Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Cobre @ 2008 12 22, 13:23)

sita faina ax.gif
tik klausimusk - ar nebutu praktiskaiu deti ne viena labai auksta spintele, o dvi mazesnes viena virs kitos kabint? nes kur zemesne - daznai naudojami daiktai, kur auksciau - reciau naudojami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 12 22, 14:31)
sita faina  ax.gif
tik klausimusk - ar nebutu praktiskaiu deti ne viena labai auksta spintele, o dvi mazesnes viena virs kitos kabint? nes kur zemesne - daznai naudojami daiktai, kur auksciau - reciau naudojami  ax.gif

nebus vientisumo. tai jei jums tas netrukdys, t.y., jei jums taip bus graziau, tada darykite suskaidytas. man graziau vientisos. ir man jos tarsi lengvesnes atrodo. cia jau skonio reikalas.
Atsakyti
quote=Cobre,2008 12 22, 13:42]
nebus vientisumo. tai jei jums tas netrukdys, t.y., jei jums taip bus graziau, tada darykite suskaidytas. man graziau vientisos. ir man jos tarsi lengvesnes atrodo. cia jau skonio reikalas.
[/quote]
turejau omeny kazka tokio g.gif nes pas mane nisa aukstoka, tai kaip sake vienoj rimtoj firmoj, man paemus maksimalu galima spinteles auksti vistiek dar 10 cm lieka virsuj unsure.gif
user posted image[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 22 gruodžio 2008 - 13:10
Man sitame pavyzdyje virsutines spinteles atrodo daug sunkesnes uz apatines, nes jos gerokai didesnes, t.y. platesnes, todel ir susidaro sunkumo ispudis. bet gal jums pavyks suderinti proporcijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 12 22, 14:46)
Man sitame pavyzdyje virsutines spinteles atrodo daug sunkesnes uz apatines, nes jos gerokai didesnes, t.y. platesnes, todel ir susidaro sunkumo ispudis. bet gal jums pavyks suderinti proporcijas smile.gif

as virsutines ketinu daryt tokio pat plocio kaip apatines - 60 ir 80 cm ax.gif
pradine mintis tokia - auksta spinta 60 cm, paskui 80 cm, 60 cm, 80 cm ir vel 60 cm spinta auksta, tai virsuj spinteles butu 80, 60, 80 cm, kaip ir apacioj - neturiu dfarbe programos, o namie interneto blush2.gif tai gal ryt atsinesiu flasike planiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 12 22, 15:50)
as virsutines ketinu daryt tokio pat plocio kaip apatines - 60 ir 80 cm  ax.gif
pradine mintis tokia - auksta spinta 60 cm, paskui 80 cm, 60 cm, 80 cm ir vel 60 cm spinta auksta, tai virsuj spinteles butu 80, 60, 80 cm, kaip ir apacioj - neturiu dfarbe programos, o namie interneto  blush2.gif  tai gal ryt atsinesiu flasike planiuka  ax.gif

o jei pabandzius virsutines visas vienodas daryti? bet ne didesnes, nei 80 cm? cia tik siaip, pamastymas. O spinta bus to paties gylio, kaip ir spinteles?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 12 22, 14:54)
o jei pabandzius virsutines visas vienodas daryti? bet ne didesnes, nei 80 cm? cia tik siaip, pamastymas. O spinta bus to paties gylio, kaip ir spinteles?

agam, gylis vienodas, o 220 i tris dalis isskaidyt g.gif nu gal g.gif neturiu vis laiko prisest ir pagalaiu plainiuka pasidaryt keletu varinatu pagal paskutiniu pamastymus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 22 gruodžio 2008 - 13:56
QUOTE(voveriena @ 2008 12 19, 11:01)
nu cia tai tikrai nesamone...indukcines didziausias privalums- kad nieks nepridega, nereikia sveist kaitlentes. o jei dvi skyles paprastos, tai vistiek gremzt reikia, dar ir indukcines skyles aptersia  doh.gif

Nu dabar tai susinervinau. Mes specialiai tokia issirinkom, nes musu vieni puodai Zepter senesnes kartos ir netinka, o kiti naujesnes ir tinka indukcinei katlentei. Kazkaip dabar ismesti tuos puodus neiseina. Per daug brangus buvo. Ta kaitlente dar stovi parduotuvej, tai dabar turesiu dar viena galvos skausma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunija: 22 gruodžio 2008 - 14:09
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 21, 20:43)
Va,va idukcines....net minties nera ,kad ja pirkt schmoll.gif  mikrobange naudojam minimaliai....net galvoju,kad name mes issisuksim ir be jos bigsmile.gif
  Na,bet tema ne apie tai mirksiukas.gif

Gal dar apsieisit ir be televizoriaus, kompiuterio bei kitokių elektroninių prietaisų? Nes jie juk irgi spinduliuoja bei kenkia cool.gif doh.gif O jei dar pagalvosim kaip kenkia automobilio vibracija beigi išmetamosios dujos, tai jo visų pirma reikėtų atsisakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 12 22, 16:33)
Gal dar apsieisit ir be televizoriaus, kompiuterio bei kitokių elektroninių prietaisų? Nes jie juk irgi spinduliuoja bei kenkia  cool.gif  doh.gif O jei dar pagalvosim kaip kenkia automobilio vibracija beigi išmetamosios dujos, tai jo visų pirma reikėtų atsisakyt lotuliukas.gif

Na.... nesigyncysiu,nes ne vieta tongue.gif

Man asmeniskai vintisos ir graziau.
Pskutineje nuotraukoje,tai raudona spintele atrodo gargariskai.Gal ji turetu but siauresne arba spalvas sukeist vietomis.Raudona apacioje g.gif
Atsakyti
Niu pagaliau mum siandien pradejo rinkt virtuvini, trumpam uzlekus buvau, ech net nesitiki... ryt turetu pribaigt 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tai jau lauksim foto 4u.gif
Atsakyti