Apie meistrus cia kalbu su FleurDeLis
labukas mano vyrelis uzsijma virtuves ir ne tik baldu gamyba. jajgu ne tycia kam reikia dizainu pats neuzsijma, bet jajgu zinot ko norit tai galima tartis pvz surandat svajoniu virtuves nuotrauka internete... kainos atrodo pas mus prijmtinos montavimas aisku bus...
tumpiau sakant jaj sudominau rasikit i az
tumpiau sakant jaj sudominau rasikit i az
man nerodo
As tai masciau virtuve firmoje "bevargo" uzsakinet padare projekteli viska taip graziai , aptarnavo labai sauniai , bet jau kainos griuk negyvas nuejau su projekteliu i tokia firmele " Kristalga" tai uz puse kainos beveik gavosi :)dar neuzsakiau dar vis mastau ...gal susidure kas buvot su sia firma?Kaip kokybe?Gal zinot dar kas nebrangiai padarytu?zinau ko noriu tik ieskau, kad kokybes ir kainos santykis butu geras
man ir nerodo....bet nea,ne man taip...jau uzsiciklinau ant varianto kur saldytuvas prie sienos kur langas
Va sita programa
Alno
QUOTE(staselė @ 2008 11 21, 21:39)
Naujakure, man tai pirmas variantas labiau priimtinas, o trečiame kriauklė nuo viryklės labai toli, tai man atrodo, kad nelabai bus patogu. O su kokia programa planavot virtuvę?
Va sita programa
Alno
QUOTE(Naujakurė @ 2008 11 22, 17:26)
man ir nerodo....bet nea,ne man taip...jau uzsiciklinau ant varianto kur saldytuvas prie sienos kur langas
Va sita programa
Alno
Va sita programa
Alno
Ačiū, reikės ir man pabandyti įvairių variantų pasidaryti
QUOTE(hameolija @ 2008 11 22, 13:14)
As tai masciau virtuve firmoje "bevargo" uzsakinet padare projekteli viska taip graziai , aptarnavo labai sauniai , bet jau kainos griuk negyvas nuejau su projekteliu i tokia firmele " Kristalga" tai uz puse kainos beveik gavosi :)dar neuzsakiau dar vis mastau ...gal susidure kas buvot su sia firma?Kaip kokybe?Gal zinot dar kas nebrangiai padarytu?zinau ko noriu tik ieskau, kad kokybes ir kainos santykis butu geras
na su "bevargo" ir mes susidurem, virtuves tikrai fainos, dirba konsultuoja irgi gerai, na bet kainos ir musu nesuzavejo... o geriausia kai pasako cia kaina del to kad naturalus medis, vat jei butu ne is naturaliu medziagu tai vos ne perpus pigiau butu, tada kai paprasai, kad taip ir paskaiciuotu, kazkaip labai jau nezymiai suma pasikeicia (tas perpus labai jau nematematiskas gaunas)
QUOTE(hameolija @ 2008 11 22, 13:14)
Man pas juos dizainas patinka grazios virtuves, ir kiek maciau kokybe gera, todel ir kaina aukstesne uz idejas ir galimybes pagaminti
beje:
http://www.ltbaldai...._virtuves_kaina
O gal kam teko vieną virtuvinę spintelę? Mes paprastos norim, bet kur pirkti gatavos parsiduoda tai arba baisaus dizaino arba su kokiais l. dideliais dviem stalčiais ir viskas - žodžiu neracionalu. Bandėm užsakinėti, ten kur audėjo balduose yra. Tai už elementarią spintutę 80x60 beveik 800 LT paprašė
QUOTE(srauni_upe @ 2008 11 23, 12:11)
O gal kam teko vieną virtuvinę spintelę? Mes paprastos norim, bet kur pirkti gatavos parsiduoda tai arba baisaus dizaino arba su kokiais l. dideliais dviem stalčiais ir viskas - žodžiu neracionalu. Bandėm užsakinėti, ten kur audėjo balduose yra. Tai už elementarią spintutę 80x60 beveik 800 LT paprašė
baldu rojuj esu maciusi gatavu spinteliu, o siaip tavo vietoje bandyciau, kur www.skelbiu.lt paieskot, ten tokiu patentininku labai daug skelbinmu yra.. paklausinek kiek kainuotu.