Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Lera @ 2008 12 17, 14:13)
kaunas bet ir vilniui tikriausiai galėtumėm pasiimt jei apsimokėtu smile.gif
Papildyta:

galvojau ir aš apie bazes reikės nuvažiuot gal tikrai... kokybei šio metų trūksta lėšų kai bus daugiau galvosim ir apie kokybė smile.gif

na nežinau, aš tikrai taip nedaryčiau. Gaminčiausi minimaliom išlaidom, būtiniausius dalykus, bet iš bazės tai nepirkčiau, nes jau baldeliai ten doh.gif
Atsakyti
nezinau, kokie ten Kaune baldeliai, bet kokybe yra labai svarbu.. nes kitu atveju tie pinigeliai yra tiesiog ismesti i bala, ir dar - yra tokia auksine taisykle - nieko nera pastoviau uz laikinuma smile.gif taigi, ar neatsitiks taip, kad su atsilupinejusiomis briaunomis, nukritusiomis rankenelemis, nelaikanciais dureliu lankstais (nes buna taupant dedami kinietiski, is skardos) ir t.t. teks kankintis laabai ilgai..

mano pasiulymas tokiu atveju - pasidarykite normalios virtuves projekta, toki, koki noretumet tureti, taupant, nesirinkite dazytos dulkiu plokstes, naturalaus luksto, rinkintes LMDP (laminuota medzio drozliu plokste), kurios dabar yra tikrai labai platus pasirinkimas, gera stalvirsi (Thermopal, Egger) ir gaminkites pas gerus meistrus, galite pasigaminti, tarkim, tik apatine virtuves dali ir spintele su indu dziovykla, visa kita papildomai uzsakysite veliau, kaip ir sviestuvus, papildoma stalciu iranga, siuksliadezes ir t.t. manau, kai dabar tokia situacija rinkoje, pamatysite, kad ne ka daugiau kainuos nei kazkokie pigus prasti baldai is neaisku kokiu medziagu.. esu maciusi tu vadinamuju turguje parduodamu baldu po keliu menesiu (!) naudojimosi, tai patikekit, tragedija.. galeciau labai issamiai aprasyti, is ko tie baldai daromi, bet gal nesiplesiu, nes ne apie tai klausimas smile.gif sekmes!

p.s. pabandykite apsilankyti http://www.gerosvirtuves.lt, ten galima nebrangiai susikomplektuoti is normaliu medziagu pagamintas spinteles.. aisku, ne stebuklas dizaino, bet kainos, manau, normalios ir kokybe normali..
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2008 12 17, 15:31)
bet iš bazės tai nepirkčiau, nes jau baldeliai ten  doh.gif

O kuom jum nepatinka bazės? Mūsų visi baldai iš ten ir kokybe skųstis negalim. Kaina buvo gerokai mažesnė, nei tų pačių gamintojų firminėse parduotuvėse Savanorių pr. ar kitose gatvėse. Ten taip pat yra labai daug firmų, kurios priima užsakymus, netgi ne visur yra pavyzdžiai išstatyti, reikia rinktis iš katalogų.
Nebent jūs turite galvoje jau sukomplektuotus, lenkiškus baldus. Tada jokio skirtumo kur juos įsigysi, bet tai irgi nebūtinai nekokybiški. Su tokiais gyvenau daugiau kaip 10 metų ir viskas buvo čiki.
Atsakyti
QUOTE(inerga @ 2008 12 10, 12:54)
laba diena smile.gif  na,keliu virtuves projekta jusu teismui.sakykit viska,kas negerai ar nepatogu rolleyes.gif  spalvos nebutinia tokios bus.

