ikvepimas visas pagavo
passirodau savo peckiones ir as, pirmieji zingsniai kuryboje jei ka.....
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 01 08, 23:39)
lGal kuri žinote kaip jai ant vieno lapo yra daug paveikslėlių ir noriu išimti vieną patikusį kaip tai padaryti?
sablonus seniau buvau prisikopinu is materinstvo puslapio, ten vaje kiek ju yra arba paprasciausiai reikia tik ieskotis
QUOTE(mazikeo @ 2009 01 09, 00:42)
sablonus seniau buvau prisikopinu is materinstvo puslapio, ten vaje kiek ju yra arba paprasciausiai reikia tik ieskotis
Šeip reikia ir žinoti kur ieškoti
man irgi noretusi kad turetume kazka savo.. kur pavyzdeliu daugiau ar nuorodas kur randat
Galiu pasiūlyti savo puslapiuką ten yra temikė photoshopui,yra suskirstyta kur rėmeliai paveikslėliai papuošimai visokie atskirai mūsų darbeliai yra merginos viską kelia,tik ten reikia registruotis ir bendrauti.....
ten laisvai galime viską kelti ką turime,nemažai jau ir pradėjau ten kelti
arba galime susikurti kokiam fotki.com ar photobukete.com albumą ir ten dėti nu nežinau kaip jūs galvojate?aš pasiūliau
arba galime susikurti kokiam fotki.com ar photobukete.com albumą ir ten dėti nu nežinau kaip jūs galvojate?aš pasiūliau
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 01 09, 01:06)
Galiu pasiūlyti savo puslapiuką ten yra temikė photoshopui,yra suskirstyta kur rėmeliai paveikslėliai papuošimai visokie atskirai mūsų darbeliai yra merginos viską kelia,tik ten reikia registruotis ir bendrauti.....
na manau jei tau negaila pasidalinti, visos sutiks ir jei leisi papildysim savo sukauptais turtais tikrai manau butu patogiau nei knistis po puslapius ir ieskot kas kur buvo idejes
QUOTE(Atile @ 2009 01 09, 10:04)
Airiduko mamyte, as jau apziurejau ta puslapiuka, tikrai neblogai, siulau kraustytis ten
na tai kur ten kraustomes koordinaciu norim tada
labai gerai tada niu ten tikrai viskas surušiuota sudėliota kordinatės yra www.bendraukim.666.lt forume matysite yra photoshopas nuotraukyčių gražinimas
Airiduko mamyte, kad prašo slaptažodžio įėjimui į fotošopo temas