QUOTE(Rimvyda @ 2008 12 04, 09:52)
Kažkada rudeniop bandžiau su Alno programėle dėliotis kelis variantus ir labai ačiū toms ir tiems
, kurie padėjo pasiekti optimaliausio varianto. Kitą savaitę jau galutinai suderinsim su baldžiais ir bandysim laukti rezultato, bet dar prieš tai įdedu pora variantų tarp kurių dar mėtausi ir laukiu komentarų gal visgi dar su Jūsų pagalba rasim trūkumų, kuriuos dar nevėlu ištaisyti. Planelio iš baldžiaus neturiu, bet pabandžiau atvaizduoti ta pati su Alno. Mėtausi ir neapsisprendžiu pagrinde dėl kampo po kriaukle lyg ir patogiau tam variante kur ne status L kampas, bet pas tėvus yra status spintelių kampas ir nieko ten nepatogaus
Įdedu tris variantus ir laukiu gal kas kokių minčių mestels:
Iš anksto ačiū
Papildyta:
Beje pamiršau paminėti, kad spintų nelabai pavyks atsisakyti, nes vienoje bus šaldytuvas,o kitoje nemažas šildymo katilas...
Nežinau, kurioj spintoj bus šaldytuvas ir kokiam aukšy katilas. Jei katilas šalia orkaitės, galima stalviršį pratęsti iki šaldytuvo ir po apačia pasidaryti stalčius (jei patinka stalčiai). Tam tarpely tarp spintų ir orkaitės gal tilptų rankšluostinė. Jei ne, siūlyčiau kažkur įkišti, gal šiek tiek pratęsti link lango spinteles. Ji užima apie 15 cm, bet labai praktiška. Gali būti uždara.
Kampo sprendimas man geresnis pirmam variante. Aš palikčiau kriauklę kampe ir dėčiau tokias sulenkiamas dureles. Vis tiek ten po apačia nelabai kas tilps, gal šiukšliadėžė. Bet prieiti prie kriauklės bus žymiai patogiau, nereiks toli lenktis. Be to liks daug vietos iš abiejų kriauklės pusių.
Dėl pakabinamų spintelių daryčiau vieną ilgą tam aukšty kut matinės durelės ir kitą ant tos sienos kur langas. Bet jūs lyg sakete kad nenorite spintelių aukštai. Pas mus panašus variantas ir mes neturim jokios indaujos, tai paliksim spinteles. Ten susidesim lėkštes, puodelius. taures, bokalus ir pan. Kas pasidaro mažai spintelių paskui gailisi, nes yra daug daiktų, kuriuos reikia kažkur susidėti.
Siūlyčiau susirašyti visus daiktus, kuriuos laikysite virtuvėje ir numayti jiems vietą. Aš net centimetrais išsimatavau, pvz, kiek termoso aukštis ir kur jį dėsiu. Beje, ar rozečių nepamišot šalia darbastalio? Ir virdulį kur jungsite.
Čia mano pamąstymai, gal kuo nors pravers ir jums