Tikrai nuoširdus dėkavojimas iš mano pusės už visas pastabas. Atsispausdinsiu ir papasakosiu tėvams. Beje, pastabas , tikiuosi, perskaitys ir sesė)) nes aš daugelį jų jau esu sakiusi, manim viena ji netiki:))), taigi jūsų pastabos labai mane palaiko .
Gelbekit, kur gauti graziu stiklu i virtuvines dureles, gal kas zinot Kaune kur butu galima gauti? Musu virtuve ale klasikine, tai ir stiklu norisi atitinkamu
QUOTE(solerna @ 2008 12 16, 11:24)
Gelbekit, kur gauti graziu stiklu i virtuvines dureles, gal kas zinot Kaune kur butu galima gauti? Musu virtuve ale klasikine, tai ir stiklu norisi atitinkamu
siaip ziurekit uab "stiklita", gal but ka nors issirinksite, nors tuose paciuose senukuose sioks toks pasirinkimas taip pat yra. na prie klasikines kartais tinka vitraziniai, bet kur tokiu kaune gaut tikrai nepasakysiu.
QUOTE(solerna @ 2008 12 16, 11:24)
Mes įvairius stiklus užsakome Aleksote, Minkovskių gatvėj stiklo dirbtuvėse. Ten labai daug įvairiausių pavyzdžių. Kainos prieinamos, padaro per 2 savaites. Žinoma, gerai būtų turėti bent viziją to, ko nori.
QUOTE(alvara @ 2008 12 16, 16:42)
Mes įvairius stiklus užsakome Aleksote, Minkovskių gatvėj stiklo dirbtuvėse. Ten labai daug įvairiausių pavyzdžių. Kainos prieinamos, padaro per 2 savaites. Žinoma, gerai būtų turėti bent viziją to, ko nori.
Ten ir uzsakiau, sake gal net iki svenciu padarys Vizija tai pas mane buvo, tik kas ispildytu ja - nelabai
QUOTE(ABocius @ 2008 12 15, 14:12)
ten pakelimo aukstis nesireguliuoja, yra tik pakelimo ribotuvas ir stabdymo intensyvumo reguliatorius. virs spintelius truputi erdves kazkiek reikia, nes nepaliekant erdves tenka deti ribotuva ir funcionalumas krenta. savaime aisku, kai jus pasaket, kad nera spinteles labai toli nuo lubu, tai is esmes nepasaket nieko. vienam netoli lubu bus 1cm, kitam 30cm. kai imates priestaraut, gal pasistenkint tiksliau rasyt, nes dabar neturiu ka jums ir atsakyt. as nesakau, kad naudotis visikai nepatogu, as sakau, kai uz tokia kaina noretusi isnaudot visus sio mechanizmo privalumus.
Man atsakinėti nieko nereikia , nes aš pasakiau, kad toks daiktas yra patogus ir nė už ką nekeisčiau į paprastai į šonus atidaromas spinteles. Nebent kelių šimtų litų būtų labai gaila, kai sumokėti tūkstančiai už virtuvę.
Tų mechanizmų gali atsisakyti, jeigu stengiesi išsisukti su kuo mažesne kaina.
QUOTE(ABocius @ 2008 12 15, 11:10)
visu pirma tai ne lankstai o pakelimo mechanizmai spcialus,
A-ha pavadinimą ne tą parašiau skubėdama, bet matau, kad esmė buvo suprasta.
QUOTE(FleurDeLis @ 2008 12 16, 17:33)
Man atsakinėti nieko nereikia , nes aš pasakiau, kad toks daiktas yra patogus ir nė už ką nekeisčiau į paprastai į šonus atidaromas spinteles.
Labai patogus. Vien jau tai, kad atsidarant spintelę nereikia atsitraukti, kad į galvą netrinktelėt sau . O ir palikti galima atidarytą kol gamini - vėlgi netrukdo.
QUOTE(solerna @ 2008 12 16, 10:24)
Stiklą galit pagražinti dekoratyvinėmis-ornamentinėmis plėvelėmis.
Čia aprašymas:
http://www.pleveles....f_dekoratyvines
O čia yra pavyzdžių:
http://www.pleveles.lt/lt/darbai
mergins gal žinot kur galima nusipirkt pigiai virtuves baldus ( apie kokybė nekalbu) o gal kurios pačios atsinaujinat ir parduodat savo sena komplektuką?
QUOTE(Lera @ 2008 12 17, 10:59)
mergins gal žinot kur galima nusipirkt pigiai virtuves baldus ( apie kokybė nekalbu) o gal kurios pačios atsinaujinat ir parduodat savo sena komplektuką?
manau pigiai galima nusipirkti Kauno Urmo bazėje...
apie kokybę ir aš nekalbu....
QUOTE(Lera @ 2008 12 17, 11:59)
o kur veiksmas neparaset?
QUOTE(ABocius @ 2008 12 17, 13:00)
o kur veiksmas neparaset?
kaunas bet ir vilniui tikriausiai galėtumėm pasiimt jei apsimokėtu
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2008 12 17, 11:20)
galvojau ir aš apie bazes reikės nuvažiuot gal tikrai... kokybei šio metų trūksta lėšų kai bus daugiau galvosim ir apie kokybė