Mergaitės,aš laukiu atsakymo. Kaip su PhotoScape 2nuotraukas įdėti į rėmelį?
QUOTE(Neila+69 @ 2009 01 03, 21:43)
sakes kaip grazu cia pas jus
turiu prasyma, padekit parsisiust fotosopa kuris veiktu ne 30d o visa laik, ir susinstaliuot....i az
turiu prasyma, padekit parsisiust fotosopa kuris veiktu ne 30d o visa laik, ir susinstaliuot....i az
parašyk až padėsiu
Papildyta:
QUOTE(krita @ 2009 01 04, 10:44)
Mergaitės,aš laukiu atsakymo. Kaip su PhotoScape 2nuotraukas įdėti į rėmelį?
o vieną moki įdėti?
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 01 04, 12:14)
Taip moku
Sveikos merginos, bandau ir as jungtis i jusu rata, jei priimsit...
Tokia nuostabi temele, gaila kad tik pries pora dienu jus radau, tiek groziu cia pridejusios, kad net akys raibsta Saunuoles, kad kuriat ir dalinaties tuo groziu su kitais As taip pat pradejau nagrineti GIMP programele, remeli ant nuotraukos uzdeti kazkaip pavyko is pirmo karto, (aisku truputi skaitinejau apie ta programele) dabar bandysiu kazka kurti pati, tikiuosi pavyks, gal ne is pirmo karto, bet bandysim...
Papildyta:
Beje, kol dar nemoku pati tokiu groziu pasidaryti, gal kuri turit remeliu krikstynoms??? Buciau labai dekinga
Tokia nuostabi temele, gaila kad tik pries pora dienu jus radau, tiek groziu cia pridejusios, kad net akys raibsta Saunuoles, kad kuriat ir dalinaties tuo groziu su kitais As taip pat pradejau nagrineti GIMP programele, remeli ant nuotraukos uzdeti kazkaip pavyko is pirmo karto, (aisku truputi skaitinejau apie ta programele) dabar bandysiu kazka kurti pati, tikiuosi pavyks, gal ne is pirmo karto, bet bandysim...
Papildyta:
Beje, kol dar nemoku pati tokiu groziu pasidaryti, gal kuri turit remeliu krikstynoms??? Buciau labai dekinga
Auksine Airiduko mamyte o man i az negalit photoshop atsisiuntimo nebandymo laikotarpiuj klausimu padet??
beto yra toks klausimas .. udeduremeliir noriusumazint nuotrauka kad atitiktu normaliai veidas formoj , kokiu budupadaryti tai ?? ar aisqkiai paklausiau ?? busiu labai dekinga uz pagalba
beto yra toks klausimas .. udeduremeliir noriusumazint nuotrauka kad atitiktu normaliai veidas formoj , kokiu budupadaryti tai ?? ar aisqkiai paklausiau ?? busiu labai dekinga uz pagalba
Mergytės, turiu klausimą. Padaryt tai padaryti su photoshopu popieriukus, bet kur juos po to atspausdinti? Gal galėtumėt atsakyti? Arba kalendorius kur spausdinant? Dėkui
Bet jau as popieriukus ant paprastu lapu spausdintuvu spausdinu bet jei neturit neskit i copy1 arba kur spausdina spalvotai o del kalendroiaus nzn .. nedarius dar bet manau kad ant foto popieriaus
QUOTE(Princesse @ 2009 01 04, 13:30)
Auksine Airiduko mamyte o man i az negalit photoshop atsisiuntimo nebandymo laikotarpiuj klausimu padet??
parašiau až tau
Papildyta:
QUOTE(kuuzia @ 2009 01 04, 13:33)
Mergytės, turiu klausimą. Padaryt tai padaryti su photoshopu popieriukus, bet kur juos po to atspausdinti? Gal galėtumėt atsakyti? Arba kalendorius kur spausdinant? Dėkui
bent jau aš tai nešiau daryti kur daro nuotraukas kalendorių man padare ant tokio foto popieriaus
Papildyta:
QUOTE(krita @ 2009 01 04, 12:33)
Taip moku
bent jau photoshope tai viskas taip pat ir su dviem ir trim nuotraukėlėm yra,viską darai tą patį kaip ir dėdama vieną į rėmelį
QUOTE(kuuzia @ 2009 01 04, 12:33)
Saldainių popierielius tai spausdinau spalvotu printeriu ant paprasto popieriaus, ns nemažai reikėjo, o kalenorius dariau stalinius, tai spausdinau copy1 ant trputį storesnio ir slidesnio popieriaus, tai gavosi, net ir geriau nei foto, patogiau sulankstyti buvo, o ir spausdinimo kokybė man patiko.
QUOTE(kuuzia @ 2009 01 04, 12:33)
as saldainiu popieriukus spausdinau namuose, o kalendoriu tai nesiau i copy1, o be to mano pazystamai net nedare kalendoriaus ant foto popieriaus fuji salone , nes ant foto popieriaus kalendorius labai blizges.
QUOTE(klev @ 2009 01 04, 17:23)
as saldainiu popieriukus spausdinau namuose, o kalendoriu tai nesiau i copy1, o be to mano pazystamai net nedare kalendoriaus ant foto popieriaus fuji salone , nes ant foto popieriaus kalendorius labai blizges.
tai galima matini popieriu pasirinkti