Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Labai labai aciu visiems uz atsakymus mirksiukas.gif Labai noriu uzdaros spintukes,kadangi pas ka teko matyti atvira, i ja automatiskai visokiu maisto dezuciu ar skardiniu prisikrauna,tai vaizdas nekoks schmoll.gif Nors spintuke ir ne tam skirta,bet visada su laiku viskas apsikrauna doh.gif Tad geriau to nematyti biggrin.gif
Atsakyti
pas mane taip pat atvira, bet dabar daryciau TIK uzdara. Pradzioj kabinau ten ranksluoscius, bet veliau ...
Nepatinka man ten, kad viskas matosi.
Atsakyti
Gal kas turi Snaiges saldyvuva balintos kavos spalvos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 01 08, 11:08)
na aš ir manau, kad išskalbtų nedžiausi ten  ax.gif
turiu uždarą ir jokių problemų, kartais įkišu net nepilnai ištiestą, tiesiog užmetu ant strypų ir viskas. Jokių kvapų ar pelyjimų.

Darykis tikrai uždarą, nes priešingu atveju, kam ją iš viso tokią darytis, geriau tada koks kargas o rankšluostį pasikabinsi ant pakabuko - bus tas pats atviras vaizdas  mirksiukas.gif

patikekit, tikrai esu maciusi ne viena atveji, kai tie ranksluostukai pelyja sad.gif ir as nepatariu savo klientams juos deti i uzdaras spinteles, ne visada virtuveje buna gera ventiliacija.. nors ir man nelabai grazu atviros ranksluostines, as pati namie pasikabinau ant spintukes kur dziovykla, bet ten tik tvarkingi ranksluostukai graziai atrodo, todel daznai juos reikia keisti.. gal neekologiska, bet ar ne geriau butu naudoti valymui popierinius ranksluoscius, tada ranksluosciai nesvarus nekabetu? nors pas mane, jei dregni, tai pastoviai ant radiatoriaus dziusta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sagnesa @ 2009 01 07, 14:36)
Sveikos, nu siaip ne taip susipaisiau sau virtuve... Labai prasau pakritikuokit, duokit geru patarimu.. na zodziu rezkit drasiai kas gerai ir kas blogai.. esu naujoke sitoj srity, tai bandysiu tobulintis, nes dar kokia savaite korekcijoms turiu..  4u.gif
user posted image
user posted image

jei desineje puseje yra bent 1250 mm, tai siulau ten daryti visas ukines spintas - orkaites spinta, saldytuvo spinta (butu geriau integruojamas, aisku ir atidarymas turetu buti desininis), nes tos atviros lentyneles tai nepraktiska, ka gi ten sudesi, "inkiliukai" mazi, o gylis didelis, nepatogu net isvalyti. jei nori daryti viska ant kojeliu, tai po orkaite galima ir indaplove pakisti ir viska uzdengt su plintusu, o visa kita palikti su kojelemis (bet praktiskiau, aisku, jei viskas butu uzdengta). beje, indaplove ne butinai statyti visiskai salia kriaukles, ja galima patraukti nuo vandens ivadu iki 2.5 m. ir dar - tiksliai pasimatuok palanges auksti - nes indaploves tai jau nepritrumpinsi smile.gif (karta yra teke net grindis dauzyti, kad tilptu smile.gif) ir maisytuva plautuvei rinkis nulenkiama, nes gali buti, kad trukdys atidaryti langa.. po plautuve patarciau deti 2 specialius stalcius, labai patogu naudotis, o ir visokie plovikliai susideda (pasiziurek Blum furnitura) nereikes nepatogiai "lysti" i spintele, gartraukis graziau atrodytu spinteleje, o ir visa si siena graziau butu neskaidyta, kuo vientisesne. del spalvu - nera negraziu spalvu, reikia tik moketi jas harmoningai suderinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kruopa31 @ 2009 01 07, 08:41)
Tai jeigu puodas bus mazesnis, tai bus tiesiog tas pas, kas ir ant paprastos senovines elektrines virykles, kaip suprantu? Nieko blogiau? Sios didziausias skersmuo 22,5 cm. O mano keptuve 28 cm...
O apie indukcine tai nea, negalvojam. As net mikrobanges neplanuoju naujuose namuciuose.  blush2.gif Nors turiu du vaikucius mazus... Gal ieskosiu tokios orkaites, kuri sildo kazkaip garais (kazkada skaiciau supermamoj, kad tokia yra...), kad mikrobanges nereiketu.