user posted image

user posted image

na, pabandysiu trumpai savo nuomone pareiksti smile.gif

1. 2 ukines spintos desineje - kodel jus ten nemontuojate orkaites?? juk taip nepatogu "susitalpinti" tame mazame atstume tarp stalvirsiu - isivaizduokite save susilenkusia, norincia istraukti skarda 1200 mm (taip sprendziu, nes tiksliu matmenu nezinau) atstume? tuo labiau, kad pakelta orkaite patogiau naudotis, o virs jos galima imontuoti mikrobangine (kad ir uz dureliu, nes imontuojamos labai brangios)
2. dar vienas dalykas, susijes su ukine spinta - galima sumontuoti joje ne tik orkaite ir mikrobangine, bet apacioje imontuoti ir indaplove - sutaupysite dar viena spintele, salia plautuves, joje galima padaryti spintele su stalciais - virsutiniame susideti irankine - prie plautuves tai patogu, nes isemus is indaploves, galite is karto ten ir sudeti isplautus irankius..
3. kampinei spintelei nereikia 1200 mm, kaip dabar numatyta (jei teisingai supratau), ideti karuselei uztenka 1050 mm, nebent darysite viduje lentynas, tuomet palikite 1200 mm, nes patogiau prieiti kai dureles platesnes (apskritai, kampines spinteles nera pacios patogiausios, todel vistiek geriau montuoti karusele, kitaip taip toli lentynose uzkistu daiktu gyvenime nerasite smile.gif)
4. po kaitlente darykite 2 didelius aukstus stalcius su suskirstymais, bus patogu susideti ne tik puodus, bet ir pjaustymo lenteles, irankius, samcius ir t.t.
5. vidiniai stalciukai grazu, kai nesinori "sugadinti" dizaino susmulkintais stalciais, bet pagalvokite apie "dviguba" darinejima, ar tikrai bus patogu? juo labiau, kad sioje vietoje nesimatys liniju suvedimo..
6. man asmeniskai nelabai patinka tokia minimalistiniame projekte dar uzapvalintas vienas kampas, jis ciai visiskai nesiziuri (juo labiau, kad toks kampas brangiai kainuos, nes ji padaryti galima tik is masyvo, dazytos dulkiu plokstes, paprasta plokste taip neissilenkia), todel siulyciau palikti kampuota uzbaigima, galima, kad butu graziau, toje virtuves dalyje, uzsibaigiant spintelems, padaryti is 3 pusiu stiklo spintele, galima su apsvietimu (kaip bariuka smile.gif)
7. pakelta baro dalis man taip pat negrazu siuo atveju, per sunku, geriau butu tiesiog paplatinti stalvirsi sioje dalyje ir padaryti ne bara, o pusbari, argumentai - patogesnes kedes (ypac vaikams), didesnis plotas pasideti indus (nes barui daroma apie 300 mm, o ant tiek tik puodelis normaliai pasideda, o ir tai, reikia saugotis , kad nepastumtum smile.gif. greiciausiai taip darete todel, kad siek tiek uzdengtu vaizda nuo svetaines - bet ar tikrai to reikia?.. ir ta baro uzdengimo lenta, "ikirsta" i stalvirsi - nelabai dailiai atrodys..
8. jei vis delto darysite orkaite po kaitlente - paprasykite, kad po ja padarytu minimalaus aukscio stalciuka skardoms susideti, nebent, pagal palanges auksti isskaiciavus jau nebetilps..
9. del virsutiniu spinteliu - gal nereikia stiklo? nes atrodo kaip mazi inkileliai smile.gif man visada graziau, kai gartraukis yra imontuotas i spintele, bet siuo atveju reikia nuleisti gipsa nuo lubu, kad pasleptumem ortaki, todel, jei viskas jau padaryta, tuomet gal gartrauki ir palikti taip, kaip yra.

na, aisku, kiek zmoniu, tiek nuomoniu, tai gali maniske ir nesutapti su jusu smile.gif tai labai nepykit smile.gif be to, gal yra kazkas, ko tiesiog is projekto nesimato.. sekmes, kuriant namucius smile.gif
Atsakyti

p.p.s. - zinau, kad labai griezti reikalavimai del reklamu, tai jei manysite, kad cia reklama, tai sorry, istrinkite smile.gif blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2008 12 17, 17:50)
na, pabandysiu trumpai savo nuomone pareiksti smile.gif

sekmes, kuriant namucius smile.gif

aciu labai uz komentarus 4u.gif
matot kaip,mes taip ir norejom tuo baru paslept ta virtuve,ta kampa uzapvalinom kad nebutu taip kampuota,galvojom kad graziau bus blush2.gif mums baras ant tu aliumuniu koju kazkaip nelabai patiko unsure.gif todel palnavom,kad taip uzsidengs.
orakaites toj vietoj norejom,nes jei ji butu kur ukine spinta,tai tada gaminant atidarius ja visi garai ant spinteliu kyla i ja istraukus nera kur padeti skarda karsta.
tu stalciu po kaitlente dvieju dideliu nenorejom,nes dabar turim pavyzdziu kaip jie sugenda ir trumpina gyvenima doh.gif puodus galima bus ir spintoj susideti kambarely salia virtuves ax.gif

dar karta aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2008 12 17, 17:50)
padaryti is 3 pusiu stiklo spintele, galima su apsvietimu (kaip bariuka smile.gif)

pusbari,

truputi neissivaizduoju kaip ta spintele atrodyt turetu blush2.gif ir kaip pusbaris atrodo? unsure.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 12 17, 16:22)
O kuom jum nepatinka bazės? Mūsų visi baldai iš ten ir kokybe skųstis negalim.

aš apskritai manau, kad jei keisti baldus, tai tik juos gaminantis pagal savo buto išplanavimą ir t.t.
Kiek žiūrėjau baldų bazėje, tai viskas man ten jau ekspozicijoj išklypę, dizainas pasenęs ir apskirtai...
Man bute mieliau turėti baldus, kurie gaminti, į kuriuos įdėta mano pačios fantazija.
Bet čia kaip kam. Jei jūs patenkinti, tai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 12 17, 19:26)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nu cia tai jeeegaaaa wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Labai grazu kai spinteles eina iki pat lubu virsaus,bet ar praktiska,ten kiekviena kart lipt y dangu arba kitas sprendimas,dangu prisiartint biggrin.gif (leisti lubas)
Atsakyti