Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(mucka @ 2008 12 13, 23:11)
o gal kokią nuotraukėlę turite  ax.gif  Nelabai turiu vaizduotės, bet galvoju, kad mažai virtuvei tai racionalus pasirinkimas  ax.gif

Tikrai, tai geras pasirinkimas mažai virtuvei, tiesa yra visokių mažmožių į kuriuos reikia atkreipti dėmesį, tačiau geras dizaineris, ar baldžius su galva apie tai pasakys.

QUOTE(Balanda @ 2008 12 13, 23:50)
Hmmm... be klientų sutikimo nesinori viešai nuotraukas demonstruot

Juk nereikia būtent to baldžiaus gamintų baldų nuotraukų, čia tik specialūs spintelių lankstai naudojami, kuriuos galima pamatyti čia: http://www.blum.com/...10/10/index.php
Jais prekiauja "furnitanas". Man atrodo, kad "furnitera" taip pat turi analogiškus gaminius, tačiau negarantuoju, reiktų pasklaidyti jų puslapį http://www.furnitera...c...=4&Itemid=6
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2008 12 15, 11:23)

Juk nereikia būtent to baldžiaus gamintų baldų nuotraukų, čia tik specialūs spintelių lankstai naudojami, kuriuos galima pamatyti čia: http://www.blum.com/...10/10/index.php
Jais prekiauja "furnitanas". Man atrodo, kad "furnitera" taip pat turi analogiškus gaminius, tačiau negarantuoju, reiktų pasklaidyti jų puslapį http://www.furnitera...c...=4&Itemid=6

visu pirma tai ne lankstai o pakelimo mechanizmai spcialus, na ten eina ir 2 lankstai specialus, bet siaip sneka apie mechanizmus eina. pagarindinis trukumas kaina, toli grazu nekekvienas uz toki mechanizma gali moketi 500Lt. antra, sis variantas spintelems iki lubu nelabai tiktu, tiesiog mazaiu dureles prasidaris, nebus patogumo net prie apationes dalies prieit, nesakau, kad naudot neimanoma, bet ant kiek sis nuostabus, tai noretusi ir kad veiktu jis idealiai.
furnitera tokiu mechanizmu turi, nors nematau pranasumo ju mechanizmuose, net gi kaina aukstoka.
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 12 15, 12:10)
visu pirma tai ne lankstai o pakelimo mechanizmai spcialus, na ten eina ir 2 lankstai specialus, bet siaip sneka apie mechanizmus eina. pagarindinis trukumas kaina, toli grazu nekekvienas uz toki mechanizma gali moketi 500Lt. antra, sis variantas spintelems iki lubu nelabai tiktu, tiesiog mazaiu dureles prasidaris, nebus patogumo net prie apationes dalies prieit, nesakau, kad naudot neimanoma, bet ant kiek sis nuostabus, tai noretusi ir kad veiktu jis idealiai.
furnitera tokiu mechanizmu turi, nors nematau pranasumo ju mechanizmuose, net gi kaina aukstoka.

Na, aš paprieštaraučiau, kad tai nėra patogu. Mes darėmės spinteles virtuvės su tokiu pakėlimu. Spintelės nėra prie pat lubų, bet ir nėra labai toli nuo jų. Todėl meistras sureguliavo pakėlimo aukštį taip, kad ir lubų nekliudytų ir kad viskas normaliai atsidarytų. Kaina, tiesa, didoka, tačiau patogumas nugali.
Mes irgi ilgai svarstėme ir kaip atrodys, ir ar patogu bus kilnoti. O dabar net negaliu pagalvoti, kad į viršutines spinteles būtų buvę paprasti mechanizmai įmontuoti. Super toks pakėlimas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2008 12 15, 01:06)
baro stalas buvo toks pats kaip stalviršis, kažkaip nuobodu. Man atrodo, kad staliukas jau nabagiškai, senamadiškai toks atrodytų g.gif