Na, tai viskas, uzsakinesim siandien.  4u.gif
---

Saldytuvo noriu imontuojamo. Tai jeigu dabar nedarau virtuves, tai kol kas jis bus toks "plikas", negrazus, kaip suprantu?  verysad.gif Gal tuomet geriau pirkti paprasta koki "sidabrini"?...
p.s. As kaip tundra, nemacius normaliai tu imontuojamu saldytuvu...

jei kaitlentes remeliai netrukdo, tai nieko baisaus, kad keptuves skersmuo didesnis smile.gif o del garines orkaites - tai tikrai labai geras dalykas, yra orkaiciu su tokia funkcija (bet tai ne pasildymui, o gaminimui garuose - labai sveika, lieka visi vitaminai ir maistingosios medziagos, tik jos brangokos..), pasildymui tinka ir paprasta orkaite (beveik visos turi tokia funkcija), jei bus idomu, galesiu ir placiau apie garines orkaites papasakot smile.gif

tas neimontuojamas saldytuvas tai nera toks jau baisus, baltas ir tiek, pati gyvenau su tokiu 2 metus, kol virtuve pasidariau smile.gif pvz.: http://www.electrolu...636,31637,31638
gal kalbu kaip dizainere, bet man visada imontuojami yra nepalyginamai graziau ir funkcionaliau (nereikia palikineti kaip stacionariems tu tarpu ventiliavimui) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 01 08, 21:00)

1. pasildymui tinka ir paprasta orkaite (beveik visos turi tokia funkcija), jei bus idomu, galesiu ir placiau apie garines orkaites papasakot smile.gif

2.gal kalbu kaip dizainere, bet man visada imontuojami yra nepalyginamai graziau ir funkcionaliau (nereikia palikineti kaip stacionariems tu tarpu ventiliavimui) smile.gif

1.Buciau labai dekinga apie suteikta informacija 4u.gif

2.Teko matyt keleta integruotu saldytuvu,kurie po kurio laiko gana sunkiai darinejasi.Va, sitas dalykas mane ir atbaido nuo tikrai graziai atrodancio saldytuvo.
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 01 08, 21:03)
1.Buciau labai dekinga apie suteikta informacija 4u.gif

2.Teko matyt keleta integruotu saldytuvu,kurie po kurio laiko gana sunkiai darinejasi.Va, sitas dalykas mane ir atbaido nuo tikrai graziai atrodancio saldytuvo.

ech, pagalvojau, kam cia vargti blush2.gif
http://www.electrolu...productId=27769
yra analogisku ir AEG, SIEMENS, ne visos firmos gali pagaminti toki sudetinga produkta, todel pigesniu brandu nera..

del saldytuvu - zinok, man neteko tokiu dalyku matyti, taip galejo atsitikti gal del to, kad prastesnes firmos saldytuvas, gal lankstai prastesni kokie nors.. g.gif reikia ziuret, kur lankstai montuojasi - ar buna paciame saldytuve, ar ant baldiniu dureliu montuojasi, bet vistiek tai ne priezastis.. buna, kad pigesniu issidevi tarpines gumeles, tai nebeuzsidaro sandariai, todel visdelto reiktu rinktis zinomesni gamintoja, bent jau pagal statistika maziau problemu buna..
Atsakyti
Lillita,

