Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sveikos mamytes, as cia truputi ne i tema, bet gal kam reiktu elektrines orkaites, retro stiliaus. Galiu pasiulyti uz 1150 litu, nauja, neispakuota, tiesiog mums ji nebetinka verysad.gif , darysim kitokio stiliaus virtuve... Galetumem atvezti i Vilniu. 4u.gif

Stai tokia:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2008 12 05, 19:26)
Na man džiovyklė tikrai nereikalinga, nes aktyviai naudoju indaplovę  ax.gif  ir kavą išgėrus puodelį dedu į indaplovę  ax.gif Viską plaunu indaplovęje, išskyrus keptuves ir gerus peilius  ax.gif

as jei isplaunu koki netilpusi puodeli ar bliudeli, tai pasluostau jas sluoste... arba palieku ant kriaukles "dziovyklos" pavarveti
Atsakyti
as bandau su Alno deliotis, bet kazkaip arba nemoku, ar kazkaip nelabai man ta programa g.gif Spinteliu nera tokiu, kur man reiketu, dujine tik vienokia. g.gif
ir kaip jus pasukat ta 3D vaizda? kad matosi is ivairiu pusiu g.gif
Atsakyti
nu kazkoks vargas doh.gif o kaip jus pasukat ta vaizda? ir kaip padidint? nes dabar sugebejau visai sumazinti blink.gif
Papildyta:
sugebejau kazkaip aukstyn kojom paversti virtuve ir niekaip negaliu normaliai pastatyti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2008 12 05, 00:34)
kokie idomus pasiulymai  thumbup.gif
as mielai paklausyciau savo virtuvei patarimu  ax.gif nes projektas tik pirminis, bet esme matosi  :ax:tik dar po tom dviem pakabinamom lentynom noriu dar vienu su matiniu stiklu user posted image
p.s. prasau necituokite nes nuotrauka isimsiu.

cia ir galutiniam projektui dar neblogai, bet kaip pradinis tai super.
na del tos kriauklės isdėstymo gali viskas susijaukti ir galinis gali buti blogesnis.
velgi nezinau ar komunikacijos netraukomos. bet bent jau apatines dalies labai daug kas keisis nusprendus kur bus kriaukle.
manau (gal ir klystu), kad kriaukle geriuasia deti i kampine spintele, salia lango, ir virykle traukti truputi link baro.
user posted image
siuo atveju is gartraukio abieju pusiu butu daug daugiau erdves toms spintelems, todel yra daugiau galimybiu suzaist su virsutine dalimi. apskritai bet jau as siulau apatine dali daryti taip kad prioritetes butu patogumui, virsutine dali naudoti daugiau groziui.
nepyklit, cia del laiko stokos tikrai neidealu varianta idejau, tiesiog cia ideja kaip galima butu isdestyti apatines spinteles.
del stilklolo lentineliu, tos kur virs baro atrodo silpnai ir nezinau ar jos reikalingos, gal ten isvis kokitokio tipo stiklo lentyneles padaryt, tiesiog kaip spintetele su lentinelem, nezinau, cia kazka reikia sugalvot, taip greit nepasakysiu.
barai man nera super patinkantis dalikai, todel neatkalbinesiu jo daryt, turbut jums jo tiesiog reikia. ten salia virykles prideta cargo, na siuo atveju jie ten isipaiso, bet suteikia siai virtuviai tradiciskumo, o ne isskirtinumo, kaip jus noretumete. ir namau, kad atvira spintele su ranksluostine kampe tiktai netinka, , na jei norite raksluostines, yra ir uzdaru spinteliu sprendimu.
apskritai jusu pradinis variantas, tai tradinis tvarkingas projektas.

