Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(vaivira @ 2008 12 07, 16:44)
Sveiki  4u.gif
Is tos serijos, kas ka kur laiko  biggrin.gif As noriu paklaust, kur laikot bulviu tarkavimo masina ir panasius prietaisus? Stalciuose? Ar patogu?

as kaip stalčių reklamos agentas cool.gif , tai galiu pasakyti, kad man patogu viska laikyti stalčiuose... is esmes gi stalcius yra ta pati spintele, tik tiek kad tau nereikia listi iki jos galo, kad pasiektum gale esancius daiktus.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus, kas ką kur laiko, kaip čia tiksliai buvo pasakyta. biggrin.gif Taip, turėjau galvoje nedidelius „einamuosius“ daržovių kiekius. Išties gera mintis bent jau švaresnes daržoves laikyti stalčiuje pintuose krepšeliuose. O bulves ir burokus gal vis dėlto kišiu kibiriukan ir į tokią special virtuvinę kaimišką spintą, į patį dugną, t. y. ant grindų.
Bulvių tarkavimo mašinai, mėsmalei ir panašiems agregatams irgi jau numatyta vieta toje spintoje, tik aukščiau. smile.gif

Dar dėl stiklo virtuvėj virš stalviršio (tos temos apie fototapetus neįveikiau, 50 psl. jau ne mano sveikatai doh.gif ) - kas ten būna už to stiklo - glaistyta siena? mini fototapetai? ir ar tuos stiklus deda tik permatomus, ar nebūtinai?

Atsakyti
ner_ko kas liecia stiklo virs stalvirsio, patarciau gerai pagalvoti pasverti visus pliusus ir minusus cia kas liecia praktiskumo.O kas liecia grozio tai grazu, ypac jei jis dar padekoruotas kokiais ornamentais, nu cia priklauso nuo stilio koks dekoras bus.Ir aplamai patarciau jei ka nors darai visad pirma ramiai pasverk kiekviena sugalvota dalyka interjere kiek jis bus praktiskas, ar jis neatsibos, ar bus tinkams prie tavo buto ar namo interjero.nes daug zmoniu pirma nusiperka paskui galvoja smile.gif
Atsakyti
4u.gif O kaip yra su grindu akmens mases plytelemis,kaip jos plaunasi?Pas tevus yra keramikines blizgio,na jas plauti,tai..... doh.gif Su bet kokiu skuduru neplausi,nes visi pukeliai,plaukai taip ir lieka ant plyteliu g.gif
Atsakyti
O kaip yra su grindinemis akmens mases plytelemis?Kaip jos plaunasi?Nes pas tevus yra blizgios keramikines,tai jas plaut ....... doh.gif Visi pukai, plaukai taip ir lieka arba turi sluostys 101 karta kol svariai isplauni g.gif
Atsakyti
naujakure , nematau skirtumo ar keramikines ar akmens mases plyteles, yra dabar daug specialiai plytelem skirtu skysciu, tiek keramikinem, tiek akmens mases plytelem, nu gal tik, jei blizgancios kaip stiklas akmens mases plyteles, tai siek tiek reikia patrinti, bet nusivalo gan gerai, bent jau pas mane yra isklijuotos tai nesiskundziu, nu zinoma ne virtuveje, bet wc, o virtuveje geriau patarciau su siek tiek reljefu, nes blizgios ir lygios kaip stiklas plyteles yra labai slydzios nu ir zinoma ant ju labai gerai pasimato dulkes, nebent kokios marmuro teksturos bus.Bet yura ir pliusu, blizgios plyteles didina erdve, suteikia siek tiek prabangos, zinoma dar ir nuo paciu plyteliu priklauso, jei pirksi uz kokia 30lt. tai nemanau, kad jos labai prabangiai atrodys smile.gif , ypac jei jos dar kokios lenkiskos arba is senuku, ar ermitazo, kur kekvienas pamates zinos kiek kainavo ir is kur pirkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita07 @ 2008 12 08, 08:30)
naujakure , nematau skirtumo ar keramikines ar akmens mases plyteles, yra dabar daug specialiai plytelem skirtu skysciu, tiek keramikinem, tiek akmens mases plytelem, nu gal tik, jei blizgancios kaip stiklas akmens mases plyteles, tai siek tiek reikia patrinti, bet nusivalo gan gerai, bent jau pas mane yra isklijuotos tai nesiskundziu, nu zinoma ne virtuveje, bet wc, o virtuveje geriau patarciau su siek tiek reljefu, nes blizgios ir lygios kaip stiklas plyteles yra labai slydzios nu ir zinoma ant ju labai gerai pasimato dulkes, nebent kokios marmuro teksturos  bus.Bet yura ir pliusu, blizgios plyteles didina erdve, suteikia siek tiek prabangos, zinoma dar ir nuo paciu plyteliu priklauso, jei pirksi uz kokia 30lt. tai nemanau, kad jos labai prabangiai atrodys smile.gif , ypac jei jos dar kokios lenkiskos arba is senuku, ar ermitazo, kur kekvienas pamates zinos kiek kainavo ir is kur pirkai smile.gif

