na mergaites jus ir aktyvios..ir dar nepasitenkinimo gaideles is kaikuriu pajutau.
zodziu, norejau pasitikrinti kas yra internete apie kai kurias firmas, kurios man dare baldus, apdaila, duris ir tt. uzejau ant sios temos apie virtuves. parasiau savo nuomone ir kita diena randu jau kelis atsiliepimus. jokios reklamos nevarau, tiesiog rasau savo nuomone. kodel is kart tureciau talpint savo virtuves nuotrauka?
ar as turiu teisintis pries kaska? ir kaskam kaska irodinet? beje, negaliu taip nuolat sedet prie kompo kaip tamsta ABocius, ir nuolat rasinet i forumus. ir kodel is tamstos toks kupinas pykcio laiskutis?
Papildyta:
ir dar...ABociau, puiku, kad esi "istikimas dalyvis" siame forume. labai dziaugiuosi uz tave...gal tamsta jusu didenybe, leisite ir man, naujokei truputi padalyvauti?
ar turite teise nuspresti kieno zinute bus pirmutine bei paskutine?
Papildyta:
QUOTE(freewind @ 2008 12 02, 21:52)
na tai dek ivertinsim
o tai keistai skamba firmos gyrimas nematant produkto
itartinai man atrodo tos firmeles, kur neturi jokiu ekspoziciju, arba jos beviltiskai pasene ir dar sako ne dabar mes kokybiskiau darom cia jau senas visi darineja ir atseit sugadino
tai bet as namie juk irgi darinesiu
todel labai ilgai ir vaiksciojom su vyru kol suradom gera ekspozicija, verta demesio. pirmiausia "issiciupineji" viska, paziuri kokie zmones su tavim bendrauja.
kai rinkomes virtuve, daugiau pasiklioviau savo vyro (architektas) nuomone kur uzsakineti, mat jis zino visokias subtilybes apie baldus. man tereikejo issirinkt spalvas
ir projektuka paderint.