Sveikos darbštuolytės mamulytės
Gal netyčia kuri turit kalendorių su Hariu Poteriu, nes nupirkau dovanėlę krikštasūniui susijusią su Hariu Poteriu ir planavau ar taip ar taip daryt kalendorių su krikštasūnio foto. Tai pagalvojau jei ir kalendorius butų su Poteriu, nu baisiai gražus komplektukas gautųsi.
Būčiau labai dėkinga
QUOTE(nerida @ 2008 12 17, 20:32)
senoj remeliu temoj tikrai yra titulinis vaikisko kalendoriaus puslapis
Aciuuu, radau
QUOTE(Fiolita @ 2008 12 18, 14:15)
Grazus pakvietimai
O kaip juos butu galima panaudoti? juk jei atspausdinsi kaip nuotrauka, antroj pusej liks fotolaboratoriju uzrasai- popieriaus pav, kadru numeriai ir panasiai. Jau ten rasyt teksta kaip ir nelabai...
O kaip juos butu galima panaudoti? juk jei atspausdinsi kaip nuotrauka, antroj pusej liks fotolaboratoriju uzrasai- popieriaus pav, kadru numeriai ir panasiai. Jau ten rasyt teksta kaip ir nelabai...
as tai spauzdinu namuose,nusiperku foto popieriaus ir gaunasi liuks,antroj pusej jokiu uzrasu
fIOLITA, TOKIUS DALYKUS PVZ KVIETIMUS, ATVIRUTES, GERIAUSIA DARYTI SU PRINTERIU ANT FOTOPOPIERIAUS
GITATUKA, AS APAKUS KOKS GROZIS. PATI NESU ISBANDZIU ACIU KAD PARODEI KAS GAUNAS
NERIDA, KADA PRIE PROGOS GAL ISEIS PATAISYTI TUOS REMUKUS, DABAR MAN LAIKO TRUKUMAS O GAL KAS ANKSCIAU UZ MANE SUSPES
GITATUKA, AS APAKUS KOKS GROZIS. PATI NESU ISBANDZIU ACIU KAD PARODEI KAS GAUNAS
NERIDA, KADA PRIE PROGOS GAL ISEIS PATAISYTI TUOS REMUKUS, DABAR MAN LAIKO TRUKUMAS O GAL KAS ANKSCIAU UZ MANE SUSPES
QUOTE(Gitatuka @ 2008 12 18, 17:14)
Parodau, pagal Atiles įdėtą maketuką. Tik sunku nufotografuot, bet šiaip labai gerai atrodo 'piramidė'
Dar dariau dukrai tokias, bet jos visai nedidukės. 'Piramidės' didesnės.
Dar dariau dukrai tokias, bet jos visai nedidukės. 'Piramidės' didesnės.
Kaip grazu
O i tas dezutes galima kazka ideti? O spausdinot ant foto popieriaus?
O maketus sioje temoje ieskot?
sveikutes
tikiuosi priimsit zalia naujoke? senokai cia jau ziurineju. viskas prasidejo nuo to, kad ieskojau remeliu kruopos nuotraukoms, o dabar pati uzsimaniau ismokti tokias grozybes daryti. atradau daug labai visokiu forumu, bet noriu pasidalinti vienu puslapiukiu, na tikiuosi kad as apie ji ne is cia suzinojau, nes man jau maisosi is kur ka siunciausi stai cia yra daug elementu tinkamu photosopo remialiams ar foto apdorojimams, tie elementai geros kokybes. kai sukursiu pirma sedevra, butinai parodysiu
tikiuosi priimsit zalia naujoke? senokai cia jau ziurineju. viskas prasidejo nuo to, kad ieskojau remeliu kruopos nuotraukoms, o dabar pati uzsimaniau ismokti tokias grozybes daryti. atradau daug labai visokiu forumu, bet noriu pasidalinti vienu puslapiukiu, na tikiuosi kad as apie ji ne is cia suzinojau, nes man jau maisosi is kur ka siunciausi stai cia yra daug elementu tinkamu photosopo remialiams ar foto apdorojimams, tie elementai geros kokybes. kai sukursiu pirma sedevra, butinai parodysiu
QUOTE(mazoji_deiva @ 2008 12 19, 11:55)
sveikutes
Va čia tai super didelis tau tai ko man ir reikėjo viskas vienoj vietoj
QUOTE(almara @ 2008 12 19, 12:03)
Va čia tai super didelis tau tai ko man ir reikėjo viskas vienoj vietoj
prasom