Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(mamusiuka @ 2008 12 25, 22:47)
ax.gif Niu va ir aš truputį į eterį įlysiu, kaip tik balta virtuvė tai atiduodu visų jūsų

labai gražu. thumbup.gif

man būtų įdomu apie rankenėles. jei galima iš arčiau
Atsakyti
Mamusiuka,labai grazi virtuve,tokia siuolaikine.Labai gera ideja be pakabinamu spinteliu-tik ar pakanka vietos viskam susideti?
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2008 12 25, 23:47)
ax.gif Niu va ir aš truputį į eterį įlysiu, kaip tik balta virtuvė tai atiduodu visų jūsų teismui blush2.gif naudojamės vos kelias dienas

wub.gif Esu stačiai įsimylėjusi baltas virtuves. Vyrą jau šiiap ne taip įkalbėjau baltą planuotis, bet kiti kai tik išgirsta ar pamato pavyzdį iaškart meta repliką: "Ir kas gali baltas darytis, per dienas valyti reikės". Ar tikrai jos jau tokios tepios ir reikalaujančios priežiūros?

Dar labai sudomino gartraukis. Kokios čia firmos?
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2008 12 25, 23:47)
ax.gif Niu va ir aš truputį į eterį įlysiu, kaip tik balta virtuvė tai atiduodu visų jūsų teismui blush2.gif naudojamės vos kelias dienas
user posted image
user posted image
user posted image

grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LowFeaR @ 2008 12 24, 11:53)
Nesenai pasistateme virtuve, viskas buvo normaliai, truputi pavelavo, bet daugiau viskas labai neblogai  smile.gif
user posted image
user posted image
rolleyes.gif  tik labai smarkiai nekritikuokit, nes viskas sustatyta, per velu butu ka keist  unsure.gif

LowFeaRSkoninga, grazu, funkcionalu thumbup.gif Ar patogus virsutiniu spinteliu atidarymas? g.gif
Papildyta:
mamusiuka 4u.gif labai silta ir jauki Jusu virtuve thumbup.gif . Be virsutiniu spinteliu atrodo labai lengva ir smagi, grazus deinukas oranziniu kedziu ir balto stalo, labai pagyvina virtuves patalpa wub.gif thumbup.gif Tik man asmeniskai truputeli "gadina" vaizda atvira ranksluostine blush2.gif , bet matau kad sekmingai priderinote oranzini virtuvini ranksluosti thumbup.gif
O kur pirkote virtuves stala? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 26 gruodžio 2008 - 20:39
Sveikos supermamos,

Nors virtuviu diskusijose pernelyg nesireiskiau (labiau skaiciaus jusu diskusijas), taciau noresiu ir as imesti savo virtuve - pagaliau ja pradedam naudotis. Ryt butinai nufotkinsiu ir pameginsiu cia imest foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2008 12 26, 23:56)
Sveikos supermamos,

Nors virtuviu diskusijose pernelyg nesireiskiau (labiau skaiciaus jusu diskusijas), taciau noresiu ir as imesti savo virtuve - pagaliau ja pradedam naudotis. Ryt butinai nufotkinsiu ir pameginsiu cia imest foto smile.gif

lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 12 26, 15:10)
wub.gif  Esu stačiai įsimylėjusi baltas virtuves. Vyrą jau šiiap ne taip įkalbėjau baltą planuotis, bet kiti kai tik išgirsta ar pamato pavyzdį iaškart meta repliką: "Ir kas gali baltas darytis, per dienas valyti reikės". Ar tikrai jos jau tokios tepios ir reikalaujančios priežiūros?

Dar labai sudomino gartraukis. Kokios čia firmos?

Galiu as pasakyti koks gartraukis, nes toki pati turime AEG.
Atsakyti
Na stai, kaip ir zadejau, idejau kelias savo nedideles virtuves nuotraukas. Mes ja daremes patys (na, su tevo pagalba:) ) - sugalvojom dizaina (mums buvo svarbiausia, kad visi stalciai butu vienodo plocio. Deja, kampines negalejom daryt tokios placios kaip ir kitu stalciu, tad truputi iseina is konteksto smile.gif ), pasirinkom spalvas, Termopale mums ispjove reikiamas detales, stalvirsi uzsisakem Baltam marmure (deja, jie mums kriaukle per arti padare, bet ka jau padarysi..), stiklus durims, kaip ir visus stalciu mechanizmus - Brasoj, stala ir kedes Dalios balduose. Zodziu, buvom patys sau baldziai ir rinkom viska po truputi is ivairiu vietu blush2.gif Zinau, kad daugelis Jusu daro ta pati (arba bent jau kelis zingsnius), tad ir as patyriau kiek tai atima laiko bei jegu ir dabar dar geriau Jus suprantu 4u.gif
Kolkas rezultatu esame patenkinti, nors ir jau atsirado pirmuju minusu - i indaujos dureles ikisom rankeneles neapsaugoje stiklu (reikejo gumele ideti) - tai nuo trinties suskilo verysad.gif Tad artimiausiu metu nusimato stiklu keitimas doh.gif

