Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

na del spinteliu isdestymo ir patogumo tai nezinau o man asmeniskai del grazio 2 ir 3 variantai tik gal su stiklu spintuciu noreciau daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 11 20, 23:08)

Kuris variantas geresnis? Ten kur stikliniai blokeliai ten durys,bet duru nebus  mirksiukas.gif
Papildyta:
Cia kalbu apie isdestyma visu spinteliu smile.gif

Man tai pirmas geriausiai atrodo. Man asmeniskai saldytuvas tane kampe nepatogiai stovi. Atidarant dureles pastoviai i siena trankysis. Na zinoma galima dureles i kita puse perstatyti. O treciame plane, tai kriaukle labai toli nuo saldytuvo ir vyrikles.
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 11 20, 23:08)

Kuris variantas geresnis? Ten kur stikliniai blokeliai ten durys,bet duru nebus  mirksiukas.gif
Papildyta:

as rinkciaus 2
Atsakyti
man pirmas smile.gif
Atsakyti
Man irgi pirmas, nes ten tarsi atsiskiria virtuves ir valgomojo erdves
Atsakyti
Man irgi pirmas geriausias atrodo
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 11 20, 22:08)
user posted image
user posted image

user posted image

Papildyta:

Man asmeniskai pirmas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktorijag @ 2008 11 20, 22:42)
na del spinteliu isdestymo ir patogumo tai nezinau o  man asmeniskai del grazio 2 ir 3 variantai tik gal su stiklu spintuciu noreciau daugiau  ax.gif

Pirmas variantas del kolkas pora priezasciu
1. nesimato saldytuo turinio is svetaines (zinoma jei ten svetaine)
2. darbo zona isdestyta gaunasi super,nei per daug vietos , nei per mazai smile.gif galbut orkaite i ukine spinta deciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoli: 21 lapkričio 2008 - 09:51
QUOTE(Monita20 @ 2008 11 20, 22:05)
Cia radau vienam SM psl.

Idomesnes virtuves:

user posted image

[

Aciu Monita20, is sios foto galima paimti keleta ideju thumbup.gif patiko man lenktas krastas virtuves
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2008 11 20, 15:33)

Negi niekas neturi jokiu pastebejimu del sios virtuves? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2008 11 21, 12:41)
Negi niekas neturi jokiu pastebejimu del sios virtuves?  unsure.gif

Man si virtuve atrodo labai standartiska, per daug susmulkinta (spinteliu sudalijimo per daug, ypac, jei tai bendra su svetaine erdve), ir nepatogi, nes nematau darbastalio, tik nedidelis tarpelis tarp virykles ir kriaukles. Manau keisciau is esmes. GalBlokuociau aukstus turius i viena kruva (matyt kad prier lango) Tada Daryciau kampini darbastali iki baro. Tik nezinau realiai su matmenim kaip ten - reiktu ziureti ar taip imanoma.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2008 11 21, 13:11)
Man si virtuve atrodo labai standartiska, per daug susmulkinta (spinteliu sudalijimo per daug, ypac, jei tai bendra su svetaine erdve), ir nepatogi, nes nematau darbastalio, tik nedidelis tarpelis tarp virykles ir kriaukles. Manau keisciau is esmes. GalBlokuociau aukstus turius i viena kruva (matyt kad prier lango) Tada Daryciau kampini darbastali iki baro. Tik nezinau realiai su matmenim kaip ten - reiktu ziureti ar taip imanoma.
4u.gif

Aciu uz pasvarstymus 4u.gif daryti su kampiniu darbastatliu iki baro svarsteme, taciau tuomet reiketu ukine spinta su pakelta orkaite deti salia saldytuvo, kas manau nebutu labai gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2008 11 21, 13:48)
Aciu uz pasvarstymus  4u.gif daryti su kampiniu darbastatliu iki baro svarsteme, taciau tuomet reiketu ukine spinta su pakelta orkaite deti salia saldytuvo, kas manau nebutu labai gerai  g.gif

Del koki priezsciu manai, kad nelabai gerai? g.gif Esu daug maciusi tokiu variantu..
Atsakyti