Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(citrinuke33 @ 2008 12 02, 20:41)
Grystant prie ankstesnes temos,- as uzsisakinejau virtuves baldus "Bevargo". Man labai patiko, kad jie turi daug geru ideju. Grazus dizainas, labai skiriasi nuo jau iprastiniu matytu virtuviu. kainavo nemazai, bet pasiteisino grazia , kokybiska virtuve ir darbu isbaigtumu. neturiu prie ko prikibti. Siaip tai daug teko isvaiksciot ir isieskot, kol apsisprendem uzsisakyti, nes pasiulymu tikrai daug buvo. rolleyes.gif

ka cia tau begrizt, kad cia tavo pirma ir paskutine zinute siame formume.
matosi, kad 100% reklama cia.
dar net nenusimato klientai, dar reklamos faze, o jau zmonem makaronus kabinat, tai kas bus toliau?
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2008 12 02, 21:27)
turbut ne cia sukeliau nuotraukas, kad komentaru 0  unsure.gif

kazkaip man truksta dar spinteliu uz gartraukio g.gif lyg nebaigta atrodo 4u.gif
o siaip sveikinu isirengus virtuve, maniske dar toli...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freewind: 03 gruodžio 2008 - 00:15
QUOTE(Cobre @ 2008 12 03, 00:29)

labai įdomi, tiktų ir tokia, tik kur galėčiau tokią nusipirkti?
Atsakyti
na mergaites jus ir aktyvios..ir dar nepasitenkinimo gaideles is kaikuriu pajutau.
schmoll.gif zodziu, norejau pasitikrinti kas yra internete apie kai kurias firmas, kurios man dare baldus, apdaila, duris ir tt. uzejau ant sios temos apie virtuves. parasiau savo nuomone ir kita diena randu jau kelis atsiliepimus. jokios reklamos nevarau, tiesiog rasau savo nuomone. kodel is kart tureciau talpint savo virtuves nuotrauka?
ar as turiu teisintis pries kaska? ir kaskam kaska irodinet? beje, negaliu taip nuolat sedet prie kompo kaip tamsta ABocius, ir nuolat rasinet i forumus. ir kodel is tamstos toks kupinas pykcio laiskutis?
Papildyta:
ir dar...ABociau, puiku, kad esi "istikimas dalyvis" siame forume. labai dziaugiuosi uz tave...gal tamsta jusu didenybe, leisite ir man, naujokei truputi padalyvauti?
ar turite teise nuspresti kieno zinute bus pirmutine bei paskutine?
Papildyta:
QUOTE(freewind @ 2008 12 02, 21:52)
na tai dek ivertinsim smile.gif
o tai keistai skamba firmos gyrimas nematant produkto g.gif
itartinai man atrodo tos firmeles, kur neturi jokiu ekspoziciju, arba jos beviltiskai pasene ir dar sako ne dabar mes kokybiskiau darom cia jau senas visi darineja ir atseit sugadino doh.gif
tai bet as namie juk irgi darinesiu blink.gif

todel labai ilgai ir vaiksciojom su vyru kol suradom gera ekspozicija, verta demesio. pirmiausia "issiciupineji" viska, paziuri kokie zmones su tavim bendrauja.
kai rinkomes virtuve, daugiau pasiklioviau savo vyro (architektas) nuomone kur uzsakineti, mat jis zino visokias subtilybes apie baldus. man tereikejo issirinkt spalvas mirksiukas.gif ir projektuka paderint.
Atsakyti
QUOTE(citrinuke33 @ 2008 12 03, 11:33)
na mergaites jus ir aktyvios..ir dar nepasitenkinimo gaideles is kaikuriu pajutau.
schmoll.gif  zodziu, norejau pasitikrinti kas yra internete apie kai kurias firmas, kurios man dare baldus, apdaila, duris ir tt. uzejau ant sios temos apie virtuves. parasiau savo nuomone ir kita diena randu jau kelis atsiliepimus. jokios reklamos nevarau, tiesiog rasau savo nuomone. kodel is kart tureciau talpint savo virtuves nuotrauka?
ar as turiu teisintis pries kaska? ir kaskam kaska irodinet? beje, negaliu taip nuolat sedet prie kompo kaip tamsta ABocius, ir nuolat rasinet i forumus. ir kodel is tamstos toks kupinas pykcio laiskutis?

Tiesa pasakius man irgi kaip reklama nuskambejo.. unsure.gif ir ne is pykcio tiesiog taip nuskambejo. Ir jei esi naujoke, is kur zinai kiek bocius sedi? Ir kita vertus cia jo asmeninis gyvenimas, kaip nori taip ir leidzia laika. Nors nieko blogo pries bevargo negaliu pasakytu, man ju virtuves patinka, idejos irgi thumbup.gif Ir bendravo, ne taip idealiai su mano klientu, bet pakenciamai.. bendravime tikrai rasciau daug minusu smile.gif kompetencijos stokos ir pan.
ir beje, ginant save nereikia spjaudyti ant kitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinuke33 @ 2008 12 03, 11:33)
todel labai ilgai ir vaiksciojom su vyru kol suradom gera ekspozicija, verta demesio. pirmiausia "issiciupineji" viska, paziuri kokie zmones su tavim  bendrauja.

