje