QUOTE(laisve76 @ 2008 11 24, 15:03)
Keružyje, vyro brolis gaminosi virtuvę, šiaip nepaprastai graži, baldų kokybe taip pat labai patenkinti.
Aciu uz atsakyma
Planuoju ten gaminti 2 spintas ir virtuves baldus Ziuresim, sestadieni atvaziuoja meistras i Vilniu ismatavimu daryti.
QUOTE(kristik @ 2008 11 19, 13:49)
na gerai o jei ziurint i si varianta toje vietoje kur saldytuvas padaryti tokia kaip indauja o saldytuva mestelti i ta vieta kur stalciais baigiasi virtuve ir pakabinamas spintutes deti visur
gal kas turi indauju kokiu pavyzdeliu paziuret
Sveikutes,kadangi virtuve projektavausi su jusu pagalba ir patarimais,noriu pasirodyti ir as tik nuotraukos nelabai ryskios,tai labai atsiprasau
Grazu o kur pas jus durys ir langas?Man visai patiko kampo sprendimas virsuje o kaip yra apacioje?
svetaine su virtuve kartu tai duru ir nera kampe apacioje gavosi tuscia erdve,nes is desines kur stovi kriaukle,po ja siuksliu deze,o tame kampe sudeti retai naudojami daiktai
na o praktiskai tiesiai po virduliu yra imitaciniai stalciai,nes ten paslepta indaplove
QUOTE(Andra* @ 2008 11 24, 17:12)
na o praktiskai tiesiai po virduliu yra imitaciniai stalciai,nes ten paslepta indaplove
Kokia gera ideja
o labai smagu pamatyti virtuve .
Senokai kokia bebuvo ideta. o kas gamino? as patenkinti?
kaip is zurnalo, nieko nereikalingo
Sveiki, gal kas turite idomesniu "baro" variantu?
Andra* na nei prideti nei atimti laaabai faina
QUOTE(freewind @ 2008 11 24, 20:15)
o labai smagu pamatyti virtuve .
snagu,kad dar kaskam patinka,ne tik man
o virtuve labai patenkinta,nes cia grynai mano kurinys tik projektas pazystamam baldininkui buvo duotas ir igyvendintas
kada virtuve kartu su svetaine turi pagalvoti,kaip daryti,o kai nebuvo pakabintas gartraukis ir nestovejo dar stalas su kedem,keletas zmoniu sedejo svetainej,dairesi ir klause o kur yra virtuve
QUOTE(ausrenas @ 2008 11 24, 20:23)
o kas per sienu danga??? tie hieroglifai kietai atrodo
sienu danga yra eko oda hieroglifai tai yra specialiai dekoravimui skirti lipdukai