Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(MAMICY @ 2008 12 07, 18:27)
as kaip stalčių reklamos agentas  cool.gif , tai galiu pasakyti, kad man patogu viska laikyti stalčiuose... is esmes gi stalcius yra ta pati spintele, tik tiek kad tau nereikia listi iki jos galo, kad pasiektum gale esancius daiktus.

pritariu smile.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif naujoke as pas jus temoje,bet mes siuo metu projekta darom virtuves ir norejau paklausti jusu patarimo apie orkaites vieta virtuveje..kaip yra pas jus ir ar patogu ar ne.na,ta prasme as galvoju,kad is grozio puses orkaite grazu pakelta nuo zemes apie metra ar kiek (nezinau tu standartu) ir imontuota,bet siuo atveju ji butu kazkur toliau nuo gartraukio,o man tai atrodo ne praktiska kepant joje ka nors g.gif ir mastau,kad ji geriau imontuota po kaitlente,ant zemes ,kad iskart istraukus ja - galima ijunkt gartrauki.tik jua siuo atveju gal ne taip garzu,na ta prasme per iprasta interjere..kaip jus manot?kokia jusu nuomone siuo klausimu. ax.gif
busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif
tikiuosi suprantamai cia viska "sumaliau" blush2.gif
Atsakyti
Na, as jau nelabai naujoke, tai kiek skaiciau pasisakymus, tai padariau isvada, kad ir taip ir kitaip yra gerai, tai daryk, kaip tau atrodo geriau ir graziau mirksiukas.gif pas mane apacioje, man labiau tradiciskai patinka. jokiu minusu nematau, na, nebent senesniai lenktis bus sunku biggrin.gif , o gartraukis siuo atveju ko gero ne prie ko, ji per prieki ventiliuojasi, tai tas gartraukis nieko nepadeda. nemanau, kad pakeitus jos vieta, kazkas pasikeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 08 gruodžio 2008 - 15:26
QUOTE(Cobre @ 2008 12 08, 16:25)
Na, as jau nelabai naujoke, tai kiek skaiciau pasisakymus, tai padariau isvada, kad ir taip ir kitaip yra gerai, tai daryk, kaip tau atrodo geriau ir graziau mirksiukas.gif  pas mane apacioje, man labiau tradiciskai patinka. jokiu minusu nematau, na, nebent senesniai lenktis bus sunku biggrin.gif , o gartraukis siuo atveju ko gero ne prie ko, ji per prieki ventiliuojasi, tai tas gartraukis nieko nepadeda. nemanau, kad pakeitus jos vieta, kazkas pasikeis.

taip,per prieki,bet as kai paziurejau pas pazistama orkaite kitam gale virtuves nei gartraukis ir kai atidaro orkaite,tai visi garai ant spinteliu kyla ir ilubas ir man toks poreikis,kad ten truksta gartraukio arba ta orkaite ne vietoj g.gif o ir kepimo forma isemus juk ja padet lengviau ant kaitlentes nei ant stalvirsio kur ir is jos kyla juk garai,tai lyg ir patogiau po gartraukiu g.gif
Atsakyti
as ati labai norejau pakeltos orkaites bet man tie garai kylantis ant spintuciu ir tiesiai i lubas nelabai kaip atrode ziurint pas kitus kiek maciau taio pas amne orkaite bus apacioje tradiciskai ir man taip bus gerai smile.gif
o dar mes jau turim buitine susipirke ir sausio viduty bus baldai lotuliukas.gif aciu dievui nereikia naktim minciu deliot kaip sakant saukstai po pietu ir manau viskas bus OK mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 12 08, 16:42)
as ati labai norejau pakeltos orkaites bet man tie garai kylantis ant spintuciu ir tiesiai i lubas nelabai kaip atrode ziurint pas kitus kiek maciau taio pas amne orkaite bus apacioje tradiciskai ir man taip bus gerai smile.gif