ir kas is to? tavo projekta nupiesia labai malonus vadybininkas ar dizaineris, o pagamina abi kaires rankas turintis Petras, sumontuoja jau dvi desines rankas turintis Jonas ir tu labai dziaugiesi tuo, kad tau maloniai nupiese projekteli biggrin.gif

manau kazkur kitur esme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinuke33 @ 2008 12 03, 12:33)
schmoll.gif  zodziu, norejau pasitikrinti kas yra internete apie kai kurias firmas, kurios man dare baldus, apdaila, duris ir tt. uzejau ant sios temos apie virtuves. parasiau savo nuomone ir kita diena randu jau kelis atsiliepimus. jokios reklamos nevarau, tiesiog rasau savo nuomone. kodel is kart tureciau talpint savo virtuves nuotrauka?
Papildyta:
ir dar...ABociau, puiku, kad esi "istikimas dalyvis" siame forume. labai dziaugiuosi uz tave...gal tamsta jusu didenybe, leisite ir man, naujokei truputi padalyvauti?
ar turite teise nuspresti kieno zinute bus pirmutine bei paskutine?

atsiprasau, jei apsirikau, bet tokiu kurie savo pirma zinute giria kazkokia tai firma cia pilna, ir tai vienareiksmiskai reklamiariai. nejaugi nesuradai nieko apie ka kitka diskutuot savo pirmoje zinuteje ir taip svarbu buvo prisiregistruoti ir parasyti tai ka rasiai? zmones vien del to dazniausiai nesiregistruoja.
tiesa pasakius nesu isitikines ir dabar, kad tu nesi reklamere
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 03, 13:19)
ir kas is to? tavo projekta nupiesia labai malonus vadybininkas ar dizaineris, o pagamina abi kaires rankas turintis Petras, sumontuoja jau dvi desines rankas turintis Jonas ir tu labai dziaugiesi tuo, kad tau maloniai nupiese projekteli biggrin.gif

manau kazkur kitur esme smile.gif

Geras thumbup.gif prajuokinai, bet tame tiesios tikrai yra... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2008 12 02, 22:27)
turbut ne cia sukeliau nuotraukas, kad komentaru 0  unsure.gif

Virtuvėlė tikriausiai patogi, nemažai vietos ant darbastalio, na o kas dėl vaizdo, tai svarbu, kad patiems patiktų. Man asmeniškai labiau patinka simetriškesnės formos ir didesnis sienų ir pakabinamų spintelių spalvų kontrastas. Gero naudojimo 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės ar dedatės virtuvėje ant sienos relingus, ar jie patogu, nes kiek čia įdėta virtuvių, kiek mačiau jau niekas nebededa jų?
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 12 03, 16:33)
Mergaitės ar dedatės virtuvėje ant sienos relingus, ar jie patogu, nes kiek čia įdėta virtuvių, kiek mačiau jau niekas nebededa jų?

kabina, tiesiog cia nuotrauku tokiu nera. Patogu mazesnese virtuves, galbut virtuveje su svetaine nelabai graziai - tvarkingai atrodys, bet del praktiskumo tai manau,kad patogu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 12 03, 17:07)
atsiprasau, jei apsirikau, bet tokiu kurie savo pirma zinute giria kazkokia tai firma cia pilna, ir tai vienareiksmiskai reklamiariai. nejaugi nesuradai nieko apie ka kitka diskutuot savo pirmoje zinuteje ir taip svarbu buvo prisiregistruoti ir parasyti tai ka rasiai? zmones vien del to dazniausiai nesiregistruoja.
tiesa pasakius nesu isitikines ir dabar, kad tu nesi reklamere

prisiregistravau , todel , kad esu ant "karstuju" darausi savo namuose remonta ir renkuosi kitus baldus. ir tiesiog gal per daug susikausciusi parasiau savo pirmaja zinute.esu susizavejusi ta firma, bet daugiau neaskaluosiu sia tema, kad vel nebuciau "nuskalpuota". beto as ir nenoriu kas kam kaska irodineti ar itikineti, man ne 15 metu....o kita kart gal prisiregistruosiu su vardu "reklamere" doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Yoli @ 2008 12 03, 15:16)
Tiesa pasakius man irgi kaip reklama nuskambejo.. unsure.gif  ir ne is pykcio tiesiog taip nuskambejo. Ir jei esi naujoke, is kur zinai kiek bocius sedi? Ir kita vertus cia jo asmeninis gyvenimas, kaip nori taip ir leidzia laika. Nors nieko blogo pries bevargo negaliu pasakytu, man ju virtuves patinka, idejos irgi  thumbup.gif Ir bendravo, ne taip idealiai su mano klientu, bet pakenciamai.. bendravime tikrai rasciau daug minusu smile.gif kompetencijos stokos ir pan.
ir beje, ginant save nereikia spjaudyti ant kitu  4u.gif

atrodo nesispjaudziau. pati jauciausi apspjauta. esu naujoke ir nezinau kiek bociu sedi, tiesiog po juo nicku parasyta "istikimas dalyvis", lygiai kaip po manuoju "naujoke".kiekvienas turi teise savo nuomone rasyti. rasau ir as savaja.
Atsakyti