Papildyta:
QUOTE(Rimvyda @ 2008 12 04, 16:22)

Kas del Abociaus patarimu, tai kaip sakoma del skonio nesigincijama, bet mano skoniui man nelabai toks isdestymas. Su pusiasaliu gal ir graziau, bet mes ankstesniuose namuciuose jau kazka panasaus kaip pusbari turejome ir visgi naujuose nutarem atsisakyti, nes seima jau padidejo ir norisi tureti patogu valgomojo stala su kedem. Svetaine ir virtuve bendroje erdveje, tad as linkusi labiau isvis virsutiniu spinteliu nedaryti, kad neapkrauti bendros aplinkos.

atsisakimas virsutiniu spinteliu tikrai siek tiek padejo, nepuolu to siulyt, kadangi mazai kam priimtina virtube be virsutiniu spinteliu.
manau, kad stipriai klystate net nemastydami apie pusesali, jis ne tiek jau daug vietos uzimtu ir nemanau, kad nebutu suderintinas su normaliu valgomuoju stalu, o kas jums svarbu, bendravimas su esanciuais svetaineja isliktu normalus, o ne stovint sonu, kaip jus dabar planuojate.
ir amtote, jus pateikiat projekta, bet tik veliau isaiskeja, kad jums dauūg kas netinka, tiesiog gal but reikejo dauigiau issakyt savu pageidavimu, aprasyt geriau situacija, tai butumete gavusi tikslesnius ir naudingesnius patarimu is pat pradziu.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 12 05, 21:10)
Situacija:

Isgeriau arbata, isploviau puodeli- kur padeti slapia???? Tas pats, tarkim koki dubeni po vaisiu, isplovei -kur padeti?

Isgeriu ir neplaunu, tiesiog tiesiai i indaplove. net nesuprantu, kam plauti jei yra indaplove. Arba tiksliau kam pirkti indaplove, jei vis tiek plauni rankomis g.gif . As turiu dvi pjaustymo lenteles, dvi tarkas, nusipirkau papildomai puodeliu ir t.t. ir plovimo problema rankomis isprendziau. vienintelis atvejis, kai plaunama rankomis, kai tarkim man prireikia butent tos keptuves antra karta per diena, bet tada tai tikrai net nematau prasmes dziovinti, jos man reikia greitai ir dabar, tam ir yra ranksluostukai. Bet cia jau iprocio matyt reikalas, jei kas jaucia malonuma plauti puodelius, o paskui dar ir indaplove jungti, lai taip ir elgiasi. as jungiu indaplove, net jei ji neprisirenka pilna arba jungiu kelis kartus, jei matau, kad to reikia. Tiesiog as JA TAM IR PIRKAU, KAD DIRBTU VIETOJE MANES.

QUOTE(ABocius @ 2008 12 06, 11:38)

nepyklit, cia del laiko stokos tikrai neidealu varianta idejau, tiesiog cia ideja kaip galima butu isdestyti apatines spinteles.

as gal nelabai suprantu, bet kur indaplove? nes seimininke lyg ir sake, kad galvoja apie ja ir jos vieta.
Atsakyti
Trys klausimai mamytėms ir ABociui, kuris ne mamytė smile.gif:

1. Kur laikote ar planuojate laikyti daržoves? Tarkim, paprastas bulves, burokėlius iš parduotuvės ar iš sodo smile.gif (netaikoma tiems / toms, kas perka iškart virtus, tarkuotus ir vakuumuotus).

2. Kaip yra su stiklu virš viryklės ar kriauklės (vietoj plytelių), ar patogu, praktiška? Žinau, kad kai kas pasidaro, o ar paskui patenkinti būna? Nes mes su vyru bediskutuodami šia tema jau iki absurdų prieinam (jis sako: trinktelsi ir įskils; aš sakau: kas gi tranko, ir dar vertikalų paviršių, prie kurio tiesiogiai neprieina; vyras: o kaip mašinos stiklas, gi įskilo?; aš: ten akmenukas pataikė, o aš virtuvėj akmenim nesimėtau, ir t. t.... lotuliukas.gif ).

3. Kalbant apie medžio dulkių plokštes, ar jos daromos itin ryškių, blizgių spalvų? Čia kažkas seniau buvo įmetęs tokią raudoną virtuvėlę, net blizgančią nuo raudonumo. smile.gif Jau nebepamenu, ar ten virtualus projektas buvo, ar realus. Labai gražu (tik mane domintų ne raudona), tačiau ar įmanoma tokį efektą išgauti su MDF, be laminato, o su tuo natūraliu medžio lukštu (kaip suprantu, būtent juo dengiamos MDF)?

Ačiū iš anksto. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ner_ko: 06 gruodžio 2008 - 18:20
Manau kalbi ne apie bulviu atsargas ziemai? tongue.gif jei tik apie tai ,kas skirta greitam suvartojimui, tada as tam jau projektuodama skyriau viena apatini stalciu salia kriaukles, t.y. per viduri kriaukle, su po ja esancia spintele siuksliu kibirui, is desines indaplove, o is kaires stalciu blokas. tai vat apatinis stalcius ir yra skirtas toms darzovems, jis pas mane nera platus, bet uztenka vietos bulvems, obuoliams, cesnakams ir svogunams. kol kas viskas laikoma pravertuose maiseliuose, ateityje nupirksiu pintus krepsiukus. bent jau bulvems tai tikrai. Nu laaabai patogu man taip, nes as megstu lupti atsisedusi ant grindu, tai tik stalciu atidarau, salia kibiriuka pasistatau ir kimbu i darbus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 12 05, 16:22)
Esu turbut pamisusi, bet noriu kad butu kaip imanoma kuo daugiau vienodu liniju,o to nepadaro man ne vienas doh.gif Ziuresim kaip cia gausis, bet jauciu vistiek neisgausiu to ko noriu verysad.gif

Galima tada daryti stalciu imitacija kaip cia buvo temoj kazkieno
Papildyta:

2. Kaip yra su stiklu virš viryklės ar kriauklės (vietoj plytelių), ar patogu, praktiška? Žinau, kad kai kas pasidaro, o ar paskui patenkinti būna? Nes mes su vyru bediskutuodami šia tema jau iki absurdų prieinam (jis sako: trinktelsi ir įskils; aš sakau: kas gi tranko, ir dar vertikalų paviršių, prie kurio tiesiogiai neprieina; vyras: o kaip mašinos stiklas, gi įskilo?; aš: ten akmenukas pataikė, o aš virtuvėj akmenim nesimėtau, ir t. t.... lotuliukas.gif ).

Pasiskaityk tema "Fototapetai". Ten daug apie tai diskutuojama
Atsakyti
QUOTE(ner_ko @ 2008 12 06, 18:18)
Trys klausimai mamytėms ir ABociui, kuris ne mamytė smile.gif:
1. Kur laikote ar planuojate laikyti daržoves? Tarkim, paprastas bulves, burokėlius iš parduotuvės ar iš sodo  smile.gif (netaikoma tiems / toms, kas perka iškart virtus, tarkuotus ir vakuumuotus).

1.Dideliu atsargu manau virtuvej nieks nelaiko. As turiu stalciu, kuriame telpa ir bulves ir svogunai ir cesnakai. O tokius burokelius tai tik rusy laikau, nes jie labai greitai apvysta. Morkas saldytuve(maza kieki), nes labai greit pelyja ar vysta. Obuoliams, pomidorams, bei kitiems vaisiams paskyriau atskirai lentyna.

2.Pas mus stiklas ant sienos jau 3metai. Ir dar nieko jam neatsitiko ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2008 12 05, 11:01)
Koks jis matinis bebutu vis tiek per ji persisviecia.  gal dar tu stikliniu lentyneliu nedeciau  g.gif

nu, kad nepersišviečia schmoll.gif

o lentynėlių tai aš irgi nedėčiau, berrikalinga vieta niekučiams ir dulkių kaupimuisi cool.gif

QUOTE(Iriska @ 2008 12 05, 19:10)
Situacija:

Isgeriau arbata, isploviau puodeli- kur padeti slapia???? Tas pats, tarkim koki dubeni po vaisiu, isplovei -kur padeti?

išgėrei ir dedi į indaplovę arba išplauni, išluostai ir dedi i lentyną, kam jį kažkur džiovinti? g.gif

QUOTE(indregu @ 2008 12 05, 19:44)
Sveikos mamytes, as cia truputi ne i tema, bet gal kam reiktu elektrines orkaites, retro stiliaus. Galiu pasiulyti uz 1150 litu, nauja, neispakuota, tiesiog mums ji nebetinka  verysad.gif , darysim kitokio stiliaus virtuve... Galetumem atvezti i Vilniu.  4u.gif

wub.gif kokia graži thumbup.gif parašyk į a.ž. kokios funkcijos.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Is tos serijos, kas ka kur laiko biggrin.gif As noriu paklaust, kur laikot bulviu tarkavimo masina ir panasius prietaisus? Stalciuose? Ar patogu?
Atsakyti