Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

reklama....
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2008 11 28, 15:36)
reklama....

Na siuo metu ji visiems reikalinga smile.gif
Atsakyti
aga... o tema vadinasi "dalinkimes ispudziais" biggrin.gif teisog maciau daug tokiu pasisakymu neseniai uzsiregistravusi beskaitinedama ir uzsimaniau parasyt tai kas patiko tongue.gif injoy thumbup.gif
Atsakyti
sarunas

Padedu reklamuot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 11 28, 18:40)
sarunas
Padedu reklamuot  cool.gif

hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Sarune Y. @ 2008 11 28, 16:33)
Superberniukas tai Sarunas toks...  biggrin.gif

www.supervirtuve.lt

ten ju tinklapiukas toks.. vienas modeliukas.. daug spalvyciu prie fasadu.. musu siek tiek kitokia.. i kampa statoma bet va esme..

vyras isvyko savaitei su fotiku.. tai negaliu dabar...

Nu mat kaip Jums pasiseke... biggrin.gif Jus - Sarune, o virtuve Jums suprojektavo saunusis Sarunas... Jus bendravardziai, o gal net ir bendrapavardziai (pvz, -enis ir -iene) biggrin.gif
O gal vyras ne kur isvykes, o virtuve kazkam "meistrauja"... biggrin.gif
Atsakyti
Na pagamina per 5 dienas g.gif Neitiketina bigsmile.gif Matyt nevykes baldininkas, kad uzsakymu neturi, tai ir pagamina greitai doh.gif lotuliukas.gif Siaubas, pas gerus baldzius eiles mazdaug nuo 2sav. prasideda tongue.gif
Ir dar is neturejimo ka veikt, foruma tersia su savo reklamom hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 11 28, 17:53)
Na pagamina per 5 dienas  g.gif  Neitiketina  bigsmile.gif  Matyt nevykes baldininkas, kad uzsakymu neturi, tai ir pagamina greitai  doh.gif  lotuliukas.gif  Siaubas, pas gerus baldzius eiles mazdaug nuo 2sav. prasideda  tongue.gif
Ir dar is neturejimo ka veikt, foruma tersia su savo reklamom  hihihi.gif

Nea, nu negalima taip peikt,gi niekas neaisku,bet kaip sakoma reklama reikia moket ir pateikt mirksiukas.gif

Keiciam tema 4u.gif
Atsakyti
Turiu porą klausimų dėl virtuvės, pasidalykit patirtim. smile.gif

1. Kaip jums patogiausia laikyti puodus? Man geriausias variantas atrodo didelis ir gana aukštas stalčius, išsitrauki visą ir pasiimi reikiamą puodą. Ne kartą esu mačius, kaip pas žmones nepatogiai padėti puodai (lentynose, spintose, nenaudojamose orkaitėse...), kai artimesnius reikia iškraustyt, kad pasiektum tolimesnius. O stalčius atrodo pats tas. O kaip jum atrodo?

2. Dėl lėkščių, na ir galbūt puodukų. Visų pirma tai, mano supratimu, jei nėra indaplovės, tai lėkščių spintelę patogiausia turėti virš kriauklės, su tom metalinėm grotelėm, kad indai nusivarvėtų. O jei yra indaplovė, tai turbūt ta spintelė su grotelėm nebetenka prasmės, tada galima turėt tiesiog paprastą spintelę virš indaplovės (nebe virš kriauklės) arba stalčių lėkštėm su tokiais spec. rėmeliais, kad lėkštės nevažinėtų po stalčių. Kaip pas jus padaryta ir kaip jums būtų ar yra patogu?

3. Kai virtuvė yra su kampu, kaip geriausia - ar kai kampas yra įstrižas, ar kai status (turiu galvoj ant žemės stovinčias, ne pakabinamas spinteles)? Žmonės skirtingai pasidaro, bet iš virtuvių nuotraukų susidaro vaizdas, kad įstriža spintelė su kriaukle ar virykle (ir, pvz., orkaite) yra praktiškiau, tas status kampas lyg sunkiau prieinamas ir mažiau „mėgstamas“ ir išnaudojamas.

P.S. Aš čia taip gudriai klausinėju, o dabar sėdžiu pas tėvus tarybiniam blokiniam penkiaaukšty, „chruščiovkėm“ ar kaip ten vadinamam, niekad neremontuotam, kur virtuvės išplanavimas išvis žemiau kritikos, tiesiog minus dešimt balų. doh.gif Nieko, ir čia kiaušiai išverda. Bet savoj virtuvėj kažkaip tokio vaizdelio nesinori.
Atsakyti
QUOTE(ner_ko @ 2008 11 28, 19:20)
Turiu porą klausimų dėl virtuvės, pasidalykit patirtim. smile.gif

3. Kai virtuvė yra su kampu, kaip geriausia - ar kai kampas yra įstrižas, ar kai status (turiu galvoj ant žemės stovinčias, ne pakabinamas spinteles)? Žmonės skirtingai pasidaro, bet iš virtuvių nuotraukų susidaro vaizdas, kad įstriža spintelė su kriaukle ar virykle (ir, pvz., orkaite) yra praktiškiau, tas status kampas lyg sunkiau prieinamas ir mažiau „mėgstamas“ ir išnaudojamas.

Labukas.Retai užsuku į SM,bet šiandien įlindau smile.gif Aš baldus projektuoju,tai galiu iš patirties pasakyt ,kad pimi punktai išdėstyti teisingai.O dėl kampo...Jei pas tave vietos mažai,45 laipsnių kampu apačios nedaryčiau-kriauklę įdėsi tada,kai spintelė bus 90*90cm.Tai yra-didelė.Orkaitei reikės kampo maždaug metras ant metro.Aišku,status kampas sunkiau prieinamas.Ir dar-jei dėsi kaitlentę kampe ir nebūsi pasiruošus sumokėti už kampinį gartraukį nemažai pinigėlių,reikės kažką daryti su pačia siena-t.y. dėti kampu gipskartonį,prieš tai po juo numačius profilių vietą,kad galėtum kabinti gartraukį,arba kažką konstruoti iš baldinės plokštės.Jei ji bus tamsi-atrodys gana gremėzdiškai.Na,žinoma,jei tavo virtuvė bent dvylika-penkiolika kvadratų,tai mano patarimai nieko verti tongue.gif .Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2008 11 27, 14:52)
1. SKS wenge netepli, ir siaip sauniai atrodo  4u.gif  ir klientai nesiskundiza teplumu

O ka reiskia "SKS wenge" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ner_ko @ 2008 11 28, 19:20)
P.S. Aš čia taip gudriai klausinėju, o dabar sėdžiu pas tėvus tarybiniam blokiniam penkiaaukšty, „chruščiovkėm“ ar kaip ten vadinamam, niekad neremontuotam, kur virtuvės išplanavimas išvis žemiau kritikos, tiesiog minus dešimt balų. doh.gif Bet savoj virtuvėj kažkaip tokio vaizdelio nesinori.Nieko, ir čia kiaušiai išverda.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti