Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(vaivira @ 2008 11 29, 23:40)
Aciu atsakiusiems  4u.gif Vis bandau ta savo virtuve deliotis, bet nieko gero nesugalvoju  doh.gif Gal kas pagelbes, imetu nuotraukele
http://s143.photobuc...nt=DSCF2831.jpg

Cia matyti vieta virtuvei (bendroj erdvej su svetaine), pagrindine dalis eitu palei siena be laiptu ir turetu uzsisukti po laiptais. Ilgesnes sienos ilgis - 3,24 m, po laiptais nuo rozeciu - 1,43 m. is pradziu galvojau daryti taip (is desines i kaire) - saldytuvas, spintele su stalciais, indaplove, virs ju darbastalis, tada kriaukle kampineje spinteleje ir po laiptais kaitlente su orkaite (del orkaites vietos dar neapsisprendziau) ir dar kokia spintele. Bet dabar ziuriu, jog kaitlente po tais laiptais gal bus nepatogu  unsure.gif Bet ten ventiliacijos anga  unsure.gif Kita problema, jog per tas ventiliacijos angas jau neiseina ir kampine spintele virsuje, kaip ten dailiai padaryt  doh.gif Gal kas galetu ka nors patarti  blush2.gif

bliamba, kaip nepatogų virtuvė po laiptas. turėjau jau tokį variantą, tiesa, ne maisto gaminimo vieta, o valgomojo stalas. Kai tik kas lipa į virštų visokios dulkės ar prie tapkių prilipę trupinai leidžiasi tiesiai į lėkštes... doh.gif kai visa elektra ir vandentekis išvedžioti, spėju jau neišeina kitur perkelt... g.gif gal kaip nors kuo labiau uždengti laiptus, kokiu nors stikliniu turėku, nes kitaip neišikepsi blynų , be plaukų ir dulkių juose...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2008 11 30, 01:05)
Sorry Vaivira,kad mano logotipas toks pats smile.gif

Nieko nieko, taip sutapo, is pradziu net pasimeciau, galvoju, lyg ir nebandziau atskiroj zinutej nuorodos det lotuliukas.gif

QUOTE(Yoli @ 2008 11 30, 19:43)
O kiek aukstis iki laiptu kur yra rozetes toje vietoje?

Nezinau, reiks pasimatuot blush2.gif Zinau tik, jog aukstis toj vietoj, kur turetu buti kaitlente, apie 175 cm.

QUOTE(vobla @ 2008 12 01, 09:42)
bliamba, kaip nepatogų virtuvė po laiptas. turėjau jau tokį variantą, tiesa, ne maisto gaminimo vieta, o valgomojo stalas. Kai tik  kas lipa į virštų visokios dulkės ar prie tapkių prilipę trupinai leidžiasi tiesiai į lėkštes... doh.gif  kai visa elektra ir  vandentekis išvedžioti, spėju jau neišeina kitur perkelt... g.gif  gal kaip nors kuo labiau uždengti laiptus, kokiu nors stikliniu turėku, nes kitaip neišikepsi blynų , be plaukų ir dulkių juose...

Nu jo unsure.gif Apie tai visai nepagalvojau, dar vienas minusas doh.gif Del stiklinio tureklo reiks tureti omenyje...Pakeisti tai kazko nelabai iseina, nebent kaitlente kaip nors perkelt i ilgaja siena, o po laiptais palikti tiesiog zemas spinteles, bet nelabai ilgiu viskas telpa, ir racionalus isdestymas dingsta, plius gartraukio gofras ar kaip jis ten isilgetu, bijau, kad netrauks normaliai, o erdve tai bendra...Zodziu, galvos skausmas man cia dabar...
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 12 01, 09:37)
na o as daryciau jau tuomet virtuve kampu nei viena nabaga saldytuva palikt  ax.gif

aš ir manau, kad taip gražiau būtų smile.gif
Atsakyti
sveiki sio skyrelio dalyviai biggrin.gif noriu ir as patarimo : ax.gif mano vyras nusprende pats gaminti musu virtuves baldus.as pati mazo ugio ir man nepatogu bus aukstos spinteles,o va indaploves tai nesumazinsi ,ji vistiek 82cm.aukscio +stalvirsis 4cm.tai iseina 86cm.va sitas aukstis idialus man ,bet vyras sako ,kad tarp stalvirsio ir indaploves reikia palikti dar tarpa ,kad vedintusi,o as sakau ne lotuliukas.gif tai kaip istikruju?ar pas jus yra tas tarpas vedinimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baikscioji @ 2008 12 01, 15:39)
sveiki sio skyrelio dalyviai biggrin.gif noriu ir as patarimo : ax.gif mano vyras nusprende pats gaminti musu virtuves baldus.as pati mazo ugio ir man nepatogu bus aukstos spinteles,o va indaploves tai nesumazinsi ,ji vistiek 82cm.aukscio +stalvirsis 4cm.tai iseina 86cm.va sitas aukstis idialus man ,bet vyras sako ,kad tarp stalvirsio ir indaploves reikia palikti dar tarpa ,kad vedintusi,o as sakau ne lotuliukas.gif tai kaip istikruju?ar pas jus yra tas tarpas vedinimui? ax.gif

