Atile.nuostabus darbeliai
kokie grazus remeliai sakes dabar jus man tundrai pasakykit o kaip jus ikeliat nuotraukas i tuos remelius? su kokia programa
QUOTE(Endži @ 2008 11 27, 14:19)
kokie grazus remeliai sakes dabar jus man tundrai pasakykit o kaip jus ikeliat nuotraukas i tuos remelius? su kokia programa
galima su photoshopo programa,yra tema vien tik pamokeles
QUOTE(Endži @ 2008 11 27, 14:19)
As su photoshopu dirbu,kiek zinau ir su GIMP-u galima
Atile super remeliai
Man su photoshopu lengviau,Gimpa turejau,ne velnio ten nesupratau
Man ir photoshopas mieliausias Tik mano kompas streikuoja vis,senas vargselis
Atile nepyk,kad cia klausiu,gal tu zinosi,kerpant koki objekta su PEN TOOL ar imanoma kur rast ta FEATHER?Su kitais irankiais kerpant yra virsuj,o su pen tool nerandu Noriu kirpt,kad krastai butu lyg isplauke,o su pen man lengviausia kirpt.Nu ne toj temoj klausiu,bet gal atleisit
Atile nepyk,kad cia klausiu,gal tu zinosi,kerpant koki objekta su PEN TOOL ar imanoma kur rast ta FEATHER?Su kitais irankiais kerpant yra virsuj,o su pen tool nerandu Noriu kirpt,kad krastai butu lyg isplauke,o su pen man lengviausia kirpt.Nu ne toj temoj klausiu,bet gal atleisit
Gal turit remeliu su 1 gimtadieniu, noriu fotopadaryti, ir aisku pagrazinti pries tai, o paciai prisesti vis nera kada