O gal turit toki remeli, kad butu parasyta pvz AS IR Mano seima arba paprastai MANO seima
QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2008 12 22, 15:54)
o kaip tai padaryti? aš šiame reikale visai žalia
sveikos mergaites
jungiuosi ir as i jusu rata. kiek visokiu grozybiu as cia pas jus radau!!!!!!!!!
pagauta ikvepimo, parsisiunciau ir as photoshopo cs2. tai dabar tik reminu jusu kurtais remeliais, ir darau kalendorius
aciu
kai ismoksiu butinai paisdalinsiu savo kuryba
jungiuosi ir as i jusu rata. kiek visokiu grozybiu as cia pas jus radau!!!!!!!!!
pagauta ikvepimo, parsisiunciau ir as photoshopo cs2. tai dabar tik reminu jusu kurtais remeliais, ir darau kalendorius
aciu
QUOTE(svaigutis @ 2008 12 23, 11:11)
sveikos mergaites
aciu
aciu
tai gal jau padarei kalendoriu?kaip tu ji darai?
QUOTE(lotute @ 2008 12 23, 02:12)
o kaip tai padaryti? aš šiame reikale visai žalia
IMAGE - ADJUSMENTS - HUE/SATURATION
lotute, jei radai cia patinkanti kalendoriu tai i ji ikelk foto kaip ir i betkuri kita remuka, o jei nori pasidaryti savo tai cia kazkur ikeliau kalendoriaus skaiciukus juos uzdek ant norimo fono (gali walpaper'io) palik vietos remukui, ismusk skyle remelyje ir viskas, kelk norima foto i remuka
Aš šiandien likau patenkinta atspausdintais kalendoriais, pasidariau net ne vieną variantą tai užteks dovanų ir močiutėms ir draugams Spausdinau Copy1, padariau ir ant sienos A3 formato ir ant stalo sulenkiamus su vaizdais iš abiejų pusių. Reiks nufotkint ir pasirodyt
Labai ačiū visoms už pasidalintus kalendorius
QUOTE(aurimk @ 2008 12 23, 15:35)
Aš šiandien likau patenkinta atspausdintais kalendoriais, pasidariau net ne vieną variantą tai užteks dovanų ir močiutėms ir draugams Spausdinau Copy1, padariau ir ant sienos A3 formato ir ant stalo sulenkiamus su vaizdais iš abiejų pusių. Reiks nufotkint ir pasirodyt
o as nusiunciau tik siandien eurokosfoto, nu tiek to galvoju po kaledu dar galima dovanot, bet kai pamaciau patvirtinimo data sausio 6 nu ka jau uzsakiau tai ka padarysi
QUOTE(Raimonda-Gema @ 2008 12 23, 16:07)
o as nusiunciau tik siandien eurokosfoto, nu tiek to galvoju po kaledu dar galima dovanot, bet kai pamaciau patvirtinimo data sausio 6 nu ka jau uzsakiau tai ka padarysi
Aš tai spalvotu printeriu spausdinau ant storesnio ir slidesnio popieriaus, o ne foto, visai neblogai atrodo o ir stalinius kalendorius sulnkstyti lengviau. Taigi ir greitai ir gerai