Atile, o gal turi daugiau tų kalendoriaus šablonų ar kaip juos pavadint, kad būtų galima pačiai užsidėt ant norimo fono Šioj temoj radau tik vieną, bet mačiau, kad ir kitokiais šriftais turi sukūrus
sveikutes na ir groziai nerealus , o kiek ideju kaledoms as pati neseniai pradejau dometis photoshopu ir kur buvau anksciau
tikiuosiu isilieti i jusu smagu bureli
tikiuosiu isilieti i jusu smagu bureli
as ir planuoju padaryti kalendoriu seneliams aisku dar remeliu kurti nemoku bet cia radau daug superiniu tik parsisiunciau ta programele daryti kalendoriui ir bandysiu kazka daryti
Atile, tai suprantu, kad patį kalendoriaus šabloną galima pasidaryt su txtcalendar, o paskui su photoshopu dėt ant fono
QUOTE(Mulan @ 2008 12 06, 00:58)
kalendoriaus šablonų ar kaip juos pavadint,
Kalbi apie kalendoriaus tinkleli? Turiu pasidarius galiu pasidalint
UŽEIKITE ČIA, OOOOJ KIEK VISKO GRAŽAUS RASITE.
http://forum.materin...p?showforum=223
http://forum.materin...p?showforum=223
QUOTE(slatkiuke @ 2008 12 06, 00:44)
Nerida, Kletv labai prasau jusu pagalbos. Bandau su gimp ideti nuotraukytes i remelius su kalendoriumi. Taciau tos nuotraukos persidengia (viena puse uzlipa siek tiek ant kitos) ir kai as idedu nuotarukas i remelius, istampau kad tilptu ir ant virsaus uzdedu nauja sluoksni, issaugau ir kai atsidarau, tai matosi islinde nuotrauku krastai (t.y. vienos iremintos nuotraukos krastas matosi kitoje). kaip padaryti kad nesimatytu? Nezinau ar supratot mane, bet labai tikiuosi....
nezinau kaip panaikinti kad nesimatytu nuotrauku krastu,pati kai dedu daug nuotraukyciu tai stengiuosi kad jos neislystu is remu jei imanoma,pati su gimpu dar tik gal koki menesi draugauju,tai mazai ir padeti galiu,gimp pamokelese paziurek bet ten ir ne kazin kas yra
galbut pades kas daugiau zino.sekmes tau slatkiuke
Papildyta:
[quote=Gitatuka,2008 12 06, 14:39]
Įdedu, gal kam daugiau pravers. Žinau, kaip pačiai buvo sunku, kol nemokėjau
labai aciu,labai pravers
Gitatuka, ačiū Va šito ir ieškojau
QUOTE(Atile @ 2008 12 04, 16:21)
Evelina busi busi, auksciau nosi as irgi taip pradejau kai pasidarai kalendoriu ir isjungi programa tas kalendorius lieka, kita kart kai vel isijungi taves klausia "atiodaryti si faila" ar "sukurti nauja" (kazkas tokio) tai va jei auksciau pazymetas butent tas kalendorius kurio tau reikia spausk "atidaryti pzymeta" jei nori kito pazymek kita, jei nori naujo spausk "sukurti nauja" ir kelk viska ka turi kompe, nuotraukas paveiksliukus ir t.t. gal siek tiek padejau, pati neseniai parsisiunciau ta programa
o cia mano siandieninis darbas, gal kam pravers sukeliau is kart ant A4 lapo, nezinau ar gerai padariau
o cia mano siandieninis darbas, gal kam pravers sukeliau is kart ant A4 lapo, nezinau ar gerai padariau
gal gali papasakot ,kaip padarai tuos krastelisu blizgancius?