Na, aš kai linkusi labai derinti ir suderinti, tai taip ir patariau. Nemėgstu, kai būna labai marga kambariuose...Ir apskritai man minimalizmas prie širdies, tai gal ir nelabai patarsiu tokiu atveju smile.gif
Beje, mane stiklas žavėdavo visada. Labai lengvai atrodo. Kita vertus, praktiškumas šiuo atveju toks abejotinas būtų. Stalą nuolat šveisti reikėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2008 12 15, 13:15)
Na, aš paprieštaraučiau, kad tai nėra patogu. Mes darėmės spinteles virtuvės su tokiu pakėlimu. Spintelės nėra prie pat lubų, bet ir nėra labai toli nuo jų. Todėl meistras sureguliavo pakėlimo aukštį taip, kad ir lubų nekliudytų ir kad viskas normaliai atsidarytų. Kaina, tiesa, didoka, tačiau patogumas nugali.
Mes irgi ilgai svarstėme ir kaip atrodys, ir ar patogu bus kilnoti. O dabar net negaliu pagalvoti, kad į viršutines spinteles būtų buvę paprasti mechanizmai įmontuoti. Super toks pakėlimas  thumbup.gif

ten pakelimo aukstis nesireguliuoja, yra tik pakelimo ribotuvas ir stabdymo intensyvumo reguliatorius. virs spintelius truputi erdves kazkiek reikia, nes nepaliekant erdves tenka deti ribotuva ir funcionalumas krenta. savaime aisku, kai jus pasaket, kad nera spinteles labai toli nuo lubu, tai is esmes nepasaket nieko. vienam netoli lubu bus 1cm, kitam 30cm. kai imates priestaraut, gal pasistenkint tiksliau rasyt, nes dabar neturiu ka jums ir atsakyt. as nesakau, kad naudotis visikai nepatogu, as sakau, kai uz tokia kaina noretusi isnaudot visus sio mechanizmo privalumus.
Atsakyti
Sveiki smile.gif
seniai jau skaitinėju ir labai norėčiau kokių tai komentarų tėvelių virtuvytei. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Ir dar vienas vaizdelis...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 12 15, 14:43)
Sveiki smile.gif
seniai jau skaitinėju ir labai norėčiau kokių tai komentarų tėvelių virtuvytei. Būčiau labai dėkinga  4u.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image

viskas gana neblogai. tik tas stalas (apvalus) iskrenta is konteksto, noretusi paaklcentuoti daugiau uzapvalinimu kitose vietose. bet tada virtuves dalis ties gartraukio siena butu siek tiek ne to stiuliaus. siaip siulyciau grynai del bendra vaizdo stala daryti neapvalu, o keturkampi, suprantu, kad prie apvalaus maloniau sedeti, bet ...
ir dar virsutine kampine spinteles nukista 45 laipsniu kampu, nesueina su apacia, gal but geriau ta spintele visgi daryti irgi L formos.
tikiuosi priimsit tai kaip pasiulyma, o ne kaip primigtini reikalavima, kaip nekurie mirksiukas.gif

ir dar atydziau paziurejau, pusesalis labai jau neplatus, bijau kad jis netures geros praktines reiksmes, o kaip dekoracija jo daryti tokio gal but netikslinga. visu pirma siulyciau ji zeminti iki palanges lygio (jei tai protingas aukstis), prisatumti pilnai prie lango ir jei imanoma daryti 60cm plocio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ABocius: 15 gruodžio 2008 - 14:02
Ačiūsmile.gif man asmeniškai ir viršutinės prie kampo atviros lentynos drasko akis(man visos atviros drasko, nes ten dulkies reik valyti). Dėl salos pločio aš irgi pritarčiau, o dėl stalo pasiūlysiu tėvams tegul mąsto. O jei jį daryti ne apvalų, o keturkampį, bet apvalintais kampais kažkiek?
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 12 15, 15:06)
Ačiūsmile.gif man asmeniškai ir viršutinės prie kampo atviros lentynos drasko akis(man visos atviros drasko, nes ten dulkies reik valyti). Dėl salos pločio aš irgi pritarčiau, o dėl stalo pasiūlysiu tėvams tegul mąsto. O jei jį daryti ne apvalų, o keturkampį, bet apvalintais kampais kažkiek?

