
,,Siurio kremas dekoravimui"
Ingredientai:
450g minksto kreminio surio
125g minksto sviesto
250g issijotos cukraus pudros
1 arbatinis saukstelis vaniles ekstrakto
Gaminimo laikas: 10 mins
1. kremini suri gerai sumaisyti su sviestu vidutinio dydzio inde. Imaisyti vanile, palaipsniui imaisyti cukraus pudra. Po naudojimo laikyti saldytuve.

,,Geriausiais sviestinis kremas dekoravimui"
Ingredientai:
1 puodelis = 250ml
1 puodelis minksto sviesto
1 puodelis cukraus
5 valg.saukstai miltu
1 puodelis pieno
1 arb.saukst vaniles ekstrakto
Gaminimo eiga:
Paruosimas: 15 mins | Kaitinimas: 10 mins
1.Miltus ir piena kaitinant intensyviai maisyti keptuveje, kol mase taps vientisa. Atvesinti kambario temperaturoje.


2.Sviesta ir cukru issukti su elektriniu mikseriu iki purumo.

3.Sumaisyti abi mases kartu dideliu greiciu, kol taps purus ir vientisas. Ideti vaniles ir gerai isplakti. Atsaldyti saldytuve 1/2 val, kol mase taps tepamos konsistencijos.


is cia.