Na ne tai ne...
Ačiū Atile
QUOTE(Atile @ 2009 01 07, 17:44)
mergaites man tikrai negaila, bet as viena cia keliu viska ka turiu ir pagaminu o kitos tik seivinas, neskaitant kaikuriu mergaiciu
as tokiu groziu kazkaip nemoku. jei "zaidziu" su ps tai nebent nuotraukai koki fona uzdedu ar siaip koki niekala. Bet atile tu tai grozius kuri... mes pries tave tai nekas
mano keli sedevrai
Chera tavo darbeliai super,sitoks grozis,saunuole
Atile nu man antra diena radikalas streikuoja,niekaip negaliu isikelti nei fotkiu nei remeliu...Net noras ka daryt su PS praejo,vistiek ikelt negaliu
O tavo remeliai tikrai grazus
Atile nu man antra diena radikalas streikuoja,niekaip negaliu isikelti nei fotkiu nei remeliu...Net noras ka daryt su PS praejo,vistiek ikelt negaliu
O tavo remeliai tikrai grazus
QUOTE(Atile @ 2009 01 07, 18:07)
Chera, o kaip tai vadinasi kur ka tik ikelei? cia groziu grozis o man koliazai grazus nesigauna tai ir nebedarau
na nzn kaip cia vadinasi gal "zaidziam su ps galimybemis"
bet tik ne remeliu darymas
QUOTE(Ausrioke @ 2009 01 07, 18:10)
pirmas labai fainas
QUOTE(Irce6 @ 2009 01 07, 18:53)
Chera tavo darbeliai super,sitoks grozis,saunuole
aciu merginos uz pagyrimus tokie grazus zodziai net sirdele paglosto
o cia sukurtas grozis is pasiskolinto Atiles remelio
Chera labai labai gražūs jūsų darbeliai
O kad aš taip mokėčiau
O kad aš taip mokėčiau
QUOTE(era27 @ 2009 01 07, 19:35)
viska darau su photoshop'o programa.... o pradejau nuo sios knygos pries kokius seserius metus labai norint visos galite bent pradmenis ismokti, o toliau tik tobuleti supermamoj
ji nera brangi galite isigiti. ji yra su mokomuoju CD... o tai labai padeda mokinantis kaina apie 19 Lt
QUOTE(Chera @ 2009 01 07, 19:00)
ji nera brangi galite isigiti. ji yra su mokomuoju CD... o tai labai padeda mokinantis kaina apie 19 Lt
reiks pasidairyti
QUOTE(Atile @ 2009 01 07, 16:44)
mergaites man tikrai negaila, bet as viena cia keliu viska ka turiu ir pagaminu o kitos tik seivinas, neskaitant kaikuriu mergaiciu
Nepyk Atiliuk ant mūsų, mielai ir mes pasidalintume, ale kad nemokam galiu tik iš interneto surastais pasidalinti
QUOTE(Chera @ 2009 01 07, 19:00)
viska darau su photoshop'o programa.... o pradejau nuo sios knygos pries kokius seserius metus labai norint visos galite bent pradmenis ismokti, o toliau tik tobuleti supermamoj
O kazin lengvai knygynuose ja galima gauti reiks pasidairyti
Aš tai gavau du CD su pamokėlėmis tik rusų kalba, tai pradėjau nuo teorinio kurso, tai kol viską dar peržiūrėsiu ir išmoksiu