Jau sutvarkyta temelės atrakintos prašom užeiti ir pasidalinti viskuo,taip pat išsisaugoti ko jums reikia
www.bendraukim.666.lt
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 01 09, 11:58)
einam registruotis
Papildyta:
Rėmelių temoje prašo slaptažodžio
kokie groziai Mazikeo, Airiduko mayte
Zinot ka supratau, programa ismokti tai nebus taip labai sudetinga, kai tiek informacijos, tik va su fantazija.... , jos neprides man jokie mokslai, kaip jus sugalvojat kur koki elementa deti, net uzpavydejau
Zinot ka supratau, programa ismokti tai nebus taip labai sudetinga, kai tiek informacijos, tik va su fantazija.... , jos neprides man jokie mokslai, kaip jus sugalvojat kur koki elementa deti, net uzpavydejau
QUOTE(klev @ 2009 01 09, 13:35)
SVEIKUTES NOREJAU PAKLAUSTI GAL KAS ZINOTE KUR BUTU GALIMA RASTI O GAL KAS TURITE ETIKECIU PVZ SAMPANUI, DEGTINEI, ARTEJA MANO 25 JUBILIEJUS TAI NORIU PAPUOSTI BUTELIUS. IS ANKSTO ACIU.
Užsuk į www.bendraukim.666,lt ten bus tuoj visi šito ko tau reikia
Papildyta:
QUOTE(banginiukas2 @ 2009 01 09, 13:36)
kokie groziai Mazikeo, Airiduko mayte
tikrai nėra ko pavydėti viskas įvyksta per laiką išmoksi
QUOTE(Irce6 @ 2009 01 09, 14:47)
Airiduko mamyte kai nori is lapo kur daug pav. isimti tik viena,tai paimk LASO TOOl apvesk su juo norima daikta,tada spausk CTRL+C,paskui CTRL+V ir su MOVE TOOL galesi ji nusitempti
P.s. nu nepabekit visos is cia
10x15 PNG
P.s. nu nepabekit visos is cia
10x15 PNG
labai dėkui už atsakymą eisiu mėginti
nepabėgsim ne tik kelsime viską ten bus patogiau ten viskas surušiuota ir geriau ir patogiau taip bus atkapstyti kam ko reiks
[quote=klev,2009 01 09, 15:40]
[quote=Airiduko mamyte,2009 01 09, 12:41]
Papildyta:
O KUR IESKOTI? nes ne visur leidzia, pvz kur remeliai reikia slaptazodzio
[/quote]
DABAR KAIP TIK JAI UŽSIJĖMIAU TUOJ DĖSIU PRIE PAPUOŠIMŲ BUS ETIKETĖS...
[quote=Airiduko mamyte,2009 01 09, 12:41]
Papildyta:
O KUR IESKOTI? nes ne visur leidzia, pvz kur remeliai reikia slaptazodzio
[/quote]
DABAR KAIP TIK JAI UŽSIJĖMIAU TUOJ DĖSIU PRIE PAPUOŠIMŲ BUS ETIKETĖS...
O cia tik savo padarytus dedat remelius.. nes as tai tingiu daryt , o ir ikvepimo nera ar cia is visur ka grazaus randat ta tempet? prisijungsiu as irgi i jusu bury
QUOTE(Princesse @ 2009 01 09, 15:54)
O cia tik savo padarytus dedat remelius.. nes as tai tingiu daryt , o ir ikvepimo nera ar cia is visur ka grazaus randat ta tempet? prisijungsiu as irgi i jusu bury
ne nebutinai savo,dedame ir iš interneto viską junkis,junkis
sveikos mergaites bedele man, gal galite kuri pagelbeti reiketu atvirutes 60 mecio proga gal kuri netycia turite