[quote=Benderiute,2009 01 05, 15:51]
O krikstynoms remeliugar galit idet, buvo sitoj temojkeli, betgal daugiau kas turit, buciau labai dekinga
PRAŠOM .GAL TIKS KURIS
ČIA IŠ INTERNETO
O KAM REIKIA-BERNIUKUI AR MERGYTEI?
QUOTE(Ausrioke @ 2009 01 05, 16:34)
man atrodo buvo sitoj temoj ir ne viena karta,reikia tik paziuret.
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 01 05, 20:05)
Nu pirmam maciau tuos.. bet man berniukisku reiktu ir perejau visus puslapius .. tai nieko neradau.. arba durna as arba ieskot nemoku
QUOTE(kuuzia @ 2009 01 05, 18:01)
Gal turit kuri šabloną, kur būtų kiekvienam metų mėnesiui po vietą nuotraukytei, t.y. 1 mėnuo, 2 mėnuo ... 12 mėnuo. Perverčiau dvi temas, rusišką forumą, bet vos porą radau. Man reikėtų arba neutralaus arba mergytei skirto
Parasyk konkreciau ko tau reikia. Nori neutralaus kalendoriaus atskirai kad butu po viena menesi ant vieno lapo ir kad butu vieta nuotraukytei? taip?
Papildyta:
Airiduko mamyte, bent jau as kitokio kalendoriaus tinklelio neturiu
Cia krikstynoms (is neto), pati nebepamenu ka dejau ko ne, paciai nesiseko tokio tipo remelius sukurti
nete dar toki daikta radau, gal pravers, nepamenu net is kokio psl parsisiunciau, tikiuos ne is cia
o cia saldainiu sablonas, dedu paskutini kart, tinka ir anansiniams ir nomedos saldainiams tik dydi tinkama nustatyti reikia.
Man reikia kad būtų vienam lape 12 vietų nuotraukytėms
QUOTE(Princesse @ 2009 01 06, 14:00)
aciu bet nebesigauna kaip uzdeti fona kad nedingtu tos linijos visos.. padesit blondinej ?
su kokia programa darai?
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 01 02, 12:23)
Sveikutės labai daug grožybių čia pridėjusios super
Gal kuri žinote kur yra pamokėlių kaip kurti rėmelius prisižiūrėjau tai noriu išmėginti ir aš labai
Papildyta:
Tvarkaraščių koks grožis šakes
Gal kuri žinote kur yra pamokėlių kaip kurti rėmelius prisižiūrėjau tai noriu išmėginti ir aš labai
Papildyta:
Tvarkaraščių koks grožis šakes
O tu mamos dienorascio forume ziurejai?Ten yra pamokele kaip daryti remelius
QUOTE(Princesse @ 2009 01 06, 14:48)
photoshop
as daryciau taip:
1) istrinciau baltus laukus nuo ruosinio. Lieka tik linijos.
2) susikuri nauja sluoksni kuri pakisi po linijomis
3) ant naujo sluoksnio uztempi norimus paveikslelius.
va taip linijos tau isliktu ar ka nors suprantamai parasiau. Jei kas neaisku. Klausk