Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(brukniukas @ 2009 01 07, 15:26)
Sganesa, kokia graži ir didelė virtuvė thumbup.gif Man viskas labai gražu..
O jei ne paslaptis, kiek metrų čia pas jus ir kiek kainuos su visa buitine technika? blush2.gif

Man MB gamins tai dar nzn kiek kainuos, bet gal nedaug hihihi.gif
o buitines technikas apie 3000 lt (be indaploves) va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2009 01 07, 14:36)
Sveikos, nu siaip ne taip susipaisiau sau virtuve... Labai prasau pakritikuokit, duokit geru patarimu.. na zodziu rezkit drasiai kas gerai ir kas blogai.. esu naujoke sitoj srity, tai bandysiu tobulintis, nes dar kokia savaite korekcijoms turiu..  4u.gif
user posted image

Aš vieną mintį, šovusią į galvą pareikšiu ax.gif Norėtųsi bent vienos atviros lentynėlės, pvz. prie gartraukio. Ten sudėjus krepšiukus pagyvėtų vaizdas ax.gif Čia subjektyvu biggrin.gif
Atsakyti
Aga as irgi apie lentynele prie gartraukio galvoju...
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2009 01 07, 16:36)
Sveikos, nu siaip ne taip susipaisiau sau virtuve...

super 4u.gif neturiu ką pridurti...
į spalvas nesikesinu - išdėstymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2009 01 07, 12:43)
Patarkit ką dar galima koreguoti? Dar neapsisprendėm dėl spalvų nei baldų, nei sienų  doh.gif
Jei nerodys ČIA nuotraukos.

user posted image
Skalbimo mašina bus sandėliuky. Ten kur aukštos plokštės, ten sienos. Tos nišos su veidrodziu nera. Kazin man ją daryti? Pagam mane tai graziau atrodo tas įėjimas į virtuvę, o MB - tai tik bereikalingas darbas  doh.gif 
user posted image
user posted image
O čia spintos keli variantai.

Aš tai nesuprantu kam atbarikaduot tom spintom virtuvę nuo kambario... man tai tiek daug čia visko prikonstruota, kad atrodo kambarys kaip tortas. Ir spintelių forma keisčiau, nes man jos labai primena Šilutės baldus. O jei ir palikčiau spintą kaip pertvarą, tai tas lentynas apvalias visas naikinčiau. Ir jei jau darotės baldus, tai kokiam galui pastatoma viryklė??? Po to apatinės pakabinamos spintelės prie lango durelės nepatogios iš tos pusės bus darinėt( aš supranru, kad jos iš dešinės į kairę darysis). Aš taisyčiau čia daug ką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2009 01 07, 15:36)
Sveikos, nu siaip ne taip susipaisiau sau virtuve... Labai prasau pakritikuokit, duokit geru patarimu.. na zodziu rezkit drasiai kas gerai ir kas blogai.. esu naujoke sitoj srity, tai bandysiu tobulintis, nes dar kokia savaite korekcijoms turiu..  4u.gif
user posted image
user posted image

Na, aš virš gartraukio tikrai nedėčiau atvirų lentynų (šiaip kuo mažiau atvirų lentynų, tuo mažiau dulkių kaupiasi). Ką mums padarė funkcionalaus meistras, tai priekyje integruojamo gartraukio įstatė prieskonių lentynėlę su užsidarančiomis durelėmis. lentynėlės dėl integruoto gartraukio gaunasi siauros, tačiau prieskoniai puikiausiai telpa.
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2009 01 07, 15:36)
user posted image
user posted image

labai sauniai susipaisei thumb_yello.gif , o kad bus langas tai is vis labai fainiai, tik kai bus indaplove tai prie kriaukles nedaug laiko praleisi mirksiukas.gif ir pro langa mazai pasigrozeti galesi, bet naturali sviesa tai ciotkai ciotkai ciotkai thumbup.gif

galeciau is praktiskumo puses dar pasakyti, jeigu yra galimybe pasikeisti saldytuvo dureliu atsidarymo krypti, nes patogiau bus is virtuves puses, nereiks apeiti (kai kuriuose saldytuvuose galima tiesiog persukti dureliu rankenele ir vyrius, kituose negalima - kaip yra padaryta - taip ir yra)

good.gif
Atsakyti
Sagnesa,skoniui draugu nera,bet as nedaryciau spinteliu is abieju gartraukio pusiu. g.gif
Atsakyti
Pasakykit kas nors is savo patirties apie ranksluosciu spintuke. Buna tokia siaurute spintute su vidiniais strypais dazniausiai prie kriaukles. Beda ta,kad as noriu uzdaros,nors meistras itikineja,kad slapi ranksluosciai prades pelyti doh.gif Sako patariu daryti atvira rolleyes.gif O kaip is tikruju?
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2009 01 08, 11:15)
Pasakykit kas nors is savo patirties apie ranksluosciu spintuke. Buna tokia siaurute spintute su vidiniais strypais dazniausiai prie kriaukles. Beda ta,kad as noriu uzdaros,nors meistras itikineja,kad slapi ranksluosciai prades pelyti  doh.gif  Sako patariu daryti atvira  rolleyes.gif  O kaip is tikruju?

Na jei ten bus sukabinti kokie 6 ranksluostukai ir visi slapi tai gal pelyt nepelys, bet negeras kvapas tikrai atsiras... Jei ranksluostukas slapias visada pakabinu ant kedes,kad pradziutu ir tik veliau sausa idedu ir niekas nepelyja ir nera jokio blogo kvapo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 08 sausio 2009 - 10:49
QUOTE(Hoffnung @ 2009 01 08, 10:15)
Pasakykit kas nors is savo patirties apie ranksluosciu spintuke. Buna tokia siaurute spintute su vidiniais strypais dazniausiai prie kriaukles. Beda ta,kad as noriu uzdaros,nors meistras itikineja,kad slapi ranksluosciai prades pelyti  doh.gif  Sako patariu daryti atvira  rolleyes.gif  O kaip is tikruju?

na aš ir manau, kad išskalbtų nedžiausi ten ax.gif
turiu uždarą ir jokių problemų, kartais įkišu net nepilnai ištiestą, tiesiog užmetu ant strypų ir viskas. Jokių kvapų ar pelyjimų.

Darykis tikrai uždarą, nes priešingu atveju, kam ją iš viso tokią darytis, geriau tada koks kargas o rankšluostį pasikabinsi ant pakabuko - bus tas pats atviras vaizdas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2009 01 08, 11:15)

turbut meistras nezino, kad uzdaroje spinteleje taip pat bent jau minimalu vedinima padaryti galima. O jepi ranksluosiai bus viskai slapi, tai tures bloga kvapa ir esant atvirai spinteliai
Atsakyti