KREMAI PUOŠTI KONDITERINIUS GAMINIUSŠitie kremai taip pat gali būti naudojami kaip pertepimo kremasGANAŠASKremas gaminamas iš grietinėlės ir šokolado (juodo, pieninio ar balto). Proporcijos 1:1.
Susmulkinti šokoladą, grietinėlę užvirinti, karšta užpilti šokoladą ir išmaišyti, kol ištirps šokoladas. Atšaldyti šaldytuve per naktį. Po to išplakti. Nuotraukoje parodyta kaip jis atrodo jau išplaktas.
ŠOKOLADINIS SVIESTINIS KREMASKad sviestinis kremas būtų vientisos masės būtinai sviestas t.b. kambario temperatūros (minkštas), paspaudus su šaukštu lengvai padaromas įlenkimas.100 gr. ištirpinto sviesto sumaišyti su 50 gr. kakavos. Atskirai išplakti 200 gr. kondensuoto pieno su su 200 gr. sviesto (viskas kambario temperatūros). Abi masės sumaišyti. (Produktų kiekis g.b. sumažintas arba padidintas, priklausomai nuo kremo kiekio)
BALTAS SVIESTINIS KREMASIšplakti kondensuotą pieną su sviestu (viskas t.b. kambario temperatūros). Proporcijos 2:1 (sviestas:pienas)
GELSVAS SVIESTINIS KREMASIšplakti virtą kondensuotą pieną su sviestu (viskas t.b. kambario temperatūros). Proporcijos 1:1
kremo spalva bus tokia