vat as taip pat galvoju bigsmile.gif tik galvoju kaip grozio atzvilgiu,nes pas mus virtuve atvira kartu su svetaine,bet jei ji bus ant zemes,tai tada jos net nesimatys-gal ir gerai bigsmile.gif
Atsakyti
norejau paklaust kokios spalvos labiau tiktu virtuves baldams jei sienos ruzavos(gal geriausia perdazyt biggrin.gif ) balta su tamsiu stalvirsiu bet kazin ar praktiska o gai tamsi su sviesiu stalvirsiu...bet virtuve saules nemato na tiesiog idomi jusu nuomone.... mirksiukas.gif gal imestumet ir foto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanadra: 08 gruodžio 2008 - 16:09
QUOTE(sanadra @ 2008 12 08, 17:08)
norejau paklaust kokios spalvos labiau tiktu virtuves baldams jei sienos ruzavos(gal geriausia perdazyt biggrin.gif ) balta su tamsiu stalvirsiu bet kazin ar praktiska o gai tamsi su sviesiu stalvirsiu...bet virtuve saules nemato na tiesiog idomi jusu nuomone.... mirksiukas.gif gal imestumet  ir foto...

Kažkada mačiau nuotraukytę švelniai kreminės spalvytės su rožiniu stalviršiu, niu labai labai simpatiškai atrodė gal kas ir ras internete wub.gif g.gif
Atsakyti
nuo paciu plyteliu priklauso, jei pirksi uz kokia 30lt. tai nemanau, kad jos labai prabangiai atrodys smile.gif , ypac jei jos dar kokios lenkiskos arba is senuku, ar ermitazo, kur kekvienas pamates zinos kiek kainavo ir is kur pirkai smile.gif

As taip pat ne is tu, kurie svaistosi pinigais noredami pasirodyti, bet kartasi nusipirkes pigu daikta gali labai pasigaileti. Mes pvz plyteles pirkom hanza plyteliu turguj. Vienos pigesnes, kitos brangesnes, bet tos pigesnes buvo dvieju spalvu. Ismatavimai parasyti vienodi, o kai pradejom det, net 4mm skirtumas. Ir visas planas zlugo, teko vienas deti istrizai. Rezultatas visai nieko, bet kiek nervu kainavo.
Musu draugai irgi pirko pigias plyteles. Kai pradejo tept glaista, jis isigere i plyteles, isivaizduojat. blink.gif Pardavejai dar nebuvo susidure su tokiu variantu.
Todel is dalies sutinku, kad kartais geriau nepagailet bet isigyt kokybiska daikta.
Atsakyti
perkunija, ar jauti skirtuma tarp isigyti daikta del ispudzio sudarymo ir del kokybes mirksiukas.gif bet ne apie tai kalba rolleyes.gif
del orkaites, na, bute buvo orkaite imontuota standartiskai, o dabar apie metra nuo grindu. auksciau man kur kas patogiau, dabar nenoreciau kitaip. o del garu, na, kazkaip man neistrigo. ventiliuojasi per prieki, na, bekepant orkaites daznai nedarineju, o kai atidarau, tai tik pati orkaite ir aprasoja, kazkaip nebuvo jokio garu gusio g.gif
Atsakyti
kai irenginejome viena buta, pirkome plyteles, pagal uzsakyma is katalogo, laukem ilgai, zinot tie ispanai ir italai rolleyes.gif,brangias ir labai "ale" krutas, o buvo ta pati problema, kad skirtingo atspalvio plyteles, nors ir tos pacios serijos, buvo skirtingo dydzio (2-4mm paklaida). Ir is gamintojo puses buvo pareiksta, kad cia joks ne brokas.
Taip kad ne brangume ar pigume esme.
Atsakyti
rytoj jau gausim projekta virtuves.oj,vargas vargelis tie planavimai kur,kas, kaip bus doh.gif
Atsakyti