Man irgi daug graziau imontuojami. Viskas vientisa.
As apziurejau imontuojamus vakar parduotuvej. Visi, kurie ten buvo, buvo su tokiais laikikliais metaliniais, tai nepasakyciau, kad man toks patiktu, jei stovetu virtuvej... blush2.gif
Dabar gaunam pigiau neimontuojama, tai toki ir teks imti. Nes virtuves irengimas nusikels kol cia ta NT krize nepraeis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 01 08, 22:00)
patikekit, tikrai esu maciusi ne viena atveji, kai tie ranksluostukai pelyja sad.gif  ir as nepatariu savo klientams juos deti i uzdaras spinteles, ne visada virtuveje buna gera ventiliacija.. nors ir man nelabai grazu atviros ranksluostines, as pati namie pasikabinau ant spintukes kur dziovykla, bet ten tik tvarkingi ranksluostukai graziai atrodo, todel daznai juos reikia keisti.. gal neekologiska, bet ar ne geriau butu naudoti valymui popierinius ranksluoscius, tada ranksluosciai nesvarus nekabetu? nors pas mane, jei dregni, tai pastoviai ant radiatoriaus dziusta smile.gif
Papildyta:
Papildyta:

Na va prasideda doh.gif O jau buvau apsidziaugusi vien pritariamais atsakymais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2009 01 09, 17:00)
Na va prasideda  doh.gif  O jau buvau apsidziaugusi vien pritariamais atsakymais  doh.gif

nepergyvenk smile.gif daryk, kaip tau norisi, iseiti visada surasi (gal tiesiog reikia numatyti ranksluostine nelabai matomoj vietoj?) nebent jusu virtuvej is tiesu ne kokia ventiliacija ( ir tai, galima atvira ranksluostine daryti salia radiatoriaus (nors, aisku, pades tik ziema tongue.gif)
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2009 01 09, 17:00)
Na va prasideda  doh.gif  O jau buvau apsidziaugusi vien pritariamais atsakymais  doh.gif

naudojuos uždara daugiau nei metai - nu nėr jokių problemų. cool.gif
Atsakyti
[quote=sagnesa,2009 01 07, 15:36]
Sveikos, nu siaip ne taip susipaisiau sau virtuve... Labai prasau pakritikuokit, duokit geru patarimu.. na zodziu rezkit drasiai kas gerai ir kas blogai.. esu naujoke sitoj srity, tai bandysiu tobulintis, nes dar kokia savaite korekcijoms turiu.. 4u.gif
user posted image

Man truputeli spalvos pers saltos jei tokios bus, norisi daugiau jaukumo ax.gif
Virs kaitlentes galima pritaisyti metalini strypa (nezinau kaip vadinasi) ant kurio paskui galima pasikabinti samcius ir pan, arba galima padaryti nedidele lentynele prieskoniams, butu visai patogu cia pat paemus iberti.
Ir tos kojeles man kliuna, nes ne visur jos yra (kalbu apie indaplove), kazkaip vienodumo norisi smile.gif bet cia tik mano nuomone. Pas mus du vaikai mazi, tai primeta ten ko tik nori.
Papildyta:
QUOTE(ABocius @ 2009 01 08, 12:47)
turbut meistras nezino, kad uzdaroje spinteleje taip pat bent jau minimalu vedinima padaryti galima. O jepi ranksluosiai bus viskai slapi, tai tures bloga kvapa ir esant atvirai spinteliai

As irgi ilgai dvejojau, bet nusprendziau daryti uzdara. Kadangi pas mus ten bus sildomos grinys ir apacia darysime su skylutem, kad ventiliuotusi arba isvis apacia paliksim kiaura. Dar as sugalvojau, kad darysim didesnius tarpus tarp tu strypu, nes man labai nepatinka kaip dabar pas vyro tevus yra labai mazi tarpukai. Nepatogu ta ranksluosti uzmaut ir be to jie sunkiai dziusta jei dregna idedi.

Beje, mano virtuve jau atidave skaiciuoti thumbup.gif
Papildyta:
Cia siaip patiko

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunija: 09 sausio 2009 - 20:57
Perkunija, tie metaliniai strypai vadinasi relingais smile.gif Ir jie isties lb patogus thumbup.gif
Atsakyti