Mano virtuves foto rasite cia: http://public.fotki....etTalk/virtuve/
Tikiuosi, pernelyg nekritikuosite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2008 12 27, 14:58)
Tikiuosi, pernelyg nekritikuosite  blush2.gif

thumbup.gif man labai patiko o kai dar patys baldžiai tai super mirksiukas.gif
Ačiū mergaitės už pagyras ax.gif ax.gif
Betule žinok ir aš pradžio labai skeptiškai žiūrėjau į baldą virtuvę, bet neatsidžiaugiu dabar nes jokių nesvarių pirštų žimių ant balto blizgaus paviršiaus nesimatoooo bigsmile.gif Gartraukis AEG mirksiukas.gif
Giega na mums moterims visada vietos gali būti daug daugiau lotuliukas.gif bet žinok stalčiai daug funkcionalesni už spinteles ir juose man viskas laisvai tilpo thumbup.gif
Pasaulisgražus rankšluostinę pasiūlė baldininkai atvirą nes tikrai nesinorėtų kas kart traukinėt stalčiaus šlapiom rankom. O stalą su kėdėm MB Kaune pirko itališkuose balduose, tiksliau negaliu pasakyt nes juos pamačiau kai sudėjo virtuvėj ax.gif man staigmena buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2008 12 27, 14:58)
Na stai, kaip ir zadejau, idejau kelias savo nedideles virtuves nuotraukas. Mes ja daremes patys (na, su tevo pagalba:) ) - sugalvojom dizaina (mums buvo svarbiausia, kad visi stalciai butu vienodo plocio. Deja, kampines negalejom daryt tokios placios kaip ir kitu stalciu, tad truputi iseina is konteksto smile.gif ), pasirinkom spalvas, Termopale mums ispjove reikiamas detales, stalvirsi uzsisakem Baltam marmure (deja, jie mums kriaukle per arti padare, bet ka jau padarysi..), stiklus durims, kaip ir visus stalciu mechanizmus - Brasoj, stala ir kedes Dalios balduose. Zodziu, buvom patys sau baldziai  ir rinkom viska po truputi is ivairiu vietu blush2.gif Zinau, kad daugelis Jusu daro ta pati (arba bent jau kelis zingsnius), tad ir as patyriau kiek tai atima laiko bei jegu ir dabar dar geriau Jus suprantu  4u.gif
Kolkas rezultatu esame patenkinti, nors ir jau atsirado pirmuju minusu - i indaujos dureles ikisom rankeneles neapsaugoje stiklu (reikejo gumele ideti) - tai nuo trinties suskilo  verysad.gif Tad artimiausiu metu nusimato stiklu keitimas  doh.gif

Tikiuosi, pernelyg nekritikuosite  blush2.gif

Viskas labai kmpaktiska ir grazu,tik man asmeniskai nepatinka kojeles,kam jos?Ten tik gaudysit dulkiu "kutasus"
Atsakyti
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 12 27, 16:06)
Viskas labai kmpaktiska ir grazu,tik man asmeniskai nepatinka kojeles,kam jos?Ten tik gaudysit dulkiu "kutasus"

O as kaip tik norejau ant kojeliu, pas mus visi baldai ant ju smile.gif Zinau, kad nelabai praktiska, bet mums tiesiog patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamusiuka @ 2008 12 27, 15:24)
thumbup.gif man labai patiko o kai dar patys baldžiai tai super mirksiukas.gif
Ačiū mergaitės už pagyras ax.gif  ax.gif
Betule žinok ir aš pradžio labai skeptiškai žiūrėjau į baldą virtuvę, bet neatsidžiaugiu dabar nes jokių nesvarių pirštų žimių ant balto blizgaus paviršiaus nesimatoooo bigsmile.gif  Gartraukis AEG mirksiukas.gif
Giega na mums moterims visada vietos gali būti daug daugiau lotuliukas.gif bet žinok stalčiai daug funkcionalesni už spinteles ir juose man viskas laisvai tilpo thumbup.gif
Pasaulisgražus rankšluostinę pasiūlė baldininkai atvirą nes tikrai nesinorėtų kas kart traukinėt stalčiaus šlapiom rankom. O stalą su kėdėm MB Kaune pirko itališkuose balduose, tiksliau negaliu pasakyt nes juos pamačiau kai sudėjo virtuvėj ax.gif man staigmena buvo wub.gif

Aciu friends.gif
Atsakyti