Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Andra, cia toks klausymas, tiesiog nuomone idomi,ar patogu kriaukle salia ukines spintos? Kaip tavo manymu, zmonem neturintiems indaploves ar butu patogu plauti indus? Cia tik siaip kad zinot ax.gif nes daznai gaunasi, kad kitaip ir neiseina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2008 11 24, 21:35)
Andra, cia toks klausymas, tiesiog nuomone idomi,ar patogu kriaukle salia ukines spintos? Kaip tavo manymu, zmonem neturintiems indaploves ar butu patogu plauti indus? Cia tik siaip kad zinot  ax.gif  nes daznai gaunasi, kad kitaip ir neiseina  unsure.gif

taip kaip pavyzdziui yra mano kriaukle,ir salia spinta kurioje orkaite,nera nieko nepatogaus ax.gif as juk ir plaunu ne tik indaploveje,tai tikrai net nesusimasciau,kad kaskas nepatogu gali buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Andra gal gali daugiau papasakoti apie:sienu danga yra eko oda hieroglifai tai yra specialiai dekoravimui skirti lipdukai . Pirma karta tenka girdeti apie eko oda sienoms ir lipdukus ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 24 lapkričio 2008 - 19:59
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 11 24, 21:59)
Andra gal gali daugiau papasakoti apie:sienu danga yra eko oda  hieroglifai tai yra specialiai dekoravimui skirti lipdukai  . Pirma karta tenka girdeti apie eko oda sienoms ir lipdukus ax.gif  g.gif

kas liecia sienu danga,tai yra paprasta dirbtina oda,pirkta audiniu parduotuvej "Audimpeksas" ir su lipalu ja priklijavom 4u.gif lipdukus aptikau pries keleta dienu "Statybu alejoj", maciau ir "Ermitaze"ju yra visokiu rastu,spalvu ax.gif man labai patiko aguonos,bet kaskaip nupirkom situos,kada atsibos perklijuosim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 11 24, 21:05)
kas liecia sienu danga,tai yra paprasta dirbtina oda,pirkta audiniu parduotuvej "Audimpeksas" ir su lipalu ja priklijavom  4u.gif lipdukus aptikau pries keleta dienu "Statybu alejoj", maciau ir "Ermitaze"ju yra visokiu rastu,spalvu  ax.gif man labai patiko aguonos,bet kaskaip nupirkom situos,kada atsibos perklijuosim   thumbup.gif

O as pagalvojau, kad eko oda tarp stalvirsio ir spinteliu lotuliukas.gif Nes man ten atrodo kad stiklas? as as klistu g.gif
O ieroglifai super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 24 lapkričio 2008 - 20:33
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 11 24, 22:32)
O as pagalvojau, kad eko oda tarp stalvirsio ir spinteliu lotuliukas.gif Nes man ten atrodo kad stiklas? as as klistu g.gif
O ieroglifai super thumbup.gif  wub.gif

ne ne,ten eko oda ir yra tarp stalvirsio ir spinteliu 4u.gif
Atsakyti
Andra, labai grazi virtuve thumbup.gif
Biski nesimato, o spinteles blizgios ar matines? Kur gaminot?
Atsakyti
Andra* na virtuvyte tai tikrai thumbup.gif o ideja su eko oda isvis nereali 4u.gif
Atsakyti
Nu tikrai nereali, pirma karta girdziu blink.gif thumbup.gif
O gal galima placiau: kaip valosi? Ar lengva priziuret? Kazin nuo garu neatsiklijuos? doh.gif Gal galima butu foto is arciau? blush2.gif blush2.gif
Labai jau sudominote 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 25 lapkričio 2008 - 00:30
Jo,jo viskas lab ydomu apie EKO ODA 4u.gif Is kur tokia mintis ....?
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 11 24, 19:53)
taip kaip pavyzdziui yra mano kriaukle,ir salia spinta kurioje orkaite,nera nieko nepatogaus  ax.gif as juk ir plaunu ne tik indaploveje,tai tikrai net nesusimasciau,kad kaskas nepatogu gali buti  mirksiukas.gif

aciu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Andra* @ 2008 11 24, 20:05)
kas liecia sienu danga,tai yra paprasta dirbtina oda,pirkta audiniu parduotuvej "Audimpeksas" ir su lipalu ja priklijavom  4u.gif lipdukus aptikau pries keleta dienu "Statybu alejoj", maciau ir "Ermitaze"ju yra visokiu rastu,spalvu  ax.gif man labai patiko aguonos,bet kaskaip nupirkom situos,kada atsibos perklijuosim  thumbup.gif

smile.gif Tikriausiai klijavote pirmiausia ant plokstes?
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2008 11 24, 20:35)
Andra, cia toks klausymas, tiesiog nuomone idomi,ar patogu kriaukle salia ukines spintos? Kaip tavo manymu, zmonem neturintiems indaploves ar butu patogu plauti indus? Cia tik siaip kad zinot  ax.gif  nes daznai gaunasi, kad kitaip ir neiseina  unsure.gif

Man ir atrodo,kad labai nepatogu turetu buti....bet va patirtis sako kitaip g.gif
Atsakyti