Na zinos kur pirkai tik tie kurie domisi tuo reikalu (daro remonta namuose, ruosiasi pirkti) mano manymu nevaikso zmones kuriems nereikia plyteliu po tuo skyrius, o kam reikia tai pravaiksto beveik visus galimus variantus, ir pasirenka ne tik pagal grozi, bet ir galimybes..... todel kiekvieno asmeninis reikalas, kur perka plyteles. ir visa kita..Mano manymu situo klausymu nederetu garsiai reiksti nuomones.. nes nezinai koki zmogu i kokia (nemalonia) situacija gali pastatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita07 @ 2008 12 08, 08:30)
naujakure , nematau skirtumo ar keramikines ar akmens mases plyteles, yra dabar daug specialiai plytelem skirtu skysciu, tiek keramikinem, tiek akmens mases plytelem, nu gal tik, jei blizgancios kaip stiklas akmens mases plyteles, tai siek tiek reikia patrinti, bet nusivalo gan gerai, bent jau pas mane yra isklijuotos tai nesiskundziu, nu zinoma ne virtuveje, bet wc, o virtuveje geriau patarciau su siek tiek reljefu, nes blizgios ir lygios kaip stiklas plyteles yra labai slydzios nu ir zinoma ant ju labai gerai pasimato dulkes, nebent kokios marmuro teksturos  bus.Bet yura ir pliusu, blizgios plyteles didina erdve, suteikia siek tiek prabangos, zinoma dar ir nuo paciu plyteliu priklauso, jei pirksi uz kokia 30lt. tai nemanau, kad jos labai prabangiai atrodys smile.gif , ypac jei jos dar kokios lenkiskos arba is senuku, ar ermitazo, kur kekvienas pamates zinos kiek kainavo ir is kur pirkai smile.gif

labai jau snobiskas postas... ne plyteliu kainoje esme ir ne pardavejo pavadinime... o kitakart nupirkes plyteles uz 300 lt vnt gali taip supiginti ne vietoj suklijaves, kad atrodys daug pigiau nei tos uz 30 lt is senuku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 08 gruodžio 2008 - 09:51
O man koks skirtumas kad zinos kur pirkau?? As NIC pirkau, tai gal kaip ir nesiskaito labai jau prastai (na i ta sarasiuka nepapuoliau biggrin.gif ), bet juk koks skirtumas, ten yra nuo labai pigiu, kinietisku, iki gana brangiu plyteliu. O visai nesenai maciau nupirktas akcijines plyteles pas viena is statybininkiu, man laaabai patiko, nes viskas suderinta, saikinga. Pagyriau tik tada pasake, is kur ir kad pigios visai. na, tai tiesiog zaviuosi zmonemis, kurie sugeba ir pigiai ir graziai irengineti savo namucius.
parasiau ir paskui dar sove mintis durna. o ka nikita darytumete, jei kazkas uzsispyres imtu tvirtinti, kad tokias plyteles, kaip jusu, mate senukuose uz 50 litu? Nestumete jies saskaita, kad zinotu is kur ir kiek kainavo?? Na nejaugi siais laikais tai vis dar taip svarbu? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 08 gruodžio 2008 - 10:09
Na zinos kur pirkai tik tie kurie domisi tuo reikalu (daro remonta namuose, ruosiasi pirkti) mano manymu nevaikso zmones kuriems nereikia plyteliu po tuo skyrius, o kam reikia tai pravaiksto beveik visus galimus variantus, ir pasirenka ne tik pagal grozi, bet ir galimybes..... todel kiekvieno asmeninis reikalas, kur perka plyteles. ir visa kita..Mano manymu situo klausymu nederetu garsiai reiksti nuomones.. nes nezinai koki zmogu i kokia (nemalonia) situacija gali pastatyti

Skonis gi skiriasi, kartais kai ieskai kokios spalvos i kitas net neziuri. Va mes dabar daug kur vaikstom po tokias parduotuves, bet juk prekiu tiek, kad tikrai pamacius pas draugus kokias plyteles ar sviestuva net neatsiminciau is Senuku, Ermitazo ar kokios kitos parduotuves. Va tik Dvarčionių keramkos kolekcijas kazkaip daugmaz atspeciau, bet argi del to turi buti kazkam geda ?
Atsakyti
paskaiciau ir pagalvojau eilini karta kaip man gaila zmoniu, kurie vergauja daiktams, zmonems, perka plyteles po 300, kad sudarytu prabangos ispudi, nors realiai gali sau leisti tik tas uz 30 is senuku g.gif ...ne ispudi reikia sudarineti, o tiesiog patogiai ir jaukiai gyventi, taip, kad namai kaip magnetas trauktu...bet visi mes skirtingi, visi skirtingai mastome...bet nesuprantu vieno, is kur pas zmones norai sudarineti kitu akyse kazkokius ispudzius...
Atsakyti
Idejoms pasisemti mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti