QUOTE(nerida @ 2008 12 01, 11:41)
Atiliuk o kazin man padarys fotke,jei po ja raso kokybe tinka tik perziurai kompiuteriu

cia taip raso ikelus i eurokos nuotrauku kataloga
Papildyta:
grazuciai darbeliai
As ne Atile, bet atsakysiu.Padaryti padarys, bet ji gali buti nekokybiska

Gali vaizdas buti tokiais kvadrateliais "iseiti", gali "paplaukti" vaizdas. Zodziu, cia jie jau nepripazins savo broko, o jei jums tinka tai padarys. Nors as esu darius, pagal juos nekokybiska foto, tai man tiko, bet as dariausi 9x13, tai nelabai matesi, kas negerai.
Cia eurokosfoto pateikiama skale, kokia turi buti nuotrauku rezoliucija tinkama norimo formato spausdinimui:
QUOTE(redux2 @ 2008 12 01, 11:51)
vyšnių_mergaitė ačiū , turiu dar klausimuka, šiaip vadovaujuosi tais formatais, bet kartais tenka daryti A3 formato koliažiukus, berots formata parinkau normalu (29,7x42), prieš tai vienoj vietoj nuotraukyte dariau buvo lyg ir tvarkoj, o kita kart nunešiau kitur, tai man jį apkarpė nevykusiai

ir padarė didesne nei eina rėmeliai tie 30x40, nežinau ka blogai padariau

teko namie pačiai dar šiek tiek karpyt, Gal gali pasakyt ka blogai padariaum, nes paklausė ar 30x40 daryt
Tai gal jie patys suklydo

arba formatas pas juos vadinasi 30x40, bet nustatyta truputi kitaip, nes mes irgi turim viena formata kuri vadinam 15x21,spausdinam tik ant blizgaus popieriaus, bet jis yra 15.2x21.6, tad kaip ir neatitinka standartinio 15x21.... tai gal ir pas juos kas nors panasaus, tik neperspejo

na siaip, jei ji tikrai buvo didene, tai reikejo isimatuoti, nueiti atgal ir paklausti, kodel padare ne 30x40.... na cia variantu daug gali buti, bet as tik taip galvoju: arba suklydo, arba nustatymai kazkokie ne tokie
QUOTE(ciaramashka @ 2008 12 01, 11:59)
Labai labai didelis Aciu uz paaiskinimus!
Nera uz ka