na atviros tai skonio reikalas, jei zmogus turi ka dekoratyvaus laikyt, tai as nepuolu kritikuot. o del stalo tai tada gal ir saros krastus prie stalo tegul apvalina, aisku is betro vaizdo tie apvalinimai issiskirs, bet jei svetaineje yra panasus stilius, tai visai nieko, cia negaliu vienareiksmiskai patarinet, reikia daug zinot ir apie bendras erdves ir apie seimininku poziuri.
man pvz ir spalva nepatinka, bet cia skonio reikalas. as daugiau derinciau prie sio reikalo tamsiai ruda, o ne balta. na balta gali buti zinoma, na sakykim virsutines spinteles net gi ne salotines gali buti o baltos, gerokai "lengviau" atrodytu. bet sakau, cia jau patarinet nelabai yra ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ABocius: 15 gruodžio 2008 - 14:22
QUOTE(Jolyte @ 2008 12 15, 13:43)
Sveiki smile.gif
seniai jau skaitinėju ir labai norėčiau kokių tai komentarų tėvelių virtuvytei. Būčiau labai dėkinga  4u.gif

na man tas 'pusiasalis' kliuna... toks stalas 4 asmenims bus nepatogu... alkunem musites... o kam tas 'baras'? g.gif ta prasme kokia paskirti jis atliks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 15 gruodžio 2008 - 14:25
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 15, 15:24)
na man tas 'pusiasalis' kliuna... toks stalas 4 asmenims bus nepatogu... alkunem musites... o kam tas 'baras'?  g.gif ta prasme kokia paskirti jis atliks?

Aš irgi už atskirą stalą, bet mam nori, kad tas "alia baras" paslėptų dalį darbastalio ir ten bus mikrobangė, stalčiai, dalis buitinės technikos. O ir kai visisuvažiuosim, tikrai jau netilpsim prie to staliuko, virtuvė nemaža, dažnai ten ir būnam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 15 gruodžio 2008 - 14:36
Sveiki smile.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image

Taigi sitai virtuvelei truksta didelio senovisko(klasikinio, arba retro) stiliaus stalo. Jei jau virtuve visai giminei gaminat. O sita zalsva spalvele kaip tik tinka sodybai, jaukumo pridejimui, tik dekoro plytutes labai jau "ne i tema". Jei jau noris jaukumo ir harmonijos tai prasau nedekit baro arba atvirksciai modernumo suteikit spalvom.
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Papildyta:
user posted image

visai nebloga virtuve smile.gif tik:
1. orkaite perkelciau i kaire puse, prie lango, o ne salia saldytuvo, ten juk ukine spinta? patogiau naudotis, beje, orkaiteje butinai imontuokite begelius, patogu naudotis skardomis, bei salia yra patogus stalvirsis kepiniams padeti.
2. virs orkaites galima imontuoti mikrobangine, bei jas abi nuleisti siek tiek zemiau, apie 100 mm, bus patogiau naudotis abiem.
3. po dabartine orkaites vieta deciau 600 mm indaplove, nes jei teisingai suprantu, indaplove numatyta 450 mm, salia plautuves? jei didele seima (o ir apskritai VISAIS atvejais, jei tik telpa, dekit 600 mm plocio indaplove (nevardinsiu argumentu, labai ju daug smile.gif)
4. stalcius geriau pasirinkti ne 2+1, o 1+1 (t.y., aukstesnius), nes i zemus nelabai ka susidesite, be to, pasimesite tokiame kiekyje smile.gif
5. kampineje spinteleje apacioje dekite naujaja Lemance karusele, puikiai isnaudoja erdve bei "issisuka" beveik100 proc.
6. virsuje tikrai geriau butu L formos spintele, ne tokia kampine kaip dabar, darykite uzdara, tu atviru paprastai nelabai ir prireikia smile.gif
7. siulau vietoj sio kamino tipo gartraukio ideti dar viena spintele, su imontuojamu gartraukiu, ir graziau ir praktiskiau. ir visas pakeliamas spinteles darykite su Blum Aventus HF pakelimo mechanizmais - daugybe mano klientu negali atsidziaugt patogumu smile.gif
8. kadangi mikrobangine jau perkeleme i kita vieta, o stalcius paaukstinome (dabar ten tilps visi kombainai ir kita smulki buitine technika), galime atsisakyti to pusiasalio, nes jis tik be reikalo dalina grazia erdve, uzstato langa, "pririsa" stala toje vietoje ir t.t. (dar galeciau surasti daug argumentu smile.gif) pastatykite dideli pietu stala, jei reikia daugiau zmoniu - islankstoma, ir vietos uzteks.

na, del spalvos as nekomentuosiu, nes cia reikia pamatyt pasirinktas medziagas.. tai tiek smile.gif
Atsakyti