Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(sagnesa @ 2009 01 07, 15:36)
Sveikos, nu siaip ne taip susipaisiau sau virtuve... Labai prasau pakritikuokit, duokit geru patarimu.. na zodziu rezkit drasiai kas gerai ir kas blogai.. esu naujoke sitoj srity, tai bandysiu tobulintis, nes dar kokia savaite korekcijoms turiu..  4u.gif
user posted image
user posted image

Aš norėjau pasisakyt dėl kriauklės prie lango. Labai labai nepatariu daryti kriauklės prieš langą. Mano argumentai:
Kadangi yra indaplovė, indai kriauklėje bus plaunami tikrai retai, nebent kažkas praskalaujama, ar kokia viena lėkštė ar puodelis išplaunamas.
Maži darbastaliai iš abiejų kriauklės galų nėra funkcionalu, ypač tas, kur prie šaldytuvo.
Prie lango yra laaabai patogu darbastalis, nes labai smagu, kai prieš dienos šviesą dirbi, o ne šoniuke, nes krenta šešėlis.
Čia aš iš savo patirties. Pati dabar pasidariau kriauklę kampe, o po visu langu darbastalį thumbup.gif . Ir ant palangės dar kokių grožių pasidedi, ar gaminant prieskonių dėžutę pasistatai..
Galiu atsiųst foto, kaip pas mane padaryta ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2009 01 11, 17:12)
Pati dabar pasidariau kriauklę kampe, o po visu langu darbastalį thumbup.gif . Ir ant palangės dar kokių grožių pasidedi, ar gaminant prieskonių dėžutę pasistatai..
Galiu atsiųst foto, kaip pas mane padaryta ax.gif  blush2.gif

daug tiesos, bet kriauklė kampe schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2009 01 11, 16:31)
daug tiesos, bet kriauklė kampe  schmoll.gif  ax.gif

o "kampinei kriauklei ne", tai kad negražu, ar nefunkcionalu? g.gif
Pas save pasidariau vienam kampe kriauklę, kitam kampe - viryklę. Tarp jų darbastalis ilgas gaunasi ir šiaip jau visai patogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2009 01 11, 16:12)

Galiu atsiųst foto, kaip pas mane padaryta ax.gif  blush2.gif

prasom cia ideti ir parodyti mirksiukas.gif nors man jau saukstai po pietu nes virtuve padaryta dabar liko tik smulkme mirksiukas.gif babkes likusias sumoket lotuliukas.gif bet siaip liko laminatas ir plyteles tarp spintuciu issirinkt doh.gif vat cia tai vel teks ilgai varkt nors i vonia vienas du ir issirinkau mirksiukas.gif jau tikiuosi kito men pradziai ir as tureti savo naujaja issvajotaja virtuve ax.gif
Atsakyti
Įdedu vieną savo virtuvės fragmentą,rastą kompe, čia kaip tik matosi kriauklė kampe.
user posted image

O daugiau foto įkelsiu kitą kartelį, kai pasitaisysiu fotiką ir susitvarkysiu blush2.gif
Atsakyti
Kodėl kriauklė kampe blogai? Pas mus ji kampe ir atvirkščiai, labai labai patogu. Ji yra iš trijų dalių (akmeninės masės), todėl funkcionalu ir gražiai sutelpa į kampą, o pačiame kampe pasidarėm vos vos paaukštintą trikampį plotą, ten sukišta visi prieskoniai, popierinis rankšluostis, aliejai, actas, medus ir kt. dalykai, kurie reikalingi "po ranka".
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 11, 18:46)
Kodėl kriauklė kampe blogai? Pas mus ji kampe ir atvirkščiai, labai labai patogu. Ji yra iš trijų dalių (akmeninės masės), todėl funkcionalu ir gražiai sutelpa į kampą, o pačiame kampe pasidarėm vos vos paaukštintą trikampį plotą, ten sukišta visi prieskoniai, popierinis rankšluostis, aliejai, actas, medus ir kt. dalykai, kurie reikalingi "po ranka".

drinks_cheers.gif
O gal galėtumėt parodyti, kaip atrodo tas paaukštintas trikampis? Labai prašau ir ačiū 4u.gif
Aš kažko tokio norėčiau tam kampe, kur pas mane viryklė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2009 01 11, 15:31)
bet kriauklė kampe  schmoll.gif  ax.gif

kriauklė kampe kaip tik thumbup.gif ir prieiti ir įsikomponuoja liuks thumbup.gif

QUOTE(Swallowtail @ 2009 01 11, 17:15)
Įdedu vieną savo virtuvės fragmentą,rastą kompe, čia kaip tik matosi kriauklė kampe.
user posted image

čia man norėtųsi, kad palangė būtų vienam lygmeny su stalviršiu arba atvirkščiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 01 11, 21:37)
kriauklė kampe kaip tik  thumbup.gif  ir prieiti ir įsikomponuoja liuks  thumbup.gif
čia man norėtųsi, kad palangė būtų vienam lygmeny su stalviršiu arba atvirkščiai  4u.gif

na taip, vienam lygmenyj gal būtų ir neblogai g.gif Tačiau tas paaukštėjimas man dar įdomiau mirksiukas.gif
Ir kai viskuo pati rūpinies, na negali visų visų smulkmenų numatyti doh.gif

Bet labiausiai džiaugiuosi, kaip manau ir visos čia diskutuojančios, kad turiu pagaliau SAVO virtuvę, kokia ji bebūtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
turiu klausimą - kodėl užsienyje, ir pas mus jau visur orkaitę įdeda rankos pasiekimo lygyje,taip aukštai? ar tik tam, kad būtų patogu išimti? nuo vaikų juk yra užraktai...
nes man kažkaip gal nelabai gražu taip viršuje ta orkaitė g.gif
dabartiniam bute įsidėjusi apačioje, po kaitlente, tai nesu pastebėjusi, kad labai būtų sunku užkelt blėką. dar ir patogiau rodytųsi, jei blėka kokia sunki, tai ištrauki karštą ir staigiai ant kaitlentės uždedi - gaunasi trumpesnis nešimo kelias (net eiti nereikia), nei išimant iš sieninės spintelės...

na va, o aš norėčiau išgirsti to varianto privalumus, kas turite, ir kodėl? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2009 01 11, 20:44)
na taip, vienam lygmenyj gal būtų ir neblogai g.gif  Tačiau tas paaukštėjimas man dar įdomiau mirksiukas.gif
Ir kai viskuo pati rūpinies, na negali visų visų smulkmenų numatyti doh.gif

Bet labiausiai džiaugiuosi, kaip manau ir visos čia diskutuojančios, kad turiu pagaliau SAVO virtuvę, kokia ji bebūtų mirksiukas.gif

jo, tas tai jėga thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 01 11, 22:04)
Sveikos,
turiu klausimą - kodėl užsienyje, ir pas mus jau visur orkaitę įdeda rankos pasiekimo lygyje,taip  aukštai? ar tik tam, kad būtų patogu išimti? nuo vaikų juk yra užraktai...
nes man kažkaip gal nelabai gražu taip viršuje ta orkaitė  g.gif 
dabartiniam bute įsidėjusi apačioje, po kaitlente, tai nesu pastebėjusi, kad labai būtų sunku užkelt blėką. dar ir patogiau rodytųsi, jei blėka kokia sunki, tai ištrauki karštą ir staigiai ant kaitlentės uždedi - gaunasi trumpesnis nešimo kelias (net eiti nereikia), nei išimant iš sieninės spintelės...

na va, o aš norėčiau išgirsti to varianto privalumus, kas turite, ir kodėl?  4u.gif

man privalumas tame, kad nereikia lankstytis, norint pažiūrėti kaip kepa, ar išimant. Išėmus, man nereikia toli bėgti, nes kaitlentė šalia. Ateityje bus vaikai, ir tikrai bus ramiau, kad nepasieks ir neatsidarys, kol dar nesuvoks tokio dalyko kaip karšta, be to, man dar ir gražu. Bet pagrindinis dalykas - tai patogumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2009 01 11, 17:15)
user posted image

O daugiau foto įkelsiu kitą  kartelį, kai pasitaisysiu fotiką ir susitvarkysiu blush2.gif

Mes ir taip galvojom, bet kazkaip ziuriu, kad vieta uz kriaukles lieka neisnaudota g.gif
Atsakyti