tai kurias dabar palikt ejo ikelt be varneliu,bet dydis nezmoniskas gavosi
Banginiukas, as is pradziu ismokau brusus deti tai ten staigiai viskas aisku, o veliau landziojau po ivairius psl rinkaus info ir po truputi. matai as viska dariau savarankiskai tai uzeme laiko bet jei tu klausi mes atsakysim ir viskas vyks greiciau, po menesio tikrai ikelsi parodyti savo darbeliu. kolkas pavarkyk tema "vien tik pamokeles"
cia mano menas. galima padaryti pvz knygute mazyliui su jo foto kiekvienam menesiui. pavadinti pnz "mano pirmieji metai" ir kiekvienam menesyje parasyti ugis, svoris ka moka ir pansiai. na cia tik mano pamastymai dedu pilnu dydziu.
jei ka, tai turiu ir daugiau tokio tipo walpaperiu
o cia remelis, o walpaperiai berods is materinstvo.ru pabandykit pacios
originalas i AZ
cia mano menas. galima padaryti pvz knygute mazyliui su jo foto kiekvienam menesiui. pavadinti pnz "mano pirmieji metai" ir kiekvienam menesyje parasyti ugis, svoris ka moka ir pansiai. na cia tik mano pamastymai dedu pilnu dydziu.
jei ka, tai turiu ir daugiau tokio tipo walpaperiu
o cia remelis, o walpaperiai berods is materinstvo.ru pabandykit pacios
originalas i AZ
Aciu Atile , zinau, kad paciai savarankiskai besimokant ilgiau uztrunka, bet tokio darbo vaisiai daug saldesni. Ir suprantu, kad buna pikta, kaip kas nors nori gauti cia ir dabar tai, ka tu pasiekei aukodama kitus dalykus. As jau taip ir darau, pradejau skaityti pamokeles ir po kiek laiko atiduosiu jusu teismui ka nors, manau vis tiek kas nors gausis
banginiukas
o dabar parodysiu kaip su tuo paciu remuku galima ir kalendoriu padaryti:
atsidarykit nauja lapa (as darau A4 formato kalendorius)
atsidarykit jau turima remeli, uzkelkit ant naujo lapo
atsidarykit kalendoriaus tinkleli, uzdekit ant naujo lapo kur jau yra ir remukas
istrinkit remuko viduri su "magic wand tool" pries tai pakeite "background" i "layer from background" ir trinkit per remuko ir per nauja sluoksni. as savamoksle gal ir ne taip kiti daro bet as taip. ir ikelkit foto. vualiaaaaa anksciau buves remukas virto kalendoriumi
originalas i AZ
nepykit uz paskaitas, cia ne ta tema, nu bet gal kam padesiu...
o dabar parodysiu kaip su tuo paciu remuku galima ir kalendoriu padaryti:
atsidarykit nauja lapa (as darau A4 formato kalendorius)
atsidarykit jau turima remeli, uzkelkit ant naujo lapo
atsidarykit kalendoriaus tinkleli, uzdekit ant naujo lapo kur jau yra ir remukas
istrinkit remuko viduri su "magic wand tool" pries tai pakeite "background" i "layer from background" ir trinkit per remuko ir per nauja sluoksni. as savamoksle gal ir ne taip kiti daro bet as taip. ir ikelkit foto. vualiaaaaa anksciau buves remukas virto kalendoriumi
originalas i AZ
nepykit uz paskaitas, cia ne ta tema, nu bet gal kam padesiu...
Atile saunuole
Ausrioke kai i radikala ikeli nuemus varneles,tai i foruma nukopink trecia nuoroda ir tada cia dek,nes jei antra nukopini tai ir ideda visu dydziu
Ausrioke kai i radikala ikeli nuemus varneles,tai i foruma nukopink trecia nuoroda ir tada cia dek,nes jei antra nukopini tai ir ideda visu dydziu
Atile ačiū už pagirimą
taip tą temikę buvau užvedusi aš viskas photoshopui,ir naują jau vedžiau bet dar nepatvirtino dar palaukim
taip tą temikę buvau užvedusi aš viskas photoshopui,ir naują jau vedžiau bet dar nepatvirtino dar palaukim
Dar yra puslapiukas bendraukim.666.lt ten yra daug ko photoshopui tik reikia registruotis,bendrauti
Atile, man tai tinka tavo pamokos
O kad ir kitoms butu lengviau, noriu pasidalinti tuo ka radau, cia aisku ne remelis, bet su sito pagalba gal padauges musu gaminanciu remelius ir ne tik
Tai yra diskas Tavo asmeninis Photoshop CS2 mokytojas :My Webpage
Papildyta:
nesuprantu kodel nerodo nuorodos, nu jau bukiu buke as, ka ne taip padariau?
Keliu taip, bus kaip bus :
http://www.vovacka.net/2007/04/27/tavo_asmeninis_photoshop_cs2_mokytojas.html
Papildyta:
O Airiduko mamyte tikrai saunuole, as ne nuo to galo pradejau, nemoku dar su programa, bet jos grozius temukeje Viskas photoshop maciau Aciu jai
O kad ir kitoms butu lengviau, noriu pasidalinti tuo ka radau, cia aisku ne remelis, bet su sito pagalba gal padauges musu gaminanciu remelius ir ne tik
Papildyta:
Papildyta:
O Airiduko mamyte tikrai saunuole, as ne nuo to galo pradejau, nemoku dar su programa, bet jos grozius temukeje Viskas photoshop maciau Aciu jai
QUOTE(banginiukas2 @ 2009 01 08, 15:53)
Atile, man tai tinka tavo pamokos
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Tikrai nėra už ką malonu kad patiko ir tiko
QUOTE(Atile @ 2009 01 08, 16:16)
yra ir xforumas.lt psl, irgi reikia registruotis, bendrauti
materinstvo.ru o tame psl kur konkrečiau rasti fonų?su rusų kalba kai prastai tai nerandu