Pas gamyntojus yra 2 standartiniai auksciai 86 cm ir 92 cm . Kiek zinau, tai jokios ventiliacijos indaplovems nereikia specialiai daryti. Tik jei stalvirsis 86 cm aukscio, apacioje ispjauna nedidele anga, kad dureles galetu atsidaryti. Bet si anga visiskai nesimato. Pas mane stalvirsis 86 cm aukscio (as tokio aukscio norejau, nes esu mazo ugio). Kiek perejau baldininku, nei vienas nesake, kad reikia ventiliacijos. Bet gal as ko nezinau... Nauja virtuve jau apie metus turiu.
Atsakyti
o kokio jus ugio g.gif na mano galutinis variantas jau pas baldininkus uzstatas duotas reikia tik lekt saldytuva pirkt mirksiukas.gif na man tai rodos mano spintuciu aukstis bus 90cm mano ugis 168cm
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 12 01, 19:00)
o kokio jus ugio  g.gif  na mano galutinis variantas jau pas baldininkus uzstatas duotas reikia tik lekt saldytuva pirkt  mirksiukas.gif  na man tai rodos mano spintuciu aukstis bus 90cm mano ugis 168cm

As zemesne. Gal nieko butu ir 92 cm aukstis, bet automatiskai pakabinamos spinteles auksciau kabintusi. O be to specialiai pastovejau prie skirtingu auksciu ir nusprendziau, kad 86 cm man patogiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 12 01, 20:00)
o kokio jus ugio  g.gif  na mano galutinis variantas jau pas baldininkus uzstatas duotas reikia tik lekt saldytuva pirkt  mirksiukas.gif  na man tai rodos mano spintuciu aukstis bus 90cm mano ugis 168cm

as tai 156cm ir dar kailente pas mus dujine,tai tie degikliai iskile nuo pavirsiaus4cm.tai jeigu stalvirsio aukstis 90cm,kai puoda reikes nuimti,tai stiebtis reikes.nepatogu man doh.gif o vyras aukstas ir to nesupranta,sako suoliuka palipimui padarysiu.na juokauja zinoma doh.gif bet va ta vedinima is kur istrauke,tai nezinau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 12 01, 17:55)
Pas gamyntojus yra 2 standartiniai auksciai 86 cm ir 92 cm . Kiek zinau, tai jokios ventiliacijos indaplovems nereikia specialiai daryti. Tik jei stalvirsis 86 cm aukscio, apacioje ispjauna nedidele anga, kad dureles galetu atsidaryti. Bet si anga visiskai nesimato. Pas mane stalvirsis 86 cm aukscio (as tokio aukscio norejau, nes esu mazo ugio). Kiek perejau baldininku, nei vienas nesake, kad reikia ventiliacijos. Bet gal as ko nezinau... Nauja virtuve jau apie metus turiu.

Is kur cia tokie standartai ? smile.gif aukstis reguliuojasi cokoliopagalba,jis buna 100, 150, gali buti 80 ir taip reguliuojasi darbastalio auksti. Tarkism 100(cokolis)+720(spinteles)+40(stalvirsis)
pasitikrinti Jums patogiausia auksti galima taip:
atsistoji sulenki ranka per alkune 90 laipsniu kampu. is aukscio iki alkunes minusuoji 15 cm. ir gauni patogiausia darbastalio auksti individualiai Jums smile.gif
Atsakyti
na del vedinimo indaploves nzn bet snd kai su meisttrais kalbejau tai tikrai apie toki dalyka nieko negirdejau g.gif taigi reik pasiskaityti instrukcijoje smile.gif ir keista kad cia toks judejimas mazasd gal ryt bus daugiau zinanciuju nuomoniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baikscioji @ 2008 12 01, 14:39)

Pirma karta girdziu apie ventiliacija.. 82 cm indaplove irmontuojama i 82 cm nisa..
Atsakyti
isgelbejot jus mane.aciu didelis biggrin.gif viska ka cia priraset daviau jam perskaityti ir jis jumis patikejo. bigsmile.gif pazemins man tas spinteles. bigsmile.gif
Atsakyti