vysniu mergaite aciu,viska labai aiskiai parasei
QUOTE(Irce6 @ 2008 12 22, 10:53)
vysniu mergaite aciu,viska labai aiskiai parasei
Na ir šaunu Aš tą būdą sugalvojau kai man reikėjo nestandartinio dydžio nuotraukų į rėmelius, o nei viename salone nesiėmė to padaryti. Tai dabar klientams gera būnu ir padarau, kai prašo
Atile, labai gražus rėmukas Pasiskolinsiu jei galima, seneliams ruošiame dovanėlę
QUOTE(mazoji_deiva @ 2008 12 20, 20:49)
Labai ačiū, labai padėjo nuoroda, pagaliau dašilo, ką ne taip dariau ir pagaliau pavyko, bandysiu nešt spausdinti
QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2008 12 22, 10:11)
Na ir šaunu Aš tą būdą sugalvojau kai man reikėjo nestandartinio dydžio nuotraukų į rėmelius, o nei viename salone nesiėmė to padaryti. Tai dabar klientams gera būnu ir padarau, kai prašo
Atile, labai gražus rėmukas Pasiskolinsiu jei galima, seneliams ruošiame dovanėlę
nu tai gera tu darbuotoja,daugiau tokiu galetu buti
nezinau,gal jau kas klause,bet noriu suzinot kokio ismatavimu turi but foto su remeliais,kad foto studijoj padarytu neapkarpe nieko?ir kaip nustatyt tuos ismatavimus?
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 22, 16:08)
nezinau,gal jau kas klause,bet noriu suzinot kokio ismatavimu turi but foto su remeliais,kad foto studijoj padarytu neapkarpe nieko?ir kaip nustatyt tuos ismatavimus?
viskas surašyta keletų pusplapių atgal tik va kartais kažkodėl skirtingos firmos, skirtingas foto gamina, jei daraisi kokiam vietiniam fotosalone, gali padaryti visaip, tada geriausia pasiklausti laboranto
lotute nuotraukos ryškumą sumažinsi pareguliavusi saturation.
Irce6, man savaime suvokiama, kad ne visi gali viską mokėti, tai būna malonu padėti jei tik galiu.
gal kas galetu dar karta paaiskint,nes tikrai nesuprantu tuos ismatavimus rasyt atsidarius nauja lapa? tada 10*15 ganas labai mazutis lapukas ten irasius.o jei padarius ir kirpt,tai man ten niekas nesikerpa nu gal kas galetumet paaiskint?
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 22, 18:14)
gal kas galetu dar karta paaiskint,nes tikrai nesuprantu tuos ismatavimus rasyt atsidarius nauja lapa? tada 10*15 ganas labai mazutis lapukas ten irasius.o jei padarius ir kirpt,tai man ten niekas nesikerpa nu gal kas galetumet paaiskint?
reikia nusistatyti matavimo vienetus "cm", o tu tikriausiai palieki nurodytus matavimus - todel tau gaunasi mazas lapas.
QUOTE(Chera @ 2008 12 22, 18:35)
reikia nusistatyti matavimo vienetus "cm", o tu tikriausiai palieki nurodytus matavimus - todel tau gaunasi mazas lapas.
aha o tai virsuj rasyt 10,2 o sekanciam 15,2? tada uztempiu remeli ant to balto lapo ir man telpa tik puse remelio
Papildyta:
ai dar rezoliucija pasikeist?o kokia daryt?maciau 300 per didele
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 22, 19:26)
aha o tai virsuj rasyt 10,2 o sekanciam 15,2? tada uztempiu remeli ant to balto lapo ir man telpa tik puse remelio
Papildyta:
Papildyta:
photoshope 7 darydavau 300 rezoliucija, bet davar turiu CS3 - tai pati net nzn koki daryti.... tau eksperimentuoju
QUOTE(Chera @ 2008 12 22, 21:25)
photoshope 7 darydavau 300 rezoliucija, bet davar turiu CS3 - tai pati net nzn koki daryti.... tau eksperimentuoju
pas mane irgi cs3