Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(driu @ 2008 12 10, 13:06)
Gal kuri dėjote vietoje plytelių ar plokštės stiklą tarp pastatomos ir pakabinamos spintelės? Niekaip nesugalvoju kokį stiklo apšvietimą sugalvoti, norėtųsi, kad šviesa būtų po stiklu  g.gif

Po stiklu sviesa tikrai graziau. Bet sitas variantas, mano manymu, turi 2 trukumus.
Klausimas ar tikrai gerai apsvies darbastali. Man labai daznai tos sviesos reikia gaminant. O kaip bus su mazais apsitaskimais ant to stiklo?. Kai sviesa svies uz stiklo, bus viskas "kaip ant delno" matoma. Pas mane uzsitasko ir nieks nepamato(na nebent kas spalvotai ir daug, tai iskarto pastebetum), net jei sviesa po spintelem dega.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 12 11, 00:09)
Po stiklu sviesa tikrai graziau. Bet sitas variantas, mano manymu, turi 2 trukumus.
Klausimas ar tikrai gerai apsvies darbastali. Man labai daznai tos sviesos reikia gaminant. O kaip bus su mazais apsitaskimais ant to stiklo?. Kai sviesa svies uz stiklo, bus viskas "kaip ant delno" matoma. Pas mane uzsitasko ir nieks nepamato(na nebent kas spalvotai ir daug, tai iskarto pastebetum), net jei sviesa po spintelem dega.

apsviecia aisku silpniau (nors viskas priklauso nuo lempos), nes sviesa praeina per stikla, bet ir nespigina (gi kambariuose irgi ne plika lempute kabo). Sviesos tikrai pakanka.
O del apsitaskymo matymo, tai atvirksciai - labiau matosi kai sviesa neijungta, nei kai ijungta. Paziurekit i paprasta lempa sviesa ijungus ir isjungus, nesvarumai ( tokie kaip lasai) geriau matosi tik tada kai ji isjungta. O kai sviesa isjungta, stiklas atrodo taip pat kaip ir prie sienos priglaustas. Siuo atveju kalba eina apie matini stikla 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 11 gruodžio 2008 - 00:21
QUOTE(Niren @ 2008 12 10, 12:56)
labai grazi virtuvele. as irgi noriu sviesios blizgios, kokia tai plokste? ar netepli, kur gaminote ir ar patenkinta?

Aciu 4u.gif .

Nu nezinau jau dabar kokia ta plokste. Tik ji lakuota pas mus. Tepli kaip ir visos. Tik ant jos mazai matosi ir labai gerai valosi. Todel as ja labai patenkinta. O kas gamino net nezinau. Siaip ji Alno. Pas mus cia nieks paslapciu neisduoda. O tiesiogiai pas gamintoja negali nusipirkti. Tokia tvarkele. Tik per atstovus doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2008 12 11, 00:16)
apsviecia aisku silpniau (nors viskas priklauso nuo lempos), nes sviesa praeina per stikla, bet ir nespigina (gi kambariuose irgi ne plika lempute kabo). Sviesos tikrai pakanka.
O del apsitaskymo matymo, tai atvirksciai - labiau matosi kai sviesa neijungta, nei kai ijungta. Paziurekit i paprasta lempa sviesa ijungus ir isjungus, nesvarumai  ( tokie kaip lasai) geriau matosi tik tada kai ji isjungta. O kai sviesa isjungta, stiklas atrodo taip pat kaip ir prie sienos priglaustas. Siuo atveju kalba eina apie matini stikla 4u.gif

Ačiū už nuomones, apie apsitaškymus negalvojau, nors bet kokiu atveju, jei taškysis, apsitaškys tiek plytelės, tiek plokštė, tiek ir stiklas.... Dėl šviesos, tai ji ten tikrai ne pagrindinė, o tik stiklui išryškinti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mallena @ 2008 12 10, 23:47)
tinka butent nisoj, o pritvirtint, nemanau, kad problema 4u.gif

user posted image

superinė virtuvė, tik nesuprantu kodėl stiklo prie viryklės nėra? ax.gif maniškė balta, stiklas taip gražiai neišryškės... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 11 gruodžio 2008 - 08:39
QUOTE(mallena @ 2008 12 11, 00:16)
O del apsitaskymo matymo, tai atvirksciai - labiau matosi kai sviesa neijungta, nei kai ijungta. Paziurekit i paprasta lempa sviesa ijungus ir isjungus, nesvarumai  ( tokie kaip lasai) geriau matosi tik tada kai ji isjungta. O kai sviesa isjungta, stiklas atrodo taip pat kaip ir prie sienos priglaustas. Siuo atveju kalba eina apie matini stikla 4u.gif

Mano manymu, lempos i ir stiklo su tokiu apsvietimu neiseina palyginti. Lempa sviecia ryskiai ir nelabai ten ka iziuresi, nes "apakina". O sitas stiklas "dirba" kaip sirma. Ir visi tie jo trukumai(aptaskymai, gal ir kokie mechaniniai pazeidimai) matysis prie tos prislopintos sviesos. Nu gal as klistu blush2.gif .
O man darbastaliui reikia ryskios sviesos, nes nenoriu valgyje kokiu pasaliniu diktu tureti biggrin.gif ax.gif .
Atsakyti
Ciekavinames toliau biggrin.gif polska kuchnia smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2008 12 10, 23:47)
tinka butent nisoj, o pritvirtint, nemanau, kad problema 4u.gif

user posted image

Man labai superine ideja, telikas ant gartraukio thumbup.gif
Atsakyti
Be plyteliu...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 12 11, 14:24)

Kokios uzuolaidos wub.gif wub.gif
O stiklas labai gerai atrodo thumb_yello.gif ,o kaip sako Jblmami ir dar labai praktiska,noriu...... O kur jo ieskot prekyboje Lietuvoje? g.gif gal kas jau ir minejo,bet neuzfiksavau g.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
Man saldytuvas nisoje graziai atrodo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 11, 17:53)
Kokios uzuolaidos  wub.gif  wub.gif 
  O stiklas labai gerai atrodo thumb_yello.gif ,o kaip sako Jblmami ir dar labai praktiska,noriu......  O kur jo ieskot prekyboje Lietuvoje?  g.gif  gal kas jau ir minejo,bet neuzfiksavau  g.gif

Aga, man irgi reikėtų kokių pardavimo vietų...Nes irgi galvoju, kad virtuvėje vietoj plytelių stiklias elegantiškiau atrodytų.
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 11, 16:53)
Kokios uzuolaidos   wub.gif  wub.gif  
   O stiklas labai gerai atrodo thumb_yello.gif ,o kaip sako Jblmami ir dar labai praktiska,noriu......   O kur jo ieskot prekyboje Lietuvoje?  g.gif  gal kas jau ir minejo,bet neuzfiksavau  g.gif

Pas mus stikliai daro. Ir su visokiais pribumbasais jei reikia.
O va kokius stiklus daro olandai. Netgi darbastaliui.Solid Glass Farben
O cia olandu darbastaliai is tekstiles, kuri zymiai stipresne uz laminuotus pavirsius. Taip jie raso g.gif . Bet pati tokio dalyko dar nemaciau ir neciupinejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 11 gruodžio 